Lista celor mai NEPRICEPUŢI şoferi din România

În România sunt peste şapte milioane de posesori de permis de conducere, din care aproape cinci milioane sunt bărbaţi. În unele zone ale ţării doar 30% dintre candidaţi reuşesc să obţină permisul din prima încercare. Cei mai slabi şoferi conduc pe şoselele din Harghita, în timp ce judeţul Prahova are cei mai buni şoferi.

13 mai 2013, 05:56
Lista celor mai NEPRICEPUŢI şoferi din România

Cei mai slabi şoferi din România conduc pe şoselele din Harghita, Giurgiu şi Covasna. Pe cei mai buni în schimb, îi găsim în Prahova şi Bihor, potrivit România TV.

Citeşte şi Atenţie, şoferi! Poliţia a instalat RADARUL CU LASER. Înregistrează de la peste 1.000 de metri

Informaţiile şi statisticile Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor arată că în unele zone ale ţării, doar 30% dintre candidaţi reuşesc să obţină permisul din prima încercare.

Citeşte şi Detectoarele radar vor fi INTERZISE, iar amenzile MAJORATE. Proiectul Ministerului Transporturilor

Astfel, nu au luat permisul din prima încercare 67,10% dintre persoanele din Harghita, urmate de 66.47 de procente dintre oamenii din Giurgiu. Pe locul al treilea privind cei mai slabi şoferi se numără judeţul Covasna cu 66.44%.

În acelaşi timp, peste 54.71% din prahoveni au reuşit să obţină permisul de conducere din prima încercare. Cu un procent de reuşită de peste 50% se situează şi conducătorii auto din Bihor, Sibiu şi Bucureşti.