Lista datornicilor la FISC va fi publicată pe site-ul ANAF. Cine a avut ideea

Publicat: Marţi, 29 Martie 2016 17:01 // Actualizat: Marţi, 29 Martie 2016 17:01 // Sursa: romaniatv.net

Întrebat de economica.net cine a fost cu ideea publicării pe site-ul ANAF a listei cu persoanele fizice care au datorii la Fisc, Dragoş Doroş, şeful instituţiei, a spus că şi el a pus aceeaşi întrebare decidenţilor, iar răspunsul a fost că primarii din teritoriu.

 

Numele persoanelor fizice care au obligaţii fiscale de plată restante de peste 100 de lei vor fi publicate pe site-ul ANAF în aprilie.

Lista ar trebui să cuprindă denumirea/numele şi prenumele debitorilor, codul de identificare fiscalã sau codul numeric personal, domiciliului fiscal şi cuantumul total al obligaţiilor fiscale restante.

Biroul de evidenţă a persoanelor s-a opus unei asemenea măsuri, argumentând că nu se pot face publice datele cu caracter personal.

"Aceeaşi întrebare am pus şi eu.Cine a fost cu ideea acestei liste, şi mi s-a răspuns că personajul a fost colectiv, format din primarii din teritoriu. Am avut şi eu curiozitatea asta. Dar acum e în Codul de procedură fiscală...trebuie să respectăm legea. Pe 30 aprilie va apărea prima listă”, s spus Dragoş Doroş, şeful ANAF, potrivit economica.net.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF datorii anaf Dragos Doros fisc lista datorinici
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mar 17:18
... Întrebat de economica.net cine a fost cu ideea publicării pe site-ul ANAF a listei cu...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H