Lista „frumuşeilor” politici din lume. Victor Ponta, mai sexy decat Klaus Iohannis VIDEO

O agenţie americană mondenă a realizat un top al celor mai atractivi şefi de stat şi de guvern din lume, în care premierul român, Victor Ponta, ocupă locul 38. Sex-appealul preşedintelui Iohannis nu i-a impresionat prea tare pe americani, care l-au plasat abia pe locul 70.

21 aug. 2015, 09:38
Lista „frumuşeilor” politici din lume. Victor Ponta, mai sexy decat Klaus Iohannis VIDEO

Într-un top al celor mai sexy lideri ai lumii, Victor Ponta ocupă locul 38, la mică distanţă de omologul său din ţara vecină, Viktor Orban.

Fire sportivă, dar şi obişnuit de soţie să mănânce sănătos, premierul român i-a cucerit pe americanii de la JD & Kate Industries, realizatorii topului.

Preşedintele României nu este cotat la fel de bine în topul sex- appealului. Klaus Iohannis reuşeşte să ajungă abia pe locul 70 printre frumoşii lumii, mai sus, oricum, decât cancelarul german Angela Merkel, care ocupă abia locul 92. Preşedintele este şi el pasionat de sport, practicând de ani buni tenisul şi, în plus, este răsfăţat mereu de soţie cu mese gătite acasă. 

 

Citeşte şi Victor Ponta, ATAC pe Facebook: Nivelul la care au ajuns ABERAŢIILE „dreptei” este impresionant

Primul-ministru al Irlandei este pe locul 71 intr-un clasament al celor 200 „Cei mai fierbinți/sexy șefi de stat”. Kenny este oficial mai sexy decât suavul șef de stat francez Francois Hollande, dar și peste regina Angliei și a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un.

Clasamentul este deschis de către Jigme Khesar Namgyel Wangchuck Regele din Bhutan, urmat de Enrique Peña Nieto Președintele Mexicului, Felipe VI Regele Spaniei, Cristina Fernández de Kirchner Președinta Argentinei, Joseph Kabila Președintele Republicii Democratice Congo iar pe locul 10 se află Alexis Tsipras Premierul Greciei urmat de Premierul Rusiei Dimitri Medvedev.

Liderul rus, Vladimir Putin este localizat pe poziția 32 iar pe locul 36 se află premierul Ungariei Victor Orban. Surprinzător Premierul României Victor Ponta se află pe a 38-a poziție iar președintele Iohannis pe locul 70. Între cei doi aflându-se premierul Israelului Benjiamin Netaniahu (42) sau Regina Danemarcei Marghareth a II-a (51).

Citeşte şi Klaus Iohannis s-a întors din vacanţă. Preşedintele s-a întâlnit cu Victor Ponta, la Cotroceni VIDEO

De prea mult timp, cetățenii lumii au suferit sub tirania unor lideri neatractivi. Oameni spun că acest lucru este modul în care și lucrurile devin neatractive. Prin acest clasament realizat după aspectul exterior al liderilor mondiali, sperăm într-o sporire a conștientizării alegătorilor de această problemă și rușine cetățenii țărilor cu lideri neatractivi, dar să nu încerce vreo lovitură de stat sau așa ceva„, se mai spune pe site-ul JD & Kate Industries.

De menționat că pe locul 87 în clasament figurează Regina Marii Britanii Elisabeth a II-a, Angela Merkel a fost listată la numărul 92, în timp ce Papa Francisc se află pe locul 125. Pe locul 199, ultimul, se află Președintele Coreei de Nord Kim Yong-un. Interesant este faptul că Președintele american Barack Obama nu este inclus în acest clasament.