Lista lui Dincă, cui i-a mulţumit monstrul de la Caracal, după audieri. Cine sunt cele patru personaje cheie

Noi detalii șocante ies la iveală despre audierile în cadrul căroră Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza. La finalul declarației, monstrul din Caracal ar fi fost întrebat cui vrea să mulțumească, scriu cei de la Adevărul. Patru oameni s-au aflat pe lista lui Gheorghe Dincă: primul său avocat, ofițerul IGPR care l-ar fi convins să mărturisească, procurorul șef al DIICOT Craiova și un poliţist la arestul IPJ Dolj.

21 oct. 2019, 15:50
Lista lui Dincă, cui i-a mulţumit monstrul de la Caracal, după audieri. Cine sunt cele patru personaje cheie

BOGDAN ALEXANDRU a fost primul avocat desemnat din oficiu să-l apere pe Gheorghe Dincă. Acesta a fost cel care a vorbit prima dată cu Dincă, a fost de faţă când acesta a semnat declaraţia în care susţinea le-ar fi ucis pe cele două fete.

DANIEL BARBU este poliţistul desemnat de IGPR să participe la anchetă. Pe data de 28 iulie a avut o discuție privată cu Gheorghe Dincă, în curtea casei din Caracal, Dincă i-a mărturisit crimele.

Citeşte şi Bunicul Luizei, acuze halucinante: „Procurorul Vasilescu îmi spunea – acum te arestez dacă vreau”

IONUȚ SPIRIDON este procurorul şef al DIICOT Craiova, superiorul lui Liviu Vasilescu, cel care a instrumentat dispariţia Luizei Melencu. Spiridon ştia că procurorul Vasilescu avea la dosar maşina în care fata urcase pe data de 14 aprilie, însă a susţinut că în ciuda investigaţiilor întreprinse nu s-a reuşit identificarea numărului de înmatriculare şi, implicit, proprietarul autoturismului.

Ultimul căruia i-a mulţumit Gheorghe Dincă este Barbu Nicolae, poliţist la arestul IPJ Dolj.