LISTA NEAGRĂ de la FCSB. Gigi Becali dă afară cinci jucători: „S-a terminat, gata! Tot ce am zis, aşa se va face!”

Gigi Becali este nemulţumit de modul în care evoluează FCSB şi e hotărât să continue schimbările în lot până va găsi formula cu adevărat câştigătoare. Patronul l-a anunţat pe Mihai Teja că vrea să scape cât mai rapid de cinci fotbalişti.

18 feb. 2019, 17:21
LISTA NEAGRĂ de la FCSB. Gigi Becali dă afară cinci jucători: „S-a terminat, gata! Tot ce am zis, aşa se va face!”

Gigi Becali este nemulţumit de mai mulţi fotbalişti din lotul lui Mihai Teja şi vrea să scape rapid de ei. Unii l-au dezamăgit atât de rău încât Becali ar accepta să iasă şi în pierdere pentru a scăpa cât mai repede de ei. Cristian Bălgrădean, Mihai Bălaşa, Adrian Stoian, Dragoş Nedelcu şi Raul Rusescu sunt oamenii pe care Gigi Becali vrea să-i dea afară, iar Mihai Teja a reuşit să salveze doar un singur jucător. Cristian Bălgrădean este singurul om pe care tehnicianul a refuzat să-l scoată din primul „11” la cererea patronului.

Dacă FCSB va rata din nou titlul, atunci cei cinci jucători vor pleca sigur la finalul sezonului. Lor li se va alătura şi Filipe Teixeira, fotbalist căruia îi expiră înţelegerea cu roş-albaştrii în această vară.

„S-a terminat, gata. Tot ce am zis aşa se va face. Nu mai accept eu sfaturi de la nimeni. Dacă nu luăm titlul, vor pleca toţi, să fie clar”, a fost mesajul lui Gigi Becali, conform Telekom Sport.