LITORAL 2015. Vacanţele cumpărate din timp aduc REDUCERI MARI DE PREŢ. Promoţiile agenţiilor de turism

Cei care îşi cumpără din timp pachetele turistice pentru sezonul estival 2015 pot beneficia de reduceri de preţ de până la 45%. Reducerile se aplică, în funcţie de agenţia de turism, atât pentru vacanţele pe litoral în ţară, precum şi pentru vacanţele în străinătate. 

14 ian. 2015, 07:26
LITORAL 2015. Vacanţele cumpărate din timp aduc REDUCERI MARI DE PREŢ. Promoţiile agenţiilor de turism

Cei care vor să aibă o vacanţă mai ieftină la vară pot cumpăra încă de pe acum pachetele turistice, obţinând astfel reduceri substanţiale de preţ.

„Agenţiile de turism practică reduceri între 15 şi 45% la pachetele turistice cumpărate din timp. Destinaţiile, în funcţie de agenţia turistică, sunt atât pentru litoralul românesc, cât şi pentru litoralul din străinătate”, a spus pentru România TV, Ciprian Enea, consultant în turism.

Citeşte şi Sezonul estival 2015, în pericol. Peste 70% din hoteluri ar putea fi închise

Pentru a găsi cele mai bune oferte, turiştii trebuie să se intereseze la cât mai multe agenţii de turism.

„Unele agenţii oferă reduceri de preţ la pachetele cumpărate din timp până la jumătatea acestei luni, alte se întind cu reducerile până la 1 februarie”, a precizat Ciprian Enea.

Alţi turoperatori oferă reduceri de preţ chiar până în luna martie. Astfel, prin Early Booking, turiştii pot cumpăra pachete turistice pe mai toate destinaţiile. Cei mai mulţi români preferă Grecia, Bulgaria, Turcia şi Spania.

Preţuri mai mici la vacanţe în Turcia

„Avem reduceri de preţ la pachetele turistice Early Booking de până la 30%. Pachete pe aproape toate destinaţiile pot fi cumpărate cu reduceri”, a spus pentru România TV, Mircea Vladu, director la Holiday Office. 

Pe lângă reducerile de preţ la pachetele cumpărate din timp, agenţiile turistice anunţă ieftiniri în acest an pe destinaţia Turcia.

„Tur-operatorul care a dat faliment şi care aducea ruşi în Turcia ar putea face ca vacanţele pe această destinaţie să fie mai ieftine în acest an. Hotelurile turceşti vor rămâne neacoperite la vară, în proporţie de 30%. Astfel, hotelierii vor încerca să atragă turişti din pieţele secundare, cum sunt România, Bulgaria, Serbia…etc. În 2015, preţurile pentru Turcia ar putea fi mai mici cu 5-10%, comparativ cu anul trecut”, a precizat Ciprian Enea.

Citeşte şi Litoralul românesc, RAIUL consumatorilor de droguri. Iată staţiunile unde tinerii se droghează pe stradă

Unele agenţii merg cu reducerile de preţ pentru estivalul 2015 până la 45%. „Besttourism vine în sprinjinul pieţei cu promoţii Early Booking pentru sezonul estival. La pachetele turistice cumpărate din timp avem reduceri de preţ de până la 45%. Avem reduceri de preţ la pachetele turistice pentru Bulgaria, Turcia, Greacia, Spania. Cele mai consistente reduceri la vacanţele Early Booking sunt la pachetele pe destinaţia Grecia, cu maşină proprie”, a spus pentru România TV, Ioana Taman, director la besttourism.ro.

Şi agenţia Eximtur oferă celor interesaţi posibilitatea să cumpere un pachet turistic cu un preţ mai mic. Aici perioada de reduceri se întinde şi până în luna martie. Reducerile sunt de până la 30%, cele mai mari reduceri fiind la pachetele cumpărate cât mai din timp. Turiştii români au la dispoziţie pachete turistice Early Booking cu preţ redus pe destinaţii precum Italia, Croaţia, Franţa, Spania şi Portugalia.