LITUANIA ROMANIA. Scandal la naţională! Tătăruşanu, pus la zid: „Are un joc flegmatic în multe momente. E arogant”

LITUANIA ROMANIA. Ciprian Tătăruşanu (32 de ani) a fost criticat de Helmuth Duckadam chiar înaintea meciului LITUANIA - ROMANIA, în care portarul lui FC Nantes va fi titular.

11 oct. 2018, 08:42
LITUANIA ROMANIA. Scandal la naţională! Tătăruşanu, pus la zid: „Are un joc flegmatic în multe momente. E arogant”

LITUANIA ROMANIA. Ciprian Tătăruşanu a primit aprecieri din partea presei din Franţa după prestaţiile de la FC Nantes. La ultimul meci de campionat, însă, a gafat la unul dintre golurile marcate de Bordeaux, terminat 3-0, iar Helmuth Duckadam l-a criticat dur.

LITUANIA ROMANIA. Selecţionerul balticilor se iubeşte cu o BOMBĂ SEXY mai tânără decât el cu 18 ani FOTO

LITUANIA ROMANIA. „Tătăruşanu mai are din astea. Iar la gafa de la golul doi, asta face parte din jocul lui. El a fost supărat o perioadă lungă pe mine, pentru că i-am spus nişte chestii care nu i-au plăcut. Aici a fost, cum să spun, o aroganţă. Are un stil, câteodată, când joacă cu piciorul, arogant. E arogant, neconcentrat, vrea să pară dezinvolt. Iar la golul doi, 90% este greşeala lui. Are un joc flegmatic în multe momente”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

LITUANIA ROMANIA. Ciprian Tătăruşanu a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Serbia şi are ţanse mari să fie titular, joi, în meciul LITUANIA – ROMANIA.