Război SEXY în FOTBAL. Liubliana Nedelcu, AMENINŢARE MAXIMĂ pentru Anamaria Prodan

Liubliana Nedelcu este noua ameninţare pentru Anamaria Prodan, după ce fraţii Ioan şi Victor Becali au fost condamnaţi. Liubliana Nedelcu a lucrat la Rapid, Astra şi FC Braţov, iar acum activează la o firmă de impresariat, având sub contract peste 100 de fotbalişti români.

23 mart. 2015, 16:40
Război SEXY în FOTBAL. Liubliana Nedelcu, AMENINŢARE MAXIMĂ pentru Anamaria Prodan
Liubliana Nedelcu a ales să studieze la Facultatea de Drept şi ASE-Management. În 2003 a încercat să intre în avocatură, dar a aflat că va avea loc un concurs pentru un post de ofiţer de Relaţii Internaţionale la Inspectoratul General al Jandarmeriei. A promovat examenul, iar, după doi ani, a devenit ofiţer de presă la Jandarmeria Capitalei.

În 2008 i s-a propus postul de ofiţer de presă la Rapid Bucureşti şi a acceptat. Astfel a început relaţia ei cu fotbalul. În 2010 a preluat postul de director de Comunicare şi Marketing la Astra Ploieşti (actuala Astra Giurgiu), iar, în 2011, a devenit director general la FC Braşov.

„Din 2012 am devenit impresar, pentru că am observat cât de bine pot să lucrez cu fotbaliştii şi am decis să-mi fac agenţia mea. Am vrut să fiu eu şefa mea!”, a declarat Liubliana Nedelcu pentru 7EST.

În momentul de faţă, se ocupă de peste 100 de jucători români, dar şi străini, din ligile I şi a II-a din România, precum şi din străinătate. Printre aceştia se numără Adrian Sălăgeanu, Javier Velayos, Marius Constantin, toţi de la ASA Tg. Mureş, Nuno Viveiros, de la „U” Cluj, dar şi ieşenii Milan Mitic şi Alessandro Caparco sau Baze Ilijoski şi Mike Temwanjera, jucători care au trecut prin campionatul românesc.

„Chiar nu ştiu numărul exact de jucători cu care am contract de impresariat. Mai sunt jucători care au impresar, dar care joacă în România, iar impresarii lor mi i-au «predat», ca să am eu grijă de ei, aici!”, spune noua sexy-impresară din fotbalul românesc.