Simona Halep, eliminată de la Miami. Numărul 1 mondial a fost scoasă din joc de Radwanska

Simona Halep a fost eliminată din turneul Premier Mandatory de la Miami de jucătoarea poloneză Agniesza Radwaska, scor 6-3, 2-6, 3-6. Meciul a durat o oră şi 48 de minute.

24 mart. 2018, 14:36
Simona Halep, eliminată de la Miami. Numărul 1 mondial a fost scoasă din joc de Radwanska

Radwanska a reuşit pentru a doua oară în carieră să învingă liderul WTA, după ce în 2012 a trecut de Wozniacki. Halep a reuşit 3 aşi, a făcut o dublă greşeală, având procentaje destul de scăzute la ambele servicii, 53% la punctele cu primul şi doar 29% la cele cu al doilea (Radwanska – 60%, respectiv 48%). Românca a avut 31 de winners, dar şi 44 de erori neforţate, în timp ce poloneza a reuşit doar 13 lovituri direct câştigătoare şi a adunat 18 erori neprovocate.

Radwanska are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep, Simona ieşind victorioasă în precedenta partidă, în 2016 în sferturi la Cincinnati.

Pentru Simona, Halep, prima parte a sezonului de simplu, cea pe hard, s-a încheiat. Urmează sezonul pe zgură, pe care ea îl va începe, din 23 aprilie, la Stuttgart. În ciuda înfrângerii de sâmbătă, locul I pe care îl ocupă Halep în clasamentul WTA nu este în pericol în următoarea lună.

Premiul pentru participarea în turul trei pe tabloul de simplu la Miami Open este de 47.170 de dolari şi 65 de puncte.

Cele mai importante momente ale partidei:

Game 26 Patru game-uri la rând pierdute de Simona Halep şi meciul se încheie, după 108 minute. Scor final, Radwanska – Halep 3-6, 6-2, 6-3.

Game 22 De la 2-0 pentru Halep, scorul devine 3-2 pentru Radwanska, însă numărul 1 mondial urmează la serviciu.

Game 21 Halep făcuse break-ul în debutul setului 3, dar în game-ul a patru-lea poloneza şi l-a luat înapoi. Este 2-2 în setul decisiv.

Game 17 Halep a fost depăşită total în acest game. A părut dezorientată şi şi-a dat frâu liber nervilor, la fel ca în meciul precedent. Radwanska a câştigat setul cu 6-2, în 30 de minute.

Game 12 Este 3-0 pentru Radwanska, în doar 10 minute. Halep a câştigat doar două puncte în acest set, dar urmează la serviciu.

Game 10 Radwanska îşi face serviciul la 0 în debutul setului secund şi conduce pentru prima oară în acest meci, are 1-0 în setul doi.

Game 9 Halep câştigă primul set în 36 de minute, scor 6-3.

Game 8 Al cincilea break al setului este reuşit de Halep, la 30. Este 5-3 şi Halep serveşte pentru set.

Game 7 Radwanska îşi câştigă serviciul şi face apoi break-ul la 15, astfel că diferenţa se reduce şi scorul e 4-3 pentru Halep.

Game 5 Simona îşi face serviciul şi se desprinde la trei game-uri, 4-1 este scorul acum.

Game 4 Al treilea break consecutiv în acest meci, Halep câştigă la 30 pe serviciul Radwanskăi şi are acum 3-1.

Game 3 Este rândul polonezei să facă break-ul la 15, dar Halep păstrează avans de un game şi conduce cu 2-1.

Game 2 Halep se descurcă mai bine pe serviciul polonezei. Pierde un singur punct şi face break-ul, este 2-0 pentru numărul 1 mondial.

Game 1 Meciul a început cu Halep la serviciu, care şi-a adjudecat primul game, la 30.

Halep şi Radwanska sunt gata să intre în arenă, partida programată înaintea meciului lor pe Central, cea dintre Saşa Zverev şi Daniil Medveded s-a încheiat cu victoria în trei seturi a primului jucător.

SIMONA HALEP şi AGNIESZKA RADWANSKA s-au întâlnit până acum de 10 ori, iar bilanţul este egal, 5-5. Partida Simona Halep – Agnieszka Radwanska se va disputa sâmbătă, nu înainte de ora 19:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Meciul SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA este programat pe terenul central, după duelul de la masculin dintre Alexander Zverev şi Danil Medvedev. DIGI SPORT transmite, sâmbătă, nu înainte de ora 19:00, SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM.

LIVE DIGI SPORT SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Simona Halep este la al doilea meci din acest turneu. Simona Halep nu a jucat în turul I, iar în turul II a câștigat cu greu meciul cu Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5. Nici Agnieszka Radwanska nu a jucat în turul I, iar în runda a doua a câștigat categoric cu Alison Van Uytvanck, scor 6-3, 7-6. Câștigătoarea acestui meci va juca în runda următoare cu învingătoarea partidei Anastasija Sevastova – Viktoria Azarenka. DIGI SPORT transmite SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM.

LIVE DIGI SPORT SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. „Trebuie să fiu mai agresivă. Trebuie să găsesc unghiuri, să o ţin pe fundul terenului. Cam asta va fi tactica. O să fie un meci dificil. Mereu când am jucat contra ei au fost meciurile mai lungi. Este inteligentă, joacă destul de bine şi deschide terenul destul de bine”, a spus Simona Halep despre duelul cu Agnieszka Radwanska. Meciul SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT.

LIVE DIGI SPORT SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Simona Halep a primit o veste uriașă înaintea meciului cu Agnieszka Radwanska. Cea mai periculoasă adversară a ei, Caroline Wozniacki, a fost eliminată de la Miami, iar românca rămâne lider mondial cel puțin până la turneul de la Roland Garros. Daneza a fost eliminată de Monica Puig, 82 WTA. O altă favorită, Daria Kasatkina, 11 WTA, a fost învinsă de Sofia Kenin, 94 WTA. Simona Halep, 1 WTA, va evolua, sâmbătă, după ora 19:00, cu Agnieszka Radwanska, 32 WTA, LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT.

LIVE DIGI SPORT SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Meciul SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. SIMONA HALEP şi AGNIESZKA RADWANSKA se întâlnesc în turul al treilea la MIAMI OPEN 2018. DIGI SPORT transmite SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM.