LAZIO – FCSB 5-1 în manşa retur din 16-imile de finală ale Europa League REZUMAT VIDEO

LAZIO - FCSB 5-1. Lazio a trecut lejer de FCSB, scor 5-1, pe Stadio Olimpico, în manşa a doua din 16-imile de finală ale Europa League. FCSB, câştigătoare cu 1-0 în tur, a fost eliminată.

22 feb. 2018, 19:41
LAZIO – FCSB 5-1 în manşa retur din 16-imile de finală ale Europa League REZUMAT VIDEO

LAZIO FCSB 5-1. FCSB a ratat calificarea în optimile de finală din Europa League. Roș-albaștrii au pierdut categoric pe terenul lui Lazio, 1-5 (2-5 la general), dar părăsesc competiția cu amintirea victoriei superbe din meciul tur. Echipa lui Dică nu a contat însă deloc în meciul retur, iar Lazio s-a dezlănțuit și a marcat de nu mai puțin de cinci ori.

LAZIO FCSB 5-1. Măcelul a început încă din minutul 7. Immobile a scăpat de 3 steliști, a preluat elegant o centrare venită de la Lulici, și l-a învins pe Vlad din câțiva metri. FCSB a fost hărțuită pe toată durata reprizei: jucătorii lui Lazio au ajuns de fiecare dată cu multă ușurință în careul roș-albaștrilor, care au mai rezistat până în minutul 35: Tânărul Nedelcu l-a scăpat din marcaj pe Bastos, care a înscris nemarcat cu capul. Tăvălugul lazial nu s-a oprit nici înainte de pauză, iar scorul a luat proporții în minutul 43, atunci când Immobile a reușit „dubla” dup o fază de mare efect a echipei lui Simone Inzaghi.

LAZIO FCSB 5-1. Lazio a început în aceeași manieră agresivă și repriza secundă, iar Felipe Anderson a dus scorul la 4-0 în minutul 51, cu un șut simplu de la marginea careului. Prima mare pcazie a roș-albaștrilor a venit abia în minutul 55, când Florinel Coman, intrat pe teren după pauză în locul modestului Florin Tănase, a zguduit bara lui Strakosha cu un șut bun din interiorul careului. Immobile a completat seara dezastruoasă a steliștilor și a reușit hatrickul în minutul 71, după o fază în care i-a umilit pe Andrei Vlad și Junior Morais. Văzându-se deja calificată, Lazio a redus treptat turațiile, iar FCSB a reușit golul de onoare în minutul 81, prin Gnohere, care a înscris după un ricoșeu norocos.

LAZIO – FCSB 5-1 (3-0), în tur 0-1

Immobile ‘7, ’43, ’71 Bastos ’35, Felipe Anderson ’50 / Gnohere ’82

LAZIO: Strakosha – Patric, De Vrij, Caceres (26 Bastos) – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto (67 Murgia), Lulic – Anderson (74 Caicedo), Immobile.

FCSB: Vlad – Benzar, Găman (61 Bălaşa), Planic, Junior Morais – Nedelcu (46 L. Filip), Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase (46 Fl. Coman) – Gnohere.

Vezi rezumatul VIDEO AICI.