Mirel Rădoi pleacă după EURO 2019 de la naţionala U21

Mirel Rădoi este în faţa celei mai importante partide din cariera de antrenor, o victorie în meciul România - Ţara Galilor fiind aproape sinonimă cu calificarea la Euro 2019.

12 oct. 2018, 07:42
Mirel Rădoi pleacă după EURO 2019 de la naţionala U21

Mirel Rădoi a dat de înţeles că va cântări cu atenţie variantele sale de după EURO 2019, fiind mai probabil să se despartă de echipa naţională under 21.

„Deocamdată nu am realizat nimic. Mai avem două “finale” de jucat, după care ne putem gândi ce înseamnă un campionat european. Dacă nu am putea câştiga un punct cu Lietchenstein nu avem ce căuta la un campionat european. Ţara Galilor este cea mai periculoasă echipă din grupă, în momentul în care nu are balonul. Au un timeing de demarcări foarte bun şi mă aşteptam să aibă mai multe puncte”, a declarat Mirel Rădoi, care spune că atitudinea jucătorilor pe care îi antrenează nu a mai văzut-o nici la naţionala mare: “Pe lângă calitatea individuală, jucătorii au înţeles că trebuie să se pună în slujba echipei. Au fost puţine astfel de generaţii şi la tineret şi la nivelul echipei mari”, a declarat Mirel Rădoi.

Întrebat dacă ia în considerare să continue la U21 şi după turneul final, Mirel Rădoi a lăsat mai multe semne de întrebare: „Pentru mine nu constituie o prioritate campania următoare. Ne concentrăm pe aceste meciuri, după care putem vorbi ce va fi în viitor”.