Simona Halep, învinsă de Anett Kontaveit în finala de la Transylvania Open

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (25 de ani, 14 WTA), scor 2-6, 3-6, în finala Transylvania Open. Estona merge la Turneul Campioanelor!

31 oct. 2021, 18:55
Simona Halep, învinsă de Anett Kontaveit în finala de la Transylvania Open

UPDATE

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (25 de ani, 14 WTA), scor 2-6, 3-6, în finala Transylvania Open. Estona merge la Turneul Campioanelor!  A treia finală jucată pe teritoriul României a fost și prima pierdută de SImona Halep, care nu a avut nicio șansă în fața lui Anett Kontaveit, probabil cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA. Anett Kontaveit bține al treilea titlu din anul 2021, un cec în valoare de 29.200 de dolari, dar cel mai important, biletul spre Turneul Campioanelor! Va fi prima sportivă din Estonia calificată la competiția care închide sezonul competițional.

LIVE Simona Halep – Anett Kontaveit STREAM ONLINE VIDEO. Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) va juca, duminică, de la ora 17:30, finala Transylvania Open, cu Anett Kontaveit (25 de ani, 14 WTA). Partida va putea fi urmărită în direct la Digi Sport şi Look Sport şi în format LIVE TEXT pe ROMANIATV.NET.

LIVE Simona Halep – Anett Kontaveit STREAM ONLINE VIDEO

Simona Halep va disputa cea de-a 40-a finală a carierei, fiind în căutarea titulului cu numărul 23. De partea cealaltă, Anett Kontaveit vine după trofeul cucerit la Moscova, iar acum are șanse importante să se califice în premieră pentru Turneul Campioanelor de la Guadalajara, dacă se va impune la Transylvania Open. Simona Halep și Anett Kontaveit s-au mai întâlnit de trei ori. Românca a câștigat în mininum de seturi la Miami 2017, Roma 2017 și Australian Open 2020.

Simona Halep va face şi doza booster: „O voi face imediat ce voi termina turneele”

Simona Halep la Transylvania Open

  • Simona Halep – Gabriela Ruse 6-1, 6-2
  • Simona Halep – Varvara Gracheva 6-4, 6-2
  • Simona Halep – Jaqueline Cristian 6-1, 6-1
  • Simona Halep – Marta Kostyuk 6-0, 6-1

Anett Kontaveit la Transylvania Open

  • Anett Kontaveit – Aleksandra Krunic 6-3, 7-5
  • Anett Kontaveit – Alison Van Uytvanck 6-3, 6-4
  • Anett Kontaveit – Anhelina Kalinina 6-3, 6-1
  • Anett Kontaveit – Rebecca Peterson 6-3, 6-2

LIVE Simona Halep – Anett Kontaveit STREAM ONLINE VIDEO

„Anett is on fire! A câștigat și la Kremlin Cup. Nu va fi simplu. E încrezătoare, a câștigat la Moscova, atât de multe meciuri. Pentru mine e o nouă finală, vreau să mă concentrez doar pe ce fac eu. Vreau doar să joc ca astăzi, atentă la ce am de făcut”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, pictorial incendiar pentru unul dintre sponsorii săi FOTO

„Am petrecut o săptămână frumoasă la Cluj, am jucat bine și mă bucur că m-am calificat în finală. Nu am avut meciuri ușoare, sunt foarte motivată și iau fiecare meci în parte. Am venit aici cu un singur obiectiv în minte: să obțin calificarea la Turneul Campioanelor. Sunt foarte fericită că în finală voi lupta și pentru acest lucru, nu doar pentru trofeu. Simona Halep este o jucătoare incredibilă, am pierdut împotriva ei de câteva ori, dar acum mă simt foarte bine pe teren. Sunt pregătită pentru duelul cu ea”, a spus şi Anett Kontaveit.

Turneul organizat în Cluj-Napoca are premii totale de 235.238 de dolari. Câştigătoarea va încasa un cec în valoare de 29.200 de dolari și va primi 280 de puncte WTA.