CM 2018. Deranj mare în grupa Germaniei. Suedia a învins Coreea de Sud, iar campioana mondială tremură

CM 2018. Suedia a câştigat cu 1-0 meciul cu Coreea de Sud, din grupa F de la Campionatul Mondial de Fotbal, graţie unui penalty decis în urma analizei sistemului VAR, de arbitraj video.

18 iun. 2018, 10:11
CM 2018. Deranj mare în grupa Germaniei. Suedia a învins Coreea de Sud, iar campioana mondială tremură

Ziua de fotbal a fost deschisă la Nijni Novgorod, cu partida Suedia-Coreea de Sud, însă cele două naţionale s-au urnit destul de greu să joace fotbal. Primul şut a fost expediat abia în minutul 20, ceea ce face ca acest meci să fie al doilea de după 1966 în care se trage atât de târziu spre poartă. Recordul îl deţine meciul Costa Rica-Olanda, de la CM 2014.

De asemenea, partida a abundat în faulturi, în cele 90 de minute fiind consemnate nu mai puţin de 43. Victoria a Suediei fost decisă în minutul 65, de VAR, sistemul de arbitraj video, scandinavii împărţind acum locul 1 în grupă, cu naţionala Mexicului.

Clasament grupa F:

1. Suedia 1 1 0 0 1:0 3
2. Mexic 1 1 0 0 1:0 3
3. Germania 1 0 0 1 0:1 0
4. Coreea de Sud 1 0 0 1 0:1 0

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 65 GOOL Suedia! Andreas Granqvist a trasnformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri acordată după ce arbitrul a cerut asistenţă video. Suedia conduce cu 1-0, scor meritat după aspectul jocului.

După o primă repriză încheiată 0-0. startul de repriză secundă abundă în ocazii. Cea mai importantă e consemnată în minutul 56. Toivonen se înalţă şi trimite o lovitură de cap, dar portarul coreean, Hyun-Woo Cho, respinge greu de pe linia porţii!

LIVE TVR SUEDIA COREEA DE SUD STREAM ONLINE VIDEO în GRUPA F de la CM 2018. Echipele de start în meciul SUEDIA – COREEA DE SUD

SUEDIA: Olsen – Lustig, Granqvist, Jansson, Augustinsson – Larsson, Ekdal, Claesson, Forsberg – Toivonen, Berg. Selecţioner: Janne Andersson.

COREEA DE SUD: Cho Hyun-Woo – Lee Yong, Kim Young-Gwon, Jang Hyun-Soo, Park Joo-Ho – Lee Seung-Woo, Koo Ja-Cheol, Ki Sung-yueng, Lee Jae-Sung – Hwang Hee-Chan, Son Heung-Min. Selecţioner: Shin Taeyong.

LIVE TVR SUEDIA COREEA DE SUD STREAM ONLINE VIDEO în GRUPA F de la CM 2018. SUEDIA participă din nou la CM pentru prima oară din 2006, cel mai bun rezultat fiind finala jucată în 1958 cu Brazilia, pe teren propriu. COREEA DE SUD se află în faţa celei de-a noua participări consecutive la Cupa Mondială. Cea mai bună performanţă a sud-coreenilor este semifinala disputată în 2002, când au găzduit turneul final împreună cu Japonia. TVR transmite, luni, de la ora 15:00, LIVE SUEDIA COREEA DE SUD STREAM ONLINE VIDEO.

LIVE TVR SUEDIA COREEA DE SUD STREAM ONLINE VIDEO în GRUPA F de la CM 2018. SUEDIA COREEA DE SUD, al doilea meci din GRUPA F de la CM 2018, se joacă, luni, de la ora 15:00, la Nijni Novgorod, LIVE TVR STREAM ONLINE VIDEO. SUEDIA şi COREEA DE SUD sunt în grupă cu Germania şi Mexic. TVR transmite LIVE SUEDIA COREEA DE SUD STREAM ONLINE VIDEO.