LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN: RomaniaTV.net vă prezintă cel mai important meci al zilei de la Australian Open.

21 ian. 2015, 08:12
LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN

LIVE VIDEO: SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, miercuri, cu Jarmila Gajdosova (62 WTA, Australia), în turul doi la Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului. Meciul este programat în sesiunea de seară la Melbourne şi va fi al doilea de pe arena Rod Laver.

AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00 AICIAICIAICIAICIAICIAICI şi AICI

LIVE VIDEO SCOR AUSTRALIAN OPEN

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Sesiunea de seară începe la ora locală 19:00 (miercuri, ora 10:00, ora României), meciul Simonei Halep fiind precedat de întâlnirea dintre Rafael Nadal (Spania – favorit 3) şi Tim Smyczek (SUA).

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Miercuri, începând cu ora 02:00, în primul meci de pe terenul 13, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia), locul 81 WTA.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. La dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatchenko (România/Rusia) va întâlni în primul tur cuplul american Lauren Davis/Christina McHale, în al patrulea meci de pe terenul 11.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. La masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va juca împotriva cuplului australian Matthew Ebden/Matt Reid, în prima întâlnire de pe terenul 19.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Jarmila Gajdosova este clasata pe locul 62 WTA, are 28 de ani, este din Australia, nascuta in Slovacia si traieste in SUA. Este pentru prima oara in cariera cand ajunge in turul 2 la Australian Open.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Simona Halep este a treia favorită de la Australian Open. Românca ţinteşte in acest an cel putin semifinala, dupa ce in 2014 a stabilit un record pentru tenisul romanesc, ajungând în sferturile de finala la Australian Open.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Jucătoarea de tenis română Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, în primul tur la Australian Open, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva din Italia Karin Knapp, locul 50 WTA.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Meciul, desfuşurat pe arena principală a complexului din Melbourne, Rod Laver, a durat o oră şi 28 minute.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Prin calificarea în turul doi al turneului Australian Open, Simona Halep şi-a asigurat 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro).

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, luni, că a fost nervoasă înaintea meciului cu Karin Knapp, dar va juca mai bine în fazele următoare ale turneului Australian Open.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. LIVE VIDEO SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA la AUSTRALIAN OPEN, în turul doi la AUSTRALIAN OPEN, ora 12.00. „A fost un meci greu, deoarece am fost nervoasă înainte de start. Lovitura de dreapta nu a funcţionat prea bine astăzi, dar sunt sigură că data viitoare voi juca mai bine. Mă simt bine şi sunt sigură că voi avea şansa să câştig multe meciuri aici. Sunt foarte fericită că am câştigat, întotdeauna primul tur la un turneu de Grand Slam este foarte dificil”, a spus Simona Halep.