STEAUA-DINAMO 3-0 în etapa a 13-a din Liga I

STEAUA - DINAMO 3-0. Steaua a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Dinamo, în primul meci din etapa a 13-a a Ligii I. Szukala, Papp şi Keşeru au marcat pentru Steaua la meciul cu Dinamo de pe Arena Naţională.

31 oct. 2014, 10:01
STEAUA-DINAMO 3-0 în etapa a 13-a din Liga I

STEAUA DINAMO 3-0 a fist LIVE VIDEO ONLINE pe RomaniaTV.net.

– min. 80: GOL KEŞERU! STEAUA – DINAMO 3-0! VIDEO GOLUL AICI

– min. 77: GOL PAPP! STEAUA – DINAMO 2-0! VIDEO GOLUL AICI

A început repriza a doua a meciului STEAUA – DINAMO.

PAUZĂ. STEAUA – DINAMO 1-0!

– min. 45: A MARCAT SZUKALA, cu capul, după centrarea lui Sănmărtean! VIDEO GOLUL AICI

– min. 40: ocazii mari de ambele părţi. Keşeru, Ad. Popa, Tănase şi, respectiv, Alexe, au ratat incredibil. Arlauskis şi Marc fac un meci mare

– min. 18: Ad. Popa a marcat, dar pasatorul Keşeru se afla în ofsaid. STEAUA – DINAMO rămâne 0-0

 

 

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, L. Filip – Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld ’77) – Ad. Popa (Stanciu ’88), Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru (Bourceanu ’83). Antrenor: Constantin Gâlcă

 

Dinamo: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar (Gavrilă ’75) – V. Lazăr (Petre ’89), C. Matei (Rotariu ’63), M. Alexe – Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

 

Cartonaşe galbene: Sânmărtean ’65, Bourceanu ’90+1 / Lazăr ’44, Nedelcearu ’45+2

 

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Vasile Marinescu, în timp ce Dragoş Istrate a fost rezervă.

 

Observatori au fost Călin Mircea şi Alexandru Deaconu.

 

Galeria echipei Dinamo a afişat un banner pe care scria: „Filmul mut prin apariţia noastră a luat sfârşit… Eroii stadioanelor trăiesc viaţa la infinit” şi a desfăşurat un desen lung cât toată peluza stadionului, în care apărea Charlie Chaplin cu degetul la gură. După ce au strâns desenul cu Charlie Chaplin, fanii dinamovişti au aprins câteva zeci de torţe şi au desfăşurat mii de steaguri alb-roşii în dungi orizontale, care în mijloc aveau litera D.

 

Înainte de meci, fanii stelişti au fluturat mai multe mii de baloane roş-albastre şi au aprins zeci de fumigene în culorile roşu-alb-albastru. De asemenea, suporterii stelişti au afişat următoarele bannere: „Aşa lider, aşa galerie, aşa preşedinte, aşa Românie, PCH şi PSD aceeaşi actorie”, „Încă o coregrafie 3D? ştim… aveţi PSD în ADN” , „Pentru USD vă întindeţi la PSD”.

 

Claudiu Keşeru a început partida cu o cască de protecţie pe cap, ca urmare a accidentării suferite la meciul cu ASA Târgu Mureş. El a renunţat la cască după aproximativ 30 de minute.

 

Partida a fost întreruptă în primul minut aproximativ 20 de secunde, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor care erau aruncate pe teren.

 

În minutul 55, o petardă aruncată din tribune a explodat chiar lângă Ştefan Bărboianu, care se pregătea să execute o lovitură de la colţ.

 

Meciul a fost întrerupt câteva momente în minutul 83, după ce portarul stelist Arlauskis a fost lovit de o petardă aruncată din tribune. Centralul Cristian Balaj a fluierat finalul jocului cu un minut înaintea expirării timpului suplimentar arătat de arbitru de rezervă, Arlauskis fiind din nou ţinta unei petarde aruncate din tribună.

 

La Dinamo a debutat Patrick Petre, în vârstă de 17 ani, fiul fostului jucător Florentin Petre.

 

La meci au asistat 38.154 de spectatori.