STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2016: 2-2. Dinamo joacă finala UPDATE

STEAUA - DINAMO 2-2: După 0-0 în tur, Steaua și Dinamo au remizat din nou, însă de această dată 2-2. "Câinii" se califică în finala Cupei României grație golurilor marcate în deplasare.

20 apr. 2016, 17:35
STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2016: 2-2. Dinamo joacă finala UPDATE

STEAUA – DINAMO 2-2

Min. 75: Puljici aduce egalarea, 2-2, la acest scor Dinamo merge în finală!

Min. 52: GOL STEAUA: Adi Popa, abia intrat pe teren, reușește o cursă incredibilă pe partea dreaptă, șutează, respinge Cerniauskas, iar Chipciu înscrie.

MINUTUL 51: GOL DINAMO: Ekeng înscrie cu un șut fabulos de la 25 de metri

Min. 45: Steaua – Dinamo 1-0, dar va juca in inferioritate după eliminarea lui Bourceanu

Min. 19: Șut cu stângul trimis de Stanciu, de la distanță, dar pe lângă poarta lui Cerniauskas.

Min. 16: Enache marchează primul gol al meciului

ECHIPELE DE START OFICIALE

STEAUA: V. Cojocaru – Enache, Varela, Tamaș, Momcilovici – Kharja, Bourceanu – Chipciu, N. Stanciu, Hamroun – Marica
Rezerve: Fl. Niță – L. Filip, Toșca, Gebhart, Bawab, Tade, Ad. Popa

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Puljici, St. Filip – Ekeng, Mevlja – D. Rotariu, Palici, V. Lazăr – Gnohere
Rezerve: Muțiu – Nedelcearu, Essombe, Bartalstovu, Kortzorg, V. Costache, Corbu

Echipele probabile

Steaua: Nita, Rapa, Varela, Tamas, Tosca, Pintilii, Bourceanu, Adi Popa, Stanciu, Hamroun, Chipciu
Dinamo: Cerniasuskas, Hanca, Puljici, Mevija, St. Filip, Anton, Palici, Rotariu, Kortzorg, Lazar, Gnohere

Arbitrul maramuresean Cristian Balaj va conduce la centru partida dintre Steaua si Dinamo, in returul semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.

LIVE VIDEO STEAUA – DINAMO ONLINE 2016

Baraj va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Vasile Marinescu din Bucuresti si Ovidiu Artene din Vaslui, in timp ce arbitri suplimentari vor fi Radu Petrescu (Bucuresti) si Adrian Cojocaru (Galati), iar arbitru de rezerva Dragos Iliescu (Craiova). 

Observatori la derby-ul Steaua – Dinamo vor fi Alexandru Deaconu si Aurel Ionescu, ambii din Bucuresti.

STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2016: Până la această oră s-au vîndut doar 20.000 de bilete pentru unicul derby! Casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise pînă la ora meciului, astfel că doritorii pot cumpăra tichete chiar şi cu cîteva minute înainte de startul partidei. f

STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2016: De ce trebie să ţii cont

Steaua și Dinamo se vor întâlni în această seară, de la ora 21:30, în returul semifinalelor Cupei României, pe Arena Națională. Meciul se anunță a fi unul care pe care ținând cont că în tur scorul a fost 0-0.

1. ACOPERIȘUL TRAS DIN CAUZA VREMII

Temperatura de la ora meciului se anunță a fi în jurul a 10 grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 90%. De aceea, organizatorii au decis să tragă acoperișul Arenei Naționale până după terminarea jocului.

2. BILETE

Biletele pentru suporterii Stelei se mai pot cumpăra până în această seară la ora 20:30. Cel mai ieftin tichet costă 15 lei la peluză, în timp ce la tribuna I poate ajunge și la 150 de lei. În tabăra dinamovistă au mai rămas în jur de 1.000 de bilete nevândute. La ora meciului se așteaptă ca pe Arena Națională să fie în jur de 25.000 de suporteri.

3. TRANSPORT PRELUNGIT

Pentru a veni în sprijinul celor aproximativ 25.000 de suporteri care vor merge pe Arena Națională, Metrorex a decis să prelungească programul metrourilor cu două ore în această seară. Ultimele trenuri vor pleca de la capăt la ora 1:00 pe liniile M1, M2 și M3, iar pe linia M4 ultimul tren va fi la ora 1:45. RATB va restricționa traficul rutier pe Strada Vatra Luminoasă, tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra și Bd. Pierre de Coubertin.

4. CE NU AI VOIE SĂ FACI

Suporterii nu vor fi lăsați să fumeze în interiorul stadionului, însă li se vor pune la dispoziție locuri special amenajate. Lucrul inedit este că fumătorii au la dispoziție și varianta de a merge în curtea interioară a Arenei Naționale, iar pentru a putea reveni în stadion li se vor da brățări speciale.

5. PESTE 750 DE JANDARMI

Siguranța suporterilor va fi asigurată la derby-ul de diseară de nu mai puțin de 750 de jandarmi. În interiorul stadionului își vor face apariția și stewarzii angajați de organizator.

Meciul dintre Steaua și Dinamo se joacă azi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, returul semifinalei Cupei României. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

 

 

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – STEAUA ONLINE 2016 in CUPA ROMANIEI. Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Palic, Romario – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Tamaş, Momcilovic – Bourceanu, Filip – Enache, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 End Time FINAL. DINAMO – STEAUA 0-0

86′ – Stanciu trage în  bară!

80′ – Substitution schimbare la Dinamo. Iese Romario, intră Bartalsstovu

73′ – Substitution schimbare la Steaua. Iese Chipciu, intră Ad. Popa 

67′ – Substitution schimbare la Dinamo. Iese Palic, intră Val. Lazăr

66′ – Substitution schimbare la Steaua. Iese Hamroun, intră Pintilii

60′ – Substitution schimbare la Steaua. Iese Filip, intră Stanciu

59′ – Yellow cards cartonaş galben pentru Gnohere

58′ – Substitution schimbare la Dinamo. Iese Anton, intră Bicfalvi

51′ – Dinamo răspunde prin Gnohere, blocat de Râpă

48′ – Ocazie pentru Steaua. Papp reia peste poarta centrarea lui Hamroun

 Start Time A început repriza a doua.

 End Time PAUZĂ. DINAMO – STEAUA 0-0

45′ – Yellow cards cartonaş galben pentru Mevlja

43′ – ocazie uriaşă a lui Chipciu, care trage peste poartă de la 6 metri

30′ – Cerniauskas prinde mingea trimisă cu capul de Enache

28′ – Yellow cards cartonaş galben pentru Nedelcearu

24′ – Yellow cards cartonaş galben pentru Râpă

18′ – Tamaş atinge mingea cu mâna în careu, dar nu se dă penalty

15′ – Cojocaru este atent la o minge centrată de Romario

11′ – Anton care în careul celor de la Steaua, dar arbitrul lasă meciul să curgă

5′ – Dinamo iroseşte o lovitură liberă

4′ – Enache spre Tade, dar mingea nu este ajunsă de atacant

2′ – Tade îi strică o minge lui Hamroun

Start Time A început prima repriză a meciului DINAMO – STEAUA


DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – STEAUA ONLINE 2016 in CUPA ROMANIEI. Prima manşă din semifinalele Cupei României înseamnă episodul cu numărul 161 din Marele Derby. Laurenţiu Reghecampf n-a pierdut până acum cu Dinamo şi vrea să-şi treacă în palmares prima Cupă din carieră. În întâlnirile directe, Steaua are 57 de victorii, cu două mai multe decât dinamoviştii.

Pentru acest prim duel există semne de întrebare în ambele echipe. Reghecampf pregătește o formulă inedită din care vor lipsi ”nume grele” precum MaricaStanciuVarelaPintilii și Niță. În schimb, au șanse să fie titulari CojocaruCarpTamașMomcilovicGebhart și Tade.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – STEAUA ONLINE 2016 in CUPA ROMANIEI. Echipele de start

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Palic, Romario – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Tamaş, Momcilovic – Bourceanu, Filip – Enache, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Și la Dinamo sunt ceva probleme de lot. În afara lui Steliano Filip, care este suspendat doar pentru acest meci din cauza ”roșului” primit în meciul cu Astra, scor 1-1, pe lista indisponibililor mai sunt Ekeng și Marcel Essombe, ambii ușor accidentați. Și Anton mai are ceva probleme cu gripa, dar se pare că va fi apt pentru marele meci.
Bicfalvi, folosit la ”închidere” în meciul de debut în roșu și alb, va fi înaintat și titularizat în linia mediană, postul pe care a dat cel mai bun randament în Ucraina.

”Ne dorim să câștigăm, cu toate că va fi un meci foarte greu. Atât noi, cât și Dinamo avem jucători cu valoare, care au jucat foarte bine, deci trebuie să fim atenți. Pentru noi, este primul meci din Cupa României pe care îl jucăm în deplasare, deci trebuie să fim atenți”, a spus Reghecampf la conferința de presă de dinaintea primei manșe a semifinalei.

Dinamo n-a pierdut niciun derby cu Steaua în acest sezon În plus, alb-roşii vor avea un stadion întreg de partea lor. Meciul din ”Ștefan cel Mare” se va disputa cu casa închisă, iar suporterii anunţă o atmosferă incendiară.

”Stadionul va fi plin, suporterii vor fi alături de noi, este și o perioadă bună pentru noi, avem nevoie de sprijinul lor.
Acum chiar că nu avem scuze. Că dacă jucam peste o lună, se putea spune ba că suntem obosiți, ba că nu mai știu ce. Acum, chiar nu avem scuze. E la început de campionat”, a spus și Mircea Rednic.

Reghe şi Rednic şi-au făcut planul pentru clasicul din Cupă. Steaua nu vrea să primească gol iar Dinamo ar vrea să fie calificată încă din tur. 

Laurenţiu Reghecampf: „Cel mai important este să ne facem jocul şi să nu primim gol”

Mircea Rednic: „Ne dorim mult să fim calificați încă de acum, dar suntem pregătiți și de retur. Chiar să ne calificam la penalty-uri”

 

Returul semifinalei Cupei României este programat pentru data de joi, 21 aprilie, de asemenea tot ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – STEAUA ONLINE: Cote pariuri

DINAMO-STEAUA. Winmasters.com o vede favorită pe Steaua, cu o cotă de 2,58 la victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 3,10, iar o victorie a lui Dinamo, la 2,84. Mai departe: 1,49 este cota pentru ca Dinamo să nu piardă (1X), 1,34 este cota unei victorii indiferent de echipă (12) şi 1,93 este cota pentru egal (X).

DINAMO-STEAUA. Legat de goluri, cotele sunt foarte atrăgătoare: 2,32 este cota pentru mai mult de 2,5 goluri marcate în meci; 1,45 este cota pentru cel puţin două goluri marcate şi 1,95 este cota ca ambele echipe să marcheze.

DINAMO-STEAUA. La scor exact, cel mai probabil este 0-1, cota 6,60, urmat de 1-0 şi 0-0, fiecare la cota 7,00.

DINAMO-STEAUA. Mai multe cote, AICI.

DINAMO-STEAUA, meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, se joacă, joi, de la ora 20:30, şi este LIVE VIDEO la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

 

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Cum a fost în 2015

GOL ! A marcat STANCIU (min. 90). DINAMO – STEAUA 3-1 (VIDEO)

GOL ! A marcat GNOHERE (min. 84). DINAMO – STEAUA 3-0 (VIDEO)

GOL ! A marcat PALIC (min. 67). DINAMO – STEAUA 2-0 (VIDEO)

GOL ! A marcat VARELA (autogol, min. 55). DINAMO – STEAUA 1-0.

DINAMO – STEAUA este LIVE VIDEI aici şi aici.

DINAMO STEAUA. Echipele de start:

Dinamo: 1. Cerniauskas – 14. Fai, 17. Mevlja, 27. Nedelcearu, 94. St. Filip – 28. P. Anton, 80. Vojnovic – 90. Shalaj, 8. D. Rotariu, 20. Palic – 18. Essombe.
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: 41. I. Popescu, 8. Van Haaren, 30. Tîrcoveanu, 31. Gnohere, 94. Corbu,  6. Puljici, 77. B. Gavrilă

Steaua: 1. Niţă – 2. Râpă, 33. Varela, 13. Toşca, 16. Guilherme – 21. Breeveld, 8. L. Filip – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 17. Tudorie – 15. Tade.
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 98. Poiană, 4. Carp, 19. Mihalcea, 22. Alcenat,  28. Tîrnovan, 94. Enceanu, 27. Onţel

FANATIK.RO a aflat că fetele şi soţia acestuia au rămas surprinse de faptul că lui Gigi Becali chiar nu-i mai pasă de un asemenea joc cu Dinamo. Pe timpuri, înainte de o astfel de partidă nimeni din familia lui Becali nu îndrăznea să discute cu el din cauza că era foarte tensionat. „Vrea să stea acasă cu familia, cu copiii. Nu mai consideră derby-ul ca fiind capital”, susțin apropiații latifundiarului din Pipera.

TVR LIVE VIDEO DINAMO STEAUA ONLINE „Nea Gigi mereu se ducea pe la băieţi”

STEAUA. Detașarea lui Gigi a fost simţită pe propria piele chiar şi de jucătorii lui Mirel Rădoi. „Nu ştiu ce se întîmplă cu el, dar în trecut acesta trăia în săptămîna jocului cu adrenaliana la maximum. Se interesa mereu de echipă, iar spre sfîrşitul săptămînii el obişnuia să se ducă la băieţi în vestiar şi le ţinea un discurs în stilul lui caracteristic. Mereu le promitea şi cîte o primă împortantă, însă acum nimic. Șansele să meargă la meci sînt aproape nule. Poate doar o minune îl face să se răzgîndească„, a mărturisit aceeași sursă FANATIK.RO.

„Nu ştiu dacă mă duc la meci şi nici Gigi nu merge”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Helmuth Duckadam a confirmat că Gigi Becali nu vrea să se ducă la partida cu Dinamo. „În principiu eu m-aş fi dus la meci, dar nu cred că o să mai merg. Unde voi sta în Ştefan cel Mare, dacă mă duc? Am înţeles că nici Gigi Becali nu merge. Sînt probleme acolo şi cu lojele. Voi da în ora următoare un telefon la club să văd ce şi cum”, a încheiat Duckadam.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO STEAUA ONLINE 2015: 

GOL ! A marcat STANCIU (min. 90). DINAMO – STEAUA 3-1 (VIDEO)

GOL ! A marcat GNOHERE (min. 84). DINAMO – STEAUA 3-0 (VIDEO)

GOL ! A marcat PALIC (min. 67). DINAMO – STEAUA 2-0 (VIDEO)

GOL ! A marcat VARELA (autogol, min. 55). DINAMO – STEAUA 1-0.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO STEAUA ONLINE 2015 aici

DINAMO – STEAUA este LIVE VIDEI aici şi aici.

DINAMO STEAUA. Echipele de start:

Dinamo: 1. Cerniauskas – 14. Fai, 17. Mevlja, 27. Nedelcearu, 94. St. Filip – 28. P. Anton, 80. Vojnovic – 90. Shalaj, 8. D. Rotariu, 20. Palic – 18. Essombe.
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: 41. I. Popescu, 8. Van Haaren, 30. Tîrcoveanu, 31. Gnohere, 94. Corbu,  6. Puljici, 77. B. Gavrilă

Steaua: 1. Niţă – 2. Râpă, 33. Varela, 13. Toşca, 16. Guilherme – 21. Breeveld, 8. L. Filip – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 17. Tudorie – 15. Tade.
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 98. Poiană, 4. Carp, 19. Mihalcea, 22. Alcenat,  28. Tîrnovan, 94. Enceanu, 27. Onţel


GSP ți-a pregătit cifrele meciului de azi, dar și echipele probabile pe care Rednic și Rădoi le pregătesc. 

CIFRELE MECIULUI:

  • 27 de fotbalişti au bifat prezenţe în derby-urile din campionat atît pentru Steaua, cît şi pentru Dinamo
  • 23 de străini au în lot cele două echipe, record absolut în istoria Derby de România
  • 4 jucători au marcat pentru ambele echipe în meciuri directe: Dănciulescu, C. Munteanu, D. Şerban şi Andrei Cristea
  • 3,27 e cota la victorie a lui Dinamo la casele de pariuri, în timp în El Clasico, Real – Barca, madrilenii erau cotați cu prima şansă, 2,50
  • 6 victorii consecutive în campionat au reuşit dinamoviştii în perioada 1970/71-1972/73, record rămas şi astăzi în picioare cînd facem referire la Liga 1
  • 11 derby-uri s-au încheiat fără gol, ultima chiar în turul acestui campionat

Dinamo – Steaua

  • AZI, 20:30
  • TVR 1, Digi, Dolce, Look
  • Stadion Dinamo

Dinamo
Aşezare: 4-2-3-1
1. Cerniauskas – 14. Fai, 17. Mevlja, 27. Nedelcearu, 94. St. Filip – 28. P. Anton, 80. Vojnovici – 90. Shalaj, 8. D. Rotariu, 20. Palici – 18. Essombe
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: 41. I. Popescu, 8. Van Haaren, 13. P. Petre, 31. Gnohere, 23. I. Şerban,  6. Puljici, 77. B. Gavrilă, 
Absenţi: A. Marc, C. Matei (suspendaţi)

Steaua
Aşezare: 4-2-3-1
1. Niţă – 2. Rîpă, 33. Varela, 13. Toşca, 16. Guilherme – 21. Breeveld, 8. L. Filip – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 17. Tudorie – 15. Tade
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 98. Poiană, 4. Carp, 19. Mihalcea, 22. Alcenat,  28. Tîrnovan, 94. Enceanu, 98. Onţel
Absenţi: Cojocaru, Hamroun, Kharja, Muniru, Papp (accidentaţi), Chipciu, Tahar (suspendaţi)


DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO STEAUA ONLINE 2015: Organizatorii, adică roș-albii, ar fi vrut ca acest meci să se dispute pe ”Arena Națională”, dar s-au resemnat după ce au văzut că stadionul de cinci stele nu a primit încă aviz pentru funcționare.

Însă, nici așa roș-albii nu au avut parte de liniște pentru că a apărut un alt diferend, de data aceasta între firma fostului președinte al dinamoviștilor, Nicolae Badea, și CS DinamoElisabeta Lipă, actualul Ministru al Tineretului și Sportului, fost președinte la CS Dinamo, susține că totul este în regulă și că echipa gazdă nu poate pierde meciul la masa verde.

Dinamo – Steaua, programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, în ”Ștefan cel Mare”, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Dincolo de toate aceste scandaluri, vine rândul și fotbalului. ”Câinii roșii” visează la prima victoria în fața rivalilor după mai bine de patru ani, mai ales că-l au pe bancă pe Mircea Rednic, antrenorul care n-a pierdut niciun derby cu Steaua cât timp a stat pe banca tehnică a lui Dinamo. A înregistrat două victorii şi trei egaluri și speră să-și păstreze invincibilitatea și după meciul de duminică seară.

”Puriul” este optimist în privința scorului final, chiar dacă nu se va baza pe doi dintre titulari, Cosmin Matei șiAndrei Marc, ambii suspendați.

Mult mai multe probleme are Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, din cauza lipsei jucătorilor de bază. Steaua nu se va baza pe opt titulari. Houssine Kharja, Paul Papp, Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru, Valentin Cojocaru și Rareş Enceanu au probleme medicale, în timp ceAlexandru Chipciu și Aymen Taharvor lipsi din cauza cumului de cartonaşe.

Acest Dinamo – Steaua va fi unul aparte pentru că va fi complet lipsit de spectacolul torțelor și al fumigenelor. Galeria roș-albilor a decis, în memoria victimelor din clubul ”Colectiv”, să nu vină la derby cu niciun fel de material pirotehnic.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO STEAUA ONLINE 2015: Formațiile probabile

Dinamo: Cerniauskas – Fai, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip – P. Anton, Vojnovic – Rotariu, Palic, B. Gavrilă – Essombe
Antrenor: Mircea Rednic

Steaua: Fl. Niţă – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme – Breeveld, L. Filip – A. Popa, N. Stanciu, Tudorie – Tade
Antrenor: Mirel Rădoi


DINAMO – STEAUA 1-3

Min. 90: Un nou penalty pentru Steaua, Tucudean este faultat în careu, 3-1 pentru Steaua după ce înscrie şi Prepeliţă. 

Dinamo – Steaua 1-2, Dinamo reduce din diferenţă cu cinci minute înainte de fluierul final.

Dinamo, aproape de 2-1, mingea loveşte bara transversală…

DINAMO – STEAUA 0-2: Stanciu reuşeşte dubla, Steaua rămâne în lupta pentru titlu.

DINAMO – STEAUA 0-1: Penalty pentru Steaua, Nicolae Stanciu a fost faultat în careu, tot el a transformat penalty-ul.

meciul s-a reluat după aproape 15 minute de pauză forţată.

NEBUNIE PE ARENA NATIONALA, MEVIUL NU INCEPE DIN CAUZA FANILOR!!! 

Meciul Dinamo – Steaua, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, a fost întrerupt, duminică seară, la scurt timp după startul echipei a doua, după ce portarul echipei pregătite de Constantin Gâlcă, Giedrius Arlauskis, a fost lovit de un obiect aruncat din tribună. 

Min. 45, Lazăr aproape de a deschide scorul, prinde Arlauskis, 0-0 la pauză

Min. 18: Primul şut dinamovist pe spaţiul porţii, autor Bărboianu.

Foto: gsp.ro

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre o posibilă demisie a lui Costel Gâlcă și consideră că sînt șanse pentru o revenire a lui Reghecampf în Ghencea.

Întrebat de reporterul Dolcesport dacă e posibil ca după acest meci, în cazul unei înfrîngeri a Stelei, Gâlcă să fie înlocuit cu Reghecampf, Duckadam a răspuns: „În viață totul e posibil. Inclusiv acest lucru”.

Eroul de la Sevilla recunoaște că în cazul unei înfrîngeri în derby-ul cu Dinamo, echipa roș-albastră își poate lua gîndul de la titlu: „În cazul în care nu vom cîștiga în această seară, va fi foarte greu să mai luăm campionatul”.


Min. 15: Stanciu, şut pe lângă bară din careu, cea mai mare ocazie a începutului de meci.

Min. 8: Joc cursiv, Steaua domina teritorial, Dinamo este periculoasă pe contraatac.

Min. 6: Matei bate mult peste poartă o lovitură liberă centrală din apropierea careului stelist

Min. 1: Meciul este intarziat din cauza petardelor şi fumigenelor…

 

Înainte ca arbitrul Cristian Balaj să fluiere startul meciului, suporterii dinamovişti de la PCH au aprins fumigene, torţe şi petarde şi le-au aruncat, unele ajungând pe teren.

 

Cristian Balaj a indicat că va întârzia startul cu două minute şi a chemat pompierii să scoată torţele. După trecerea celor două minute, fanii nu au încetat să arunce cu torţe şi fumigene, astfel că Balaj l-a chemat şi pe observatorul jocului. După încă aproximativ trei minute, partida a început.

 

Fumul a rămas în stadion mai mult timp, deoarece organizatorii au decis ca acoperişul să fie tras cu puţin înainte de startul jocului.

 

La meciul de pe Arena Naţională, Steaua nu are galerie.


Dinamo: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Nedelcearu, M. Cristescu – Matei, Alexe, Lazar – Niculae

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Steaua e favorită

4.45 este cota lui Dinamo pentru victorie in derby. Un egal e cotat cu 3.43, iar o victorie a Stelei e cotata cu 1.80. O victorie pentru Dinamo „la zero” este cotata cu 6.80.

Cota 15 este pentru o victorie a Stelei cu 3-0, ca in tur, in timp ce victoria din Cupa cu 5-2 pentru Steaua are cota 185.

Ultima oara cand Dinamo a batut-o pe Steaua s-a intamplat in 2011, cand „cainii” au invins cu 1-0. Cota pentru un astfel de rezultat acum este 9.50.


DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO. Stoichiţă – „Steaua nu mai e favorită”

Înfrângerea pe care Steaua a suferit-o în fața celor de la ASA Târgu Mureș i-a adus pe roș-albaștri în situația de a nu mai fi favoriți la cununa cu lauri.

Unul dintre antrenorii recenți care a lucrat la Steaua, Mihai Stoichiță, a recunoscut faptul că roș-albaștrii nu mai sunt favoriți la campionat, dar au totuși prima șansă în derby.

„De unde, acum câteva zile aveau prima șansă la campionat, uite că Steaua a ajuns la mâna altora. Nu mai poți spune acum că Steaua mai este favorită.

Cât despre derby, Dinamo mai are o singură miză și anume împăcarea cu suporterii, nimic altceva. În schimb, Steaua ca să mai spere la titlu trebuie să fie în priză până la sfârșit, deci este o diferență mare de motivare între cele două echipe.

Eu cred că Steaua va câștiga, pentru că este mai omogenă, mai ambiționată, mai motivată la momentul actual. Plus că și din punct de vedere valoric, Steaua este peste Dinamo”, a spus Stoichiță.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Galeria echipei Steaua nu va fi prezentă la derbiul cu Dinamo

Galeria echipei Steaua nu va fi prezentă la derbiul cu Dinamo, din această seară, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor.

Pentru acest meci, Steaua a primit 3.000 de bilete, care au fost vândute la casele din Bulevardul Ghencea.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi 270 de poliţişti bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor.

Până duminică dimineaţă, când a avut loc şedinţa tehnică înaintea derbiului, s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete.

Partida Dinamo – Steaua, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Dinamo – Steaua.


DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Lideri ai Ligii 1 timp de opt luni, campionii en-titre vin pe Arena Națională cu orgoliul rănit – au fost depășiți de ASA Târgu Mureș și titlul cu numărul 26 este serios pus în pericol. După 29 de etape, Dinamo are cu 19 puncte mai puțin decât Steaua. Totuși, alb-roșii conduc în istoria meciurilor directe din campionat. 45 de victorii le-au revenit „câinilor”, cu 5 mai multe decât trupa din Ghencea. Marele derby este duminică seară, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a prefațat, ÎN DIRECT la Digi Sport, derby-ul de diseară de pe „Arena Națională”, care va începe la ora 21:00.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Dănciulescu a confirmat informația că el va sta pe bancă la meciul cu Steaua.”Echipele nu trec printr-un moment foarte bun, dar așteptările suporterilor sunt pe măsura renumelui acestui derby, care a fost mereu spectaculos.

Sperăm și acum la o partidă frumoasă, la o asistență numeroasă și sper ca Dinamo să câștige, mai ales că nu ne-am mai impus de mult împotriva lor”, a spus Dănciulescu. Oficialul roș-albilor a comentat și revenirea sa pe banca de rezerve.

„Mă descurc mult mai bine pe teren, decât în altă parte. Am o relație de respect cu jucătorii, cu unii dintre ei am jucat, dar în același timp știu să le și trag atenția când greșesc. Dar, cel mai important este nu cine va sta pe bancă, ci evoluția lor din teren”, a mai spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Roș-albaștrii cred în titlu: „Câștigăm tot până la final!”

Pentru că este considerat un meci cu grad ridicat de risc, pentru derbyul Dinamo – Steaua s-au luat măsuri speciale de precauție din partea Jandarmeriei și a Poliției Capitalei. Steaua îşi vede ameninţat al treilea titlu consecutiv, cu toate că a început returul cu zece puncte avans faţă de locul doi. Cu toate acestea, steliştii nu şi-au luat gândul de la cel de-al 26 lea titlu din istorie.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a declarat înainte de derby: „Cred că presiunea acum va fi pentru ASA Târgu Mureș, ea este favorită, am și spus-o. Dar v-am spus, o să câștigăm toate meciurile și să vedem ce face ASA-ul, presiunea va fi pentru ei!”

Alexandru Chipciu a vorbit și el despre marele derby: „E clar că dacă e cineva care suferă cel mai mult, primii clar suntem noi, pentru că e nu dureros, e foarte dureros, să te duci acasă după astfel de meciuri, să te gândești că pierzi campionatul, e incredibil de greu, dar eu tot mai am…nu eu, toata echipa avem speranța că va fi bine până la final.”

Steaua a pierdut ultimele trei meciuri disputate pe Arena Naţională din postura de gazdă. Duminică, însă, vine ca oaspete pe cel mai modern stadion al ţării pentru derby-ul cu Dinamo. Zece dueluri s-au scurs de la ultima victorie dinamovistă.

Alexandru Chipciu a mai declarat: „Noi am câștigat în ultimele dăți și avem un atu moral față de ei și eu sunt convins că acum le e frica de meciul cu noi, sunt 100% convins de asta!”

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: ECHIPELE PROBABILE

Dinamo (4-2-3-1): Naumovski – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip – Elhamed, Boubacar – C. Matei, M, Niculae, Alexe – Bilinski.

Steaua (4-1-3-2): Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță – Ad. Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu, Țucudean.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Meci de risc maxim

OLIȚIA CAPITALEI A MOBILIZAT PESTE 270 DE POLIȚIȘTI PENTRU ASIGURAREA MĂSURILOR DE ORDINE LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE ECHIPELE F.C. DINAMO 1948 BUCUREȘTI ȘI FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREȘTI

Peste 270 de polițiști bucureșteni vor acționa azi, 3 mai a.c., pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, cu ocazia desfășurării pe Stadionul ‘NAȚIONAL ARENA’ din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREȘTI și FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREȘTI.

Polițiștii vor acționa, atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifică acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de /din auto.

Totodată, Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei vă recomandă:

manifestați răbdare și evitați implicarea în conflicte de orice natură;

respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier;

nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule;

adoptați un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți participanți la trafic.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, nu ezitați să solicitați sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție ori să apelați numărul unic de urgență 112.

Totodată, puteți sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Câte bilete s-au vândut

Pana in acest moment, cu ceva mai mult de 24 de ore inaintea meciului, s-au vandut 20.000 de bilete, a aflat www.dolcesport.ro.

Ultrasii dinamovisti pregatesc o noua coregrafie de exceptie. Fanii „cainilor” vor profita de faptul ca formatia campioana nu va beneficia de aportul galeriei, iar reprezentantii PCH au anuntat pentru www.dolcesport.ro ca cei peste 10.000 de suporteri dinamovisti vor oferi un nou spectacol impresionant.

Preturile tichetelor pentru meciul care se va juca pe Arena Nationala sunt urmatoarele:

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel I + Inel II): 15 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel III): 10 lei

TRIBUNA II EST (sectoarele 112, 113, 114, 115): 60 lei
TRIBUNA II EST (sectoarele 110, 116, 117, 118): 40 lei
TRIBUNA II EST (Inel II): 30 lei
TRIBUNA II EST (Inel III): 25 lei

TRIBUNA I VEST (Inel II): 30 lei
TRIBUNA I VEST (Inel III): 25 lei

STEAUA DINAMO: Ce a fost în tur

Min. 90: Meciul se termina 1-1, Steaua se duce la patru puncte de Astra

Min. 89, egalează Keşeru, 1-1


Min 80: Keşeru nu reuşeşte să continue o fază a lui Sânmărtean, deşi avea o poziţie bună.

Min. 75: Piovaccari obţine o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Boubacar.


Min. 60: Tărtăruşanu apără un şut puternic al lui Ţucudean. 

Min. 58: DINAMO deschide scorul prin Grigore, în minutul 57. 

Min. 56: Penalty pentru Dinamo


Min. 46: STEAUA – DINAMO, SCOR 0 – 0, LA PAUZĂ, a început repriza secundă

Min.45: 0-0 la pauză după un derby anost

Min. 33: Adi Popa primeşte CARTONAŞ GALBEN după ce îl faultează pe Matei.

Min. 28: BARA STEAUA! Tanase ratează incredibil

Min. 21: Adi Popa primeşte CARTONAŞ GALBEN după ce îl faultează pe Matei.

Min. 19: Rotariu intră cu mingea în careul advers, dar este oprit de Gardos. 

Min. 17: Dinamo atacă. Gardos este faultat de Ţucudean. Arbitrul central arunca în afara terenului o torţă ajunsă pe gazon

Min.12: Nicio ocazie mare de poartă.

Min.10: Sanmartean executa periculos, în urma unui corner, dar Grigore respinge

Min.7: O torţă din sectorul Stelei cade pe gazon.

Min. 5 Portarul lui Dinamo, Bălgrădean, are nevoie de îngrijiri medicale. A făcut întindere, dar deocamdată nu este schimbat.

Min. 2 Primul şut pe poartă al meciului a fost expediat de brazilianul Elton, de la Dinamo, din afara careului. Tătăruşanu a cules cu uşurinţă balonul.

Lovitura de începere este executată de dinamovişti.

Torţele aprinse de suporteri determină amânarea începerii partidei.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, L. Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean -L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, Filip – I. Şerban, Boubacar, Elton – Matei, Ţucudean, Rotariu.

 

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO: „Calitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren”, se spune în comunicat. Potrivit sursei citate, comentariile vor fi asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele Digi Sport îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12.00,cât şi prin jurnalele speciale „Ştirile Digi Sport” prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00.

De asemenea, emisiunea „Fotbal Club” va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc.

Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şizona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite în emisiunea „Fotbal Club”. Digi Sport este o televiziune cu profil sportiv deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO: FĂRĂ TORŢE!

STEAUA-DINAMO: Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a vorbit despre măsurile de securitate de la Steaua – Dinamo.Printre altele, acesta a explicat în ce condiții pot fi folosite torțele și fumigenele. Astfel, suporterii nu au voie să aprindă niciun fel de materiale pirotehnice, singurii care au permisiunea să le mânuiască fiind reprezentanții autorizați ai firmei angajate de organizatorul meciului, în acest caz Steaua.

Georgian Enache a mai dezvăluit că echipa Steaua și-a angajat o firmă care să facă spectacolul pirotehnic. Fanii care vor fi descoperiți că încearcă să pătrundă în stadion cu astfel de materiale sau care aprind torțe vor fi arestați și riscă până la 5 ani de închisoare.

STEAUA-DINAMO: Potrivit unui comunicat remis RomaniaTV.net, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În acest scop, vineri şi sâmbătă, pe 17 panouri stradale din Capitală şi pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric, va rula un spot video cu mesajul „Invitaţie la fair – play”. 

Tot pentru meciul de sâmbătă, Poliţia Capitalei a anunţat mobilizarea a peste 350 de poliţişti bucureşteni.Partida Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: ”Cred că va fi un meci interesant pentru toată lumea. Un meci pe care noi ne dorim să-l câștigăm și sper să reușim acest lucru. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte frumoasă în Ghencea, iar lucrul acesta cred că o să fie pe placul ambelor echipe, pentru că este un derby și ambele formații își doresc să facă spectacol, să câștige punctele puse în joc”, a declarat antrenorul principal al campioanei, Laurențiu Reghecampf, vineri, într-o conferință de presă susținută la stadionul ”Steaua”. ”Nu avem probleme cu jucătorii, sunt toți apți, vom încerca să aliniem cea mai bună echipă și să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem anul acesta”, a adăugat tehnicianul.

La rândul său, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a subliniat că ”pentru orice stelist cele 34 de meciuri din campionat se împart în două categorii, cele două cu Dinamo și restul de 32. Sunt meciuri pe care le așteaptă orice fotbalist, orice antrenor, orice conducător, orice suporter cel mai mult. Naționala Boliviei ducea echipele vizitatoare la altitudine ca să creeze probleme, noi ne aducem adversarii în Ghencea. Știu sigur că va fi o atmosferă extraordinară și aerul va fi respirabil în Ghencea doar pentru steliști pe durata derby-ului. Ca orice derby, diferențele de valoare nu mai contează, ci doar determinarea, concentrarea și câteodată șansa”.

DIGI SPORT LIVE Steaua-Dinamo 2-1

Reghecampf a ținut să adauge: ”Pentru prima oară nu sunt de acord cu Meme. Pentru mine sunt importante toate meciurile. Managerul echipei, un om care a suferit enorm de mult pentru echipă, este mai aproape de galerie. Pentru noi este foarte important să câștigăm cele trei puncte, să continuăm și după meciul cu Dinamo ceea ce am început. Eu încerc să transmit jucătorilor că tot trei puncte vom câștiga, trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem foarte mulți jucători care sunt la limită, avem un meci foarte greu după jocul cu Dinamo, iar obiectivele noastre sunt campionatul și Cupa”.

Antrenorul Stelei a recunoscut că ”dacă ne uităm în clasament și la ce am realizat în ultimul an putem fi favoriți pe hârtie, dar este un meci foarte important, pe care nu numai fanii îl așteaptă, ci și jucătorii. Sper să fie lucizi, inspirați și să reușească să marcheze cât mai multe goluri”.

Toți jucătorii steliști sunt sănătoși, iar Reghecampf va reține 20 în cantonament.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO:  Mihai Stoica a ținut să precizeze că ”meciul acesta are o importanță deosebită, pentru că în eventualitatea unei victorii, a șaptea consecutivă în fața rivalilor, s-ar ajunge la o bornă importantă. Pentru prima oară în istorie, cred, Steaua ar trece în avantaj față de Dinamo la meciurile directe. Este singurul capitol la care suntem inferiori unei echipe din România. Ne dorim foarte mult victoria din acest punct de vedere. Bineînțeles că trei puncte cu Dinamo sunt egale cu trei puncte la Cluj sau trei puncte cu Chiajna. Eu mai vorbesc câteodată și din punctul de vedere al suporterului”.

”Mesajul nostru este clar, de respect pentru adversar, a adăugat oficialul stelist. Și ne bucurăm că din Șoseaua Ștefan cel Mare nu au mai apărut reacții care să ne forțeze la contrareacții. Singura problemă care ne frământă este că va fi primul derby fără patronul nostru în lojă”.

Antrenorul Stelei a mai spus că atunci când faci parte din lotul Stelei sau al lui Dinamo trebuie să ai anumite calități, nu mai contează valoarea sau locul în clasament, sunt meciuri care sunt foarte așteptate de jucători, mulți se pierd, ”dar la noi nu este cazul, pentru că suntem obișnuiți de doi ani de zile să jucăm numai cu adversari puternici, avem și avantajul moral că am câștigat ultimele meciuri directe. Sper să profităm de acest lucru. Nu știu cum se comportă cei de la Dinamo, dar nu cred că va conta tinerețea lor la un meci cu asemenea încărcătură”.

Reghecampf a afirmat că Tudor e cel mai bun arbitru și ”cel mai îndreptățit să arbitreze un asemenea meci, cu o astfel de încărcătură”.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Referitor la posibilitatea ca Mircea Lucescu să vină la Dinamo, Reghecampf a comentat astfel: ”Ar fi mult mai greu pentru Steaua. Ar fi un mare pas pentru Dinamo, pentru că este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa. Deocamdată nu are rost să vorbim despre acest lucru. Am văzut că nea Mircea spunea că nu știe dacă Răzvan Lucescu va veni la Dinamo”.

Laurențiu Reghecampf a indicat, totodată, că patronul Gigi Becali este încântat de jocul echipei, deoarece își dorește foarte mult să vadă o echipă ofensivă, care marchează multe goluri.

Mihai Stoica a precizat că s-a discutat cu o firmă autorizată despre folosirea torțelor la derby-ul cu Dinamo și ”va fi un câștig foarte mare, va fi un spectacol în tribune cum nu s-a mai văzut de ani de zile”, adăugând că nu se teme de incidente între suporteri.

Totodată, oficialul stelist a menționat faptul că meciul se va disputa cu casa închisă: ”Cererea de bilete a depășit capacitatea Arenei Naționale. Dacă am fi putut să ducem Ghencea pe Arena Națională și să jucăm cu stadioanele etajate, dar poate nici așa nu ar fi rămas locuri…”

 

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Nu mai puţin de 6 victorii consecutive are gruparea din Ghencea în faţa „câinilor”, în toate competiţiile. Totul a început în vara lui 2011, când roş-albaştrii au câştigat Cupa României la Braşov, cu scorul de 2-1. De atunci, au urmat 5 dispute în Liga 1, toate fiind tranşate în favoarea Stelei.

Sâmbătă seară, în Ghencea, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au ocazia să obţină cel de-al şaptelea succes la rând cu Dinamo, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie. Managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a postat, pe un site de socializare o poză cu un „slot machine” care afişează un mesaj sugestiv: „HIT THE JACKPOT!”, însoţit de cifra 7, cu trimitere directă la o victorie în meciul de sâmbătă seara.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Roş-albaştrii s-au impus în tur

Steaua a învins-o pe Dinamo în meciul tur, disputat de pe Arena Naţională (2-1 VIDEO AICI) şi a reuşit a şasea victorie consecutivă în faţa rivalei, în toate competiţiile.

În partea a doua a meciului, roş-albaştrii au ratat nu mai puţin de 9 ocazii rarisime, la care punem la socoteală şi penalty-ul irosit de Latovlevici. 

„Trebuia să câștigăm cu 10-0. Dinamo nu poate pune probleme Stelei. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar acesta este adevărul. Nu cred că s-a pus problema ca Dinamo să poată întoarce acest rezultat.”, declara Reghecampf la finalul partidei. 

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Bătaie pe bilete

STEAUA – DINAMO se va juca cu casa plină. Biletele pentru derby au fost scoase la vânzare vinerea trecută, la ora 20.00 şi în doar câteva ore s-au vândut toate, ultimele, cele de la tribuna 1 fiind epuizate în cursul zilei de sâmbătă.

Cu toate acestea, fanii care doresc să vadă pe viu clasicul derby, dar nu au fost suficient de vigilenţi în weekend, vor mai avea posibilitatea de a-şi cumpăra tichetul dorit.

Conform unei postări pe Facebook a managerului Mihai Stoica, fanii nu trebuie decât să se înarmeze cu puţină răbdare. „Vă rog frumos să nu-mi mai trimiteţi mesaje legate de bilete la Steaua – Dinamo… vor mai ieşi online şi se vor pune şi vineri la case!„, a anunţat Mihai Stoica.

STEAUA – DINAMO se va juca sâmbătă, de la ora 21.00, va fi transmis în direct de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Pe stadion ar putea fi şi starul Barcelonei, Lionel Messi, delegaţia Argentinei urmând să sosească sâmbătă la Bucureşti, pentru amicalul cu naţionala României, programat pe 5 martie. De altfel, potrivit DolceSport, o parte din staff-ul sud-americanul ar fi cerut bilete pentru STEAUA – DINAMO.

DIGI SPORT LIVE STEAUA – DINAMO, pe viaţă şi pe moarte

Se va juca pe viaţă şi pe moarte în derby-ul României. De asta sunt siguri steliştii.Nu contează că ros-albastrii au 3 victorii consecutive în acest an, iar dinamovistii au trecut deja printr-un dezastru.

Dinamo şi Steaua sunt la egalitate la statistică. 154 de meciuri s-au jucat până acum între cele două rivale – fiecare echipa a câştigat câte 54 de partide. În ultima vreme însă roş-albaştrii domină autoritar. 6 victorii consecutive au steliştii în faţa celor din Ştefan cel Mare, iar în acest moment au 16 puncte peste Dinamo în campionat.

„Sa stii ca nu conteaza foarte mult locul in clasament. Indiferent de el, sau de forma pe care o trece o echipa sau alta, sunt meciuri speciale si se angreneaza diferite energii”, a spus Petre Marin pentru Dolce Sport.

Steaua are 3 victorii in partidele oficiale desi în meciurile de pregătire nu au stralucit. Dinamo a stralucit în amicale, dar a fost învinsă la primul joc în Liga 1. „Cand vrei o reconstructie trebuie sa te astepti la asemenea lucruri. Poti emite pretentii doar dupa o anumita perioada de timp in care jucatorii incep usor usor sa inteleaga ce inseamna Dinamo”, a declarat Ghionea.

DIGI SPORT LIVE STEAUA – DINAMO, mobilizare de forţe

Mobilizare impresionantă de forţe la primul derby Steaua-Dinamo din acest an. Pentru meciul de mâine seară din Ghencea, s-au luat măsuri speciale pentru că galeriile celor două echipe au foarte mulţi fani sancţionaţi în trecut pentru comportament violent. Unii dintre ei nu au voie să intre pe stadion din acest motiv.  

Oficialii clubului Steaua au decis să înalţe cu doi metri gardurile care separă cele două galerii. Peste 900 de jandarmi şi câteva sute de poliţişti vor fi în zonă pentru a împiedica eventualele incidente, iar în zona tribunelor se vor afla 800 de stewarzi.  

Steaua – Dinamo e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00.

STEAUA-DINAMO: Suporterii Stelei promit un spectacol de zile mari la meciul cu Dinamo, care se va disputa sâmbătă, 1 martie, în Ghencea, de la ora 21:00 (DETALII AICI).

Cu 24 de ore înaintea marelui meci, peste 500 de simpatizanți ai campionilor au fost prezenți în tribuna a doua a Stadionului Steaua pentru a-și demonstra atașamentul față de elevii lui Reghecampf.

Imediat cum fotbaliștii au pătruns pe gazon, în treningurile oficiale, fanii au declanșat un adevărat spectacol pirotehnic (DETALII AICI și VIDEO) spre bucuria jucătorilor, care au importalizat momentul cu telefoanele mobile.

Din păcate, evenimentul s-a lăsat și cu urmări unele dintre ele extrem de grave. În afara faptului că 15 scaune au fost rupte(DETALII AICI și VIDEO), unul dintre suporterii steliștilor a ajuns la spital.

O petardă i-a explodat în mână respectivului fan, care și-a pierdut instant două degete, conform martorilor oculari. Acesta a fost transportat de urgență la spital, în timp ce cunoscuții acestuia căutau degetele prin tribună. De altfel, urmele acestui incident extrem de grav se puteau observa și sâmbătă dimineață, în tribune fiind o mare pată de sânge, care cu greu a fost ștearsă.

Acțiunea fanilor Stelei, de vineri seară, n-a fost organizată sub tutela Jandarmeriei, nefiind necesară o astfel de aprobare.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: 2000 de dinamovişti în Ghencea

Jandarmeria și-a luat măsuri de securitate sporite pentru ca derby-ul Steaua – Dinamo să fie lipsit de incidente.

Dinamo va fi prezentă în Ghencea cu 2000 de fani, eși inițial era vorba de 1570. Până la urmă, roș-albii au mai primit 500 de tichete, astfel că organizatorii au fost nevoiți să mărească țarcul destinat fanilor oaspeți. 

În afară de asta, reprezentanții jandarmeriei au montat în interiorul stadionului, dar în afara tribunelor, două corturi destinate controlului la piele a suporterilor veniți din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Ne-am luat toate măsurile încă de la primele ore ale dimineții pentru a securiza întreaga zonă a stadionului dar și cele în care se vor afla fanii celor două echipe.

Și la stadion va exista un control corporal amănunțit, pentru a nu avea niciun fel de probleme”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

STEAUA-DINAMO: Mai sunt cîteva ore până la „Derby de România”. Femeile au primit mărțișoarele și florile din partea bărbaților, iar diseară în Ghencea va fi rîndul nostru să primim cadouri. Cel mai frumos cu putință ar fi o partidă de poveste, una disputată și un spectacol uriaș în tribunele din Ghencea. Putem să ne facem și singuri un cadou prin prisma pariurilor la Steaua – Dinamo, scrie www.fanatik.ro.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO a atras o mulțime de pariuri! De altfel, este și cel mai jucat eveniment de azi. Oamenii care merg la casele de pariuri din România au un singur pariu în gînd: „1 solist”. Peste 80 la sută din oamenii care mizează pe acest meci aleg victoria Stelei! „Avalanșa” de pariuri pe acest semn a scăzut semnificabil cota. De la multiplicatorii 1,60, 1,55 cît avea o victorie a roș-albaștrilor la începutul săptămînii, aceștia au ajuns la 1,40 și chiar la 1,35 cu cîteva ore înainte de startul partidei. Așa că ați face o treabă excelentă dacă v-ați grăbi să pariați, întrucît pariurile pe victoria echipei lui Reghe vor scădea în continuare!

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO Echipe probabile:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Adi Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip – Boubacar, I. Şerban – V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu – Ţucudean.

STEAUA DINAMO LIVE DIGI SPORT DE LA ORA 21.00

 

STEAUA – DINAMO se joacă de două ori într-o singură lună, prima oară sâmbătă seara, în campionat. Partida nu mai are miza de altă dată, diferenţa de puncte şi de valoare dintre cele două team-uri fiind net în favoarea roş-albaştrilor, însă orgoliile au rămas la cote înalte. pe drumul reconstrucţiei, Dinamo are nevoie de un rezultat mare pentru a căpăta încredere şi ce balon de oxigen mai bun ar fi decât o victorie cu Steaua?

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Un suporter s-a rănit grav la repetiţii

Citeşte şi STEAUA-DINAMO, la concurenţă cu multe derby-uri în Europa

Meciul se joacă însă în Ghencea, iar gazdele sunt mari favorite la victorie. STEAUA – DINAMO cel mai jucat eveniment de azi. Oamenii care merg la casele de pariuri din România au un singur pariu în gînd: „1 solist”. Peste 80 la sută din oamenii care mizează pe acest meci aleg victoria Stelei! „Avalanșa” de pariuri pe acest semn a scăzut semnificabil cota. De la multiplicatorii 1,60, 1,55 cît avea o victorie a roș-albaștrilor la începutul săptămînii, aceștia au ajuns la 1,40 și chiar la 1,35 cu câteva ore înainte de startul partidei.

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Nebunie la casele de pariuri

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Anunţ important pentru toţi fanii

Este un meci cu o încărcătură foarte mare, dar tot trei puncte vom câştiga. Trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem un meci foarte greu după meciul cu Dinamo. Trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul foarte serios. Se întâlnesc două echipe egale şi veţi vedea care echipă va câştiga cele trei puncte. Dacă ne uităm la clasament şi la ce am realizat în ultimul an, putem fi pe hârtie favoriţi, dar este un meci foarte important„, este de părere antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Cioteşte şi STEAUA-DINAMO: Mesajul DUR postat de Mihai Stoica pe Facebook la adresa rivalilor

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Piţurcă anunţă lotul pentru Argentina după derby-ul Ligii 1

Meciul Steaua – Dinamo va fi arbitrat de Alexandru Tudor, va fi transmis în direct de DigiSport şi ppoate fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, L. Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean -L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, Filip – I. Şerban, Boubacar, Elton – Matei, Ţucudean, Rotariu.

Citeşte şi ALEGERI FRF. Steaua a DECIS cui acordă votul pentru preşedinţia FRF

Citeşte şi STEAUA – DINAMO LIVE. Scandal URIAŞ la DINAMO, şeful clubului îşi suspectează jucătorii de BLAT

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. Partida dintre DINAMO si STEAUA se va disputa duminica seara, incepand cu ora 21.00, si va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

DINAMO BUCURESTI  a fost invinsa in etapa precedenta la Targu-Jiu, unde a pierdut cu scorul de 3-2 meciul cu Pandurii. Formatia antrenata de Stoican nu s-a omorat prea tare in partida cu gorjenii, fiind mai mult cu gandul la derby-ul cu STEAUA, care le poate salva sezonul. Dupa 29 de etape disputate, “alb-rosii” se afla pe un modest loc 8 in clasament, dar clubul fiind in insolventa oricum nu aveau drept de joc in cupele europene. Joi, patronul Ionut Negoita l-a adus pe Dinu Gheorghe in functia de presedinte, acesta avand ca obiectiv sa faca o echipa competitiva pentru sezonul urmator, care sa se bata la titlu.

STEAUA BUCURESTI n-a scapat de ceea ce i-a fost frica, fiind invinsa pe “Arena Nationala” cu scorul de 1-0 de ASA Targu-Mures, rezultat in urma caruia a coborat pe locul 2 in clasament. Formatia condusa de Constantin Galca este la 5 puncte de ardeleni, care au si rezultatele directe in favoarea lor, dar si un meci in plus, astfel ca daca vor face egal sau vor pierde si derby-ul cu DINAMO, ros-albastrii risca sa piarda titlul. Stelistii au doar varianta victoriei in disputa cu marea lor rivala, dar cu siguranta vor primi o replica pe masura, pentru ca dinamovistii vor face tot ce le sta in putinta sa-i impiedice in lupta pentru titlu. “Cainii rosii” s-ar impaca cu suporterii daca ar reusi o victorie si sunt cu totii optimisti, mai ales ca STEAUA a devenit o echipa de pluton, dupa ce a ramas in iarna fara Szukała, Sanmartean si Keserü, iar recent i-a pierdut si pe Tamas, Papp si Rusescu.

UNICUL DERBY este, fara indoiala, cel mai asteptat meci al etapei si, in ciuda faptului ca se  vor afla fata in fata in fata ocupantele locurilor 8 si 2, este posibil orice rezultat. DINAMO n-a mai batut-o pe STEAUA pe teren propriu din 2010, in timp ce in deplasare a fost mai mereu umilita in ultimele sezoane indiferent de competitie. Tinand cont de forma celor doua echipe, egalul pare cel mai probabil, desi ar fi un rezultat foarte rau pentru campioni.

DINAMO BUCURESTI l-a pierdut pe Nicolae Grigore, care a fost eliminat la Targu-Jiu in meciul cu Pandurii, fiind suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a FRF. Vor lipsi si Ricardo Machado si Boubacar, ambii accidentati, in schimb va reveni dupa suspendare Stefan Barboianu.

DINAMO BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 8 etape,”alb-rosii” castigand in retur 15 puncte din 36 posibile.

STEAUA BUCURESTI are trei accidentati Paul Papp, Gabriel Tamas si Raul Rusescu. Papp si Rusescu au fost operati si vor rata ultimele 5 etape, in timp ce Tamas va fi recuperat abia peste doua etape. Conform echipei medicale sunt sanse ca Papp sa poata juca totusi in finala Cupei Romaniei (cu “U” Cluj) si finala Cupei Ligii (cu Pandurii Tg Jiu).

STEAUA BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 5 etape, “ros-albastrii” castigand in retur doar 17 puncte din 36 posibile.

DINAMO – STEAUA este cunoscut sub numele de UNICUL DERBY, MARELE DERBY sau DERBY de ROMANIA si reprezinta cel mai palpitant duel din istoria fotbalului autohton. Rivalitatea si orgoliile dintre cele doua echipe, dar si dintre suporteri a depasit, de multe ori, dreptunghiul verde, indiferent ca disputele au fost gazduite in Templu, Groapa sau 23 August, mai actual National Arena.

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. In cele 131 de derby-uri de pana acum din campionat, DINAMO a obtinut un numar de 45 de victorii, fata de 40 ale STELEI, in timp ce 46 de partide s-au incheiat nedecis. Golaverajul, insa, este favorabil stelistilor, cu 180-173. Dintre cele 67 de partide in care STEAUA a fost gazda, ”ros-albastrii” au castigat 25, alte 23 s-au incheiat la egalitate, iar DINAMO a obtinut victoria in 19 partide. Primul meci dintre cele doua formatii s-a jucat pe 21 noiembrie 1948, cand DINAMOinvingea pe CSCA in deplasare cu scorul de 1-0. STEAUA (CCA) a castigat abia in al cincilea meci cu DINAMO, pe 6 mai 1951, cu 2-1, pe teren propriu.

In aceeasi ordine de idei, DINAMO nu a mai reusit sa o invinga pe STEAUA in ultimele zece confruntari directe:

25 mai 2011: Dinamo – Steaua 1-2, in finala Cupei Romaniei
5 decembrie 2011: Dinamo – Steaua 1-3, Liga 1
17 mai 2012: Steaua – Dinamo 3-2, Liga 1
4 noiembrie 2012: Steaua – Dinamo 3-1, Liga 1
10 mai 2013: Dinamo – Steaua 0-2, Liga 1
11 august 2013: Dinamo – Steaua 1-2, Liga 1
1 martie 2014: Steaua – Dinamo 1-1, Liga 1
27 martie 2014: Steaua – Dinamo 5-2, Cupa Romaniei
17 aprilie 2014: Dinamo – Steaua 1-1, Cupa Romaniei
31 octombrie 2014: Steaua – Dinamo 3-0, Liga 1.

STEAUA vs DINAMO, all-time:

Victorii STEAUA: 56

Remize: 47

Victorii DINAMO: 54

Golaveraj: 231-215.

In campionat:

Victorii STEAUA: 40

Remize: 46

Victorii DINAMO: 45

Golaveraj: 180-173.

DINAMO – STEAUA. CRISTI BALAJ (43 ani) a mai arbitrat de sase ori in cariera sa DERBY de ROMANIA: un meci s-a terminat la egalitate, STEAUA impunandu-se de trei ori, iar Dinamo de doua ori. Primul derby condus de CRISTI BALAJ a avut loc pe 19 mai 2002, cand Steaua si Dinamo incheiau la egalitate, 2-2. Este pentru prima oara cand BALAJ conduce UNICUL DERBY atat in tur, cat si in retur. In data de 31 octombrie 2014, ros-albastrii se impuneau cu 3-0 (Szukala, Papp si Keseru)

Data                     Meciul (Competitia)

noiembrie 2002   Steaua – Dinamo 2-2 (campionat)
noiembrie 2003   Dinamo – Steaua 3-0 (Cupa Romaniei)
iulie 2005              Steaua – Dinamo 2-3 (Supercupa Romaniei)
decembrie 2011    Dinamo – Steaua 1-3 (campionat)
august 2013          Dinamo – Steaua 1-2 (campionat)
octombrie 2014     Steaua – Dinamo 3-0 (campionat).

DINAMO – STEAUA. Tinand cont de faptul ca UNICUL DERBY a fost considerat intotdeauna un meci cu grad ridicat de risc, Jandarmeria Romana va trimite la National Arena aproximativ 600 de jandarmi la care se vor adauga si stewarzii firmei de paza care asigura ordinea la meciurile de pe teren propriu ale echipei Dinamo. La ora partidei sunt asteptati la stadion aproximativ 20-25 mii de oameni.

DINAMO BUCURESTI – STEAUA BUCURESTI (echipe probabile):

DINAMO BUCURESTI:T. Marc – Barboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Elhamed, Cristescu – C. Matei, Alexe, Grozav – M. Niculae . Antrenor: Flavius Stoican.
ACCIDENTATI: Ricardo Machado, Boubacar.
SUSPENDAT: Nicolae Grigore.

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme – Prepelita, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tanase – Tucudean. Antrenor: Constantin Galca.
ACCIDENTATI: Tamas, Papp, Rusescu.
SUSPENDATI: – 

ARBITRI: CRISTI BALAJ (Baia Mare). Asistenti: VALENTIN AVRAM (Bucuresti), CEREI ALEXANDRU (Cluj). Aditionali: CATALIN POPA (Pitesti) si ADRIAN COJOCARU (Galati). REZERVA: DANIEL MITRUTI (Craiova). OBSERVATOR ARBITRI: CORNEL SORESCU (Pitesti), OBSERVATOR DE JOC: PAUL MINCU (Bucuresti).

STADION: “NATIONAL ARENA” (Bucuresti)

 

DINAMO – STEAUA 2015: Ce a fost în primăvară

DINAMO – STEAUA 1-3

Min. 90: Un nou penalty pentru Steaua, Tucudean este faultat în careu, 3-1 pentru Steaua după ce înscrie şi Prepeliţă. 

Dinamo – Steaua 1-2, Dinamo reduce din diferenţă cu cinci minute înainte de fluierul final.

Dinamo, aproape de 2-1, mingea loveşte bara transversală…

DINAMO – STEAUA 0-2: Stanciu reuşeşte dubla, Steaua rămâne în lupta pentru titlu.

DINAMO – STEAUA 0-1: Penalty pentru Steaua, Nicolae Stanciu a fost faultat în careu, tot el a transformat penalty-ul.

meciul s-a reluat după aproape 15 minute de pauză forţată.

NEBUNIE PE ARENA NATIONALA, MEVIUL NU INCEPE DIN CAUZA FANILOR!!! 

Meciul Dinamo – Steaua, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, a fost întrerupt, duminică seară, la scurt timp după startul echipei a doua, după ce portarul echipei pregătite de Constantin Gâlcă, Giedrius Arlauskis, a fost lovit de un obiect aruncat din tribună. 

Min. 45, Lazăr aproape de a deschide scorul, prinde Arlauskis, 0-0 la pauză

Min. 18: Primul şut dinamovist pe spaţiul porţii, autor Bărboianu.

Foto: gsp.ro

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre o posibilă demisie a lui Costel Gâlcă și consideră că sînt șanse pentru o revenire a lui Reghecampf în Ghencea.

Întrebat de reporterul Dolcesport dacă e posibil ca după acest meci, în cazul unei înfrîngeri a Stelei, Gâlcă să fie înlocuit cu Reghecampf, Duckadam a răspuns: „În viață totul e posibil. Inclusiv acest lucru”.

Eroul de la Sevilla recunoaște că în cazul unei înfrîngeri în derby-ul cu Dinamo, echipa roș-albastră își poate lua gîndul de la titlu: „În cazul în care nu vom cîștiga în această seară, va fi foarte greu să mai luăm campionatul”.


Min. 15: Stanciu, şut pe lângă bară din careu, cea mai mare ocazie a începutului de meci.

Min. 8: Joc cursiv, Steaua domina teritorial, Dinamo este periculoasă pe contraatac.

Min. 6: Matei bate mult peste poartă o lovitură liberă centrală din apropierea careului stelist

Min. 1: Meciul este intarziat din cauza petardelor şi fumigenelor…

 

Înainte ca arbitrul Cristian Balaj să fluiere startul meciului, suporterii dinamovişti de la PCH au aprins fumigene, torţe şi petarde şi le-au aruncat, unele ajungând pe teren.

 

Cristian Balaj a indicat că va întârzia startul cu două minute şi a chemat pompierii să scoată torţele. După trecerea celor două minute, fanii nu au încetat să arunce cu torţe şi fumigene, astfel că Balaj l-a chemat şi pe observatorul jocului. După încă aproximativ trei minute, partida a început.

 

Fumul a rămas în stadion mai mult timp, deoarece organizatorii au decis ca acoperişul să fie tras cu puţin înainte de startul jocului.

 

La meciul de pe Arena Naţională, Steaua nu are galerie.


Dinamo: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Nedelcearu, M. Cristescu – Matei, Alexe, Lazar – Niculae

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Steaua e favorită

4.45 este cota lui Dinamo pentru victorie in derby. Un egal e cotat cu 3.43, iar o victorie a Stelei e cotata cu 1.80. O victorie pentru Dinamo „la zero” este cotata cu 6.80.

Cota 15 este pentru o victorie a Stelei cu 3-0, ca in tur, in timp ce victoria din Cupa cu 5-2 pentru Steaua are cota 185.

Ultima oara cand Dinamo a batut-o pe Steaua s-a intamplat in 2011, cand „cainii” au invins cu 1-0. Cota pentru un astfel de rezultat acum este 9.50.


DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO. Stoichiţă – „Steaua nu mai e favorită”

Înfrângerea pe care Steaua a suferit-o în fața celor de la ASA Târgu Mureș i-a adus pe roș-albaștri în situația de a nu mai fi favoriți la cununa cu lauri.

Unul dintre antrenorii recenți care a lucrat la Steaua, Mihai Stoichiță, a recunoscut faptul că roș-albaștrii nu mai sunt favoriți la campionat, dar au totuși prima șansă în derby.

„De unde, acum câteva zile aveau prima șansă la campionat, uite că Steaua a ajuns la mâna altora. Nu mai poți spune acum că Steaua mai este favorită.

Cât despre derby, Dinamo mai are o singură miză și anume împăcarea cu suporterii, nimic altceva. În schimb, Steaua ca să mai spere la titlu trebuie să fie în priză până la sfârșit, deci este o diferență mare de motivare între cele două echipe.

Eu cred că Steaua va câștiga, pentru că este mai omogenă, mai ambiționată, mai motivată la momentul actual. Plus că și din punct de vedere valoric, Steaua este peste Dinamo”, a spus Stoichiță.


DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Galeria echipei Steaua nu va fi prezentă la derbiul cu Dinamo

Galeria echipei Steaua nu va fi prezentă la derbiul cu Dinamo, din această seară, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor.

Pentru acest meci, Steaua a primit 3.000 de bilete, care au fost vândute la casele din Bulevardul Ghencea.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi 270 de poliţişti bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor.

Până duminică dimineaţă, când a avut loc şedinţa tehnică înaintea derbiului, s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete.

Partida Dinamo – Steaua, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Dinamo – Steaua.


DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Lideri ai Ligii 1 timp de opt luni, campionii en-titre vin pe Arena Națională cu orgoliul rănit – au fost depășiți de ASA Târgu Mureș și titlul cu numărul 26 este serios pus în pericol. După 29 de etape, Dinamo are cu 19 puncte mai puțin decât Steaua. Totuși, alb-roșii conduc în istoria meciurilor directe din campionat. 45 de victorii le-au revenit „câinilor”, cu 5 mai multe decât trupa din Ghencea. Marele derby este duminică seară, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a prefațat, ÎN DIRECT la Digi Sport, derby-ul de diseară de pe „Arena Națională”, care va începe la ora 21:00.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Dănciulescu a confirmat informația că el va sta pe bancă la meciul cu Steaua.”Echipele nu trec printr-un moment foarte bun, dar așteptările suporterilor sunt pe măsura renumelui acestui derby, care a fost mereu spectaculos.

Sperăm și acum la o partidă frumoasă, la o asistență numeroasă și sper ca Dinamo să câștige, mai ales că nu ne-am mai impus de mult împotriva lor”, a spus Dănciulescu. Oficialul roș-albilor a comentat și revenirea sa pe banca de rezerve.

„Mă descurc mult mai bine pe teren, decât în altă parte. Am o relație de respect cu jucătorii, cu unii dintre ei am jucat, dar în același timp știu să le și trag atenția când greșesc. Dar, cel mai important este nu cine va sta pe bancă, ci evoluția lor din teren”, a mai spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Roș-albaștrii cred în titlu: „Câștigăm tot până la final!”

Pentru că este considerat un meci cu grad ridicat de risc, pentru derbyul Dinamo – Steaua s-au luat măsuri speciale de precauție din partea Jandarmeriei și a Poliției Capitalei. Steaua îşi vede ameninţat al treilea titlu consecutiv, cu toate că a început returul cu zece puncte avans faţă de locul doi. Cu toate acestea, steliştii nu şi-au luat gândul de la cel de-al 26 lea titlu din istorie.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a declarat înainte de derby: „Cred că presiunea acum va fi pentru ASA Târgu Mureș, ea este favorită, am și spus-o. Dar v-am spus, o să câștigăm toate meciurile și să vedem ce face ASA-ul, presiunea va fi pentru ei!”

Alexandru Chipciu a vorbit și el despre marele derby: „E clar că dacă e cineva care suferă cel mai mult, primii clar suntem noi, pentru că e nu dureros, e foarte dureros, să te duci acasă după astfel de meciuri, să te gândești că pierzi campionatul, e incredibil de greu, dar eu tot mai am…nu eu, toata echipa avem speranța că va fi bine până la final.”

Steaua a pierdut ultimele trei meciuri disputate pe Arena Naţională din postura de gazdă. Duminică, însă, vine ca oaspete pe cel mai modern stadion al ţării pentru derby-ul cu Dinamo. Zece dueluri s-au scurs de la ultima victorie dinamovistă.

Alexandru Chipciu a mai declarat: „Noi am câștigat în ultimele dăți și avem un atu moral față de ei și eu sunt convins că acum le e frica de meciul cu noi, sunt 100% convins de asta!”

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: ECHIPELE PROBABILE

Dinamo (4-2-3-1): Naumovski – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip – Elhamed, Boubacar – C. Matei, M, Niculae, Alexe – Bilinski.

Steaua (4-1-3-2): Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță – Ad. Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu, Țucudean.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Meci de risc maxim

OLIȚIA CAPITALEI A MOBILIZAT PESTE 270 DE POLIȚIȘTI PENTRU ASIGURAREA MĂSURILOR DE ORDINE LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE ECHIPELE F.C. DINAMO 1948 BUCUREȘTI ȘI FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREȘTI

Peste 270 de polițiști bucureșteni vor acționa azi, 3 mai a.c., pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, cu ocazia desfășurării pe Stadionul ‘NAȚIONAL ARENA’ din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREȘTI și FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREȘTI.

Polițiștii vor acționa, atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifică acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de /din auto.

Totodată, Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei vă recomandă:

manifestați răbdare și evitați implicarea în conflicte de orice natură;

respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier;

nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule;

adoptați un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți participanți la trafic.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, nu ezitați să solicitați sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție ori să apelați numărul unic de urgență 112.

Totodată, puteți sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO: Câte bilete s-au vândut

Pana in acest moment, cu ceva mai mult de 24 de ore inaintea meciului, s-au vandut 20.000 de bilete, a aflat www.dolcesport.ro.

Ultrasii dinamovisti pregatesc o noua coregrafie de exceptie. Fanii „cainilor” vor profita de faptul ca formatia campioana nu va beneficia de aportul galeriei, iar reprezentantii PCH au anuntat pentru www.dolcesport.ro ca cei peste 10.000 de suporteri dinamovisti vor oferi un nou spectacol impresionant.

Preturile tichetelor pentru meciul care se va juca pe Arena Nationala sunt urmatoarele:

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel I + Inel II): 15 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel III): 10 lei

TRIBUNA II EST (sectoarele 112, 113, 114, 115): 60 lei
TRIBUNA II EST (sectoarele 110, 116, 117, 118): 40 lei
TRIBUNA II EST (Inel II): 30 lei
TRIBUNA II EST (Inel III): 25 lei

TRIBUNA I VEST (Inel II): 30 lei
TRIBUNA I VEST (Inel III): 25 lei

STEAUA DINAMO: Ce a fost în tur

Min. 90: Meciul se termina 1-1, Steaua se duce la patru puncte de Astra

Min. 89, egalează Keşeru, 1-1


Min 80: Keşeru nu reuşeşte să continue o fază a lui Sânmărtean, deşi avea o poziţie bună.

Min. 75: Piovaccari obţine o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Boubacar.


Min. 60: Tărtăruşanu apără un şut puternic al lui Ţucudean. 

Min. 58: DINAMO deschide scorul prin Grigore, în minutul 57. 

Min. 56: Penalty pentru Dinamo


Min. 46: STEAUA – DINAMO, SCOR 0 – 0, LA PAUZĂ, a început repriza secundă

Min.45: 0-0 la pauză după un derby anost

Min. 33: Adi Popa primeşte CARTONAŞ GALBEN după ce îl faultează pe Matei.

Min. 28: BARA STEAUA! Tanase ratează incredibil

Min. 21: Adi Popa primeşte CARTONAŞ GALBEN după ce îl faultează pe Matei.

Min. 19: Rotariu intră cu mingea în careul advers, dar este oprit de Gardos. 

Min. 17: Dinamo atacă. Gardos este faultat de Ţucudean. Arbitrul central arunca în afara terenului o torţă ajunsă pe gazon

Min.12: Nicio ocazie mare de poartă.

Min.10: Sanmartean executa periculos, în urma unui corner, dar Grigore respinge

Min.7: O torţă din sectorul Stelei cade pe gazon.

Min. 5 Portarul lui Dinamo, Bălgrădean, are nevoie de îngrijiri medicale. A făcut întindere, dar deocamdată nu este schimbat.

Min. 2 Primul şut pe poartă al meciului a fost expediat de brazilianul Elton, de la Dinamo, din afara careului. Tătăruşanu a cules cu uşurinţă balonul.

Lovitura de începere este executată de dinamovişti.

Torţele aprinse de suporteri determină amânarea începerii partidei.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, L. Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean -L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, Filip – I. Şerban, Boubacar, Elton – Matei, Ţucudean, Rotariu.

 

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO: „Calitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren”, se spune în comunicat. Potrivit sursei citate, comentariile vor fi asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele Digi Sport îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12.00,cât şi prin jurnalele speciale „Ştirile Digi Sport” prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00.

De asemenea, emisiunea „Fotbal Club” va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc.

Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şizona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite în emisiunea „Fotbal Club”. Digi Sport este o televiziune cu profil sportiv deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO: FĂRĂ TORŢE!

STEAUA-DINAMO: Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a vorbit despre măsurile de securitate de la Steaua – Dinamo.Printre altele, acesta a explicat în ce condiții pot fi folosite torțele și fumigenele. Astfel, suporterii nu au voie să aprindă niciun fel de materiale pirotehnice, singurii care au permisiunea să le mânuiască fiind reprezentanții autorizați ai firmei angajate de organizatorul meciului, în acest caz Steaua.

Georgian Enache a mai dezvăluit că echipa Steaua și-a angajat o firmă care să facă spectacolul pirotehnic. Fanii care vor fi descoperiți că încearcă să pătrundă în stadion cu astfel de materiale sau care aprind torțe vor fi arestați și riscă până la 5 ani de închisoare.

STEAUA-DINAMO: Potrivit unui comunicat remis RomaniaTV.net, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În acest scop, vineri şi sâmbătă, pe 17 panouri stradale din Capitală şi pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric, va rula un spot video cu mesajul „Invitaţie la fair – play”. 

Tot pentru meciul de sâmbătă, Poliţia Capitalei a anunţat mobilizarea a peste 350 de poliţişti bucureşteni.Partida Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: ”Cred că va fi un meci interesant pentru toată lumea. Un meci pe care noi ne dorim să-l câștigăm și sper să reușim acest lucru. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte frumoasă în Ghencea, iar lucrul acesta cred că o să fie pe placul ambelor echipe, pentru că este un derby și ambele formații își doresc să facă spectacol, să câștige punctele puse în joc”, a declarat antrenorul principal al campioanei, Laurențiu Reghecampf, vineri, într-o conferință de presă susținută la stadionul ”Steaua”. ”Nu avem probleme cu jucătorii, sunt toți apți, vom încerca să aliniem cea mai bună echipă și să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem anul acesta”, a adăugat tehnicianul.

La rândul său, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a subliniat că ”pentru orice stelist cele 34 de meciuri din campionat se împart în două categorii, cele două cu Dinamo și restul de 32. Sunt meciuri pe care le așteaptă orice fotbalist, orice antrenor, orice conducător, orice suporter cel mai mult. Naționala Boliviei ducea echipele vizitatoare la altitudine ca să creeze probleme, noi ne aducem adversarii în Ghencea. Știu sigur că va fi o atmosferă extraordinară și aerul va fi respirabil în Ghencea doar pentru steliști pe durata derby-ului. Ca orice derby, diferențele de valoare nu mai contează, ci doar determinarea, concentrarea și câteodată șansa”.

DIGI SPORT LIVE Steaua-Dinamo 2-1

Reghecampf a ținut să adauge: ”Pentru prima oară nu sunt de acord cu Meme. Pentru mine sunt importante toate meciurile. Managerul echipei, un om care a suferit enorm de mult pentru echipă, este mai aproape de galerie. Pentru noi este foarte important să câștigăm cele trei puncte, să continuăm și după meciul cu Dinamo ceea ce am început. Eu încerc să transmit jucătorilor că tot trei puncte vom câștiga, trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem foarte mulți jucători care sunt la limită, avem un meci foarte greu după jocul cu Dinamo, iar obiectivele noastre sunt campionatul și Cupa”.

Antrenorul Stelei a recunoscut că ”dacă ne uităm în clasament și la ce am realizat în ultimul an putem fi favoriți pe hârtie, dar este un meci foarte important, pe care nu numai fanii îl așteaptă, ci și jucătorii. Sper să fie lucizi, inspirați și să reușească să marcheze cât mai multe goluri”.

Toți jucătorii steliști sunt sănătoși, iar Reghecampf va reține 20 în cantonament.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO:  Mihai Stoica a ținut să precizeze că ”meciul acesta are o importanță deosebită, pentru că în eventualitatea unei victorii, a șaptea consecutivă în fața rivalilor, s-ar ajunge la o bornă importantă. Pentru prima oară în istorie, cred, Steaua ar trece în avantaj față de Dinamo la meciurile directe. Este singurul capitol la care suntem inferiori unei echipe din România. Ne dorim foarte mult victoria din acest punct de vedere. Bineînțeles că trei puncte cu Dinamo sunt egale cu trei puncte la Cluj sau trei puncte cu Chiajna. Eu mai vorbesc câteodată și din punctul de vedere al suporterului”.

”Mesajul nostru este clar, de respect pentru adversar, a adăugat oficialul stelist. Și ne bucurăm că din Șoseaua Ștefan cel Mare nu au mai apărut reacții care să ne forțeze la contrareacții. Singura problemă care ne frământă este că va fi primul derby fără patronul nostru în lojă”.

Antrenorul Stelei a mai spus că atunci când faci parte din lotul Stelei sau al lui Dinamo trebuie să ai anumite calități, nu mai contează valoarea sau locul în clasament, sunt meciuri care sunt foarte așteptate de jucători, mulți se pierd, ”dar la noi nu este cazul, pentru că suntem obișnuiți de doi ani de zile să jucăm numai cu adversari puternici, avem și avantajul moral că am câștigat ultimele meciuri directe. Sper să profităm de acest lucru. Nu știu cum se comportă cei de la Dinamo, dar nu cred că va conta tinerețea lor la un meci cu asemenea încărcătură”.

Reghecampf a afirmat că Tudor e cel mai bun arbitru și ”cel mai îndreptățit să arbitreze un asemenea meci, cu o astfel de încărcătură”.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Referitor la posibilitatea ca Mircea Lucescu să vină la Dinamo, Reghecampf a comentat astfel: ”Ar fi mult mai greu pentru Steaua. Ar fi un mare pas pentru Dinamo, pentru că este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa. Deocamdată nu are rost să vorbim despre acest lucru. Am văzut că nea Mircea spunea că nu știe dacă Răzvan Lucescu va veni la Dinamo”.

Laurențiu Reghecampf a indicat, totodată, că patronul Gigi Becali este încântat de jocul echipei, deoarece își dorește foarte mult să vadă o echipă ofensivă, care marchează multe goluri.

Mihai Stoica a precizat că s-a discutat cu o firmă autorizată despre folosirea torțelor la derby-ul cu Dinamo și ”va fi un câștig foarte mare, va fi un spectacol în tribune cum nu s-a mai văzut de ani de zile”, adăugând că nu se teme de incidente între suporteri.

Totodată, oficialul stelist a menționat faptul că meciul se va disputa cu casa închisă: ”Cererea de bilete a depășit capacitatea Arenei Naționale. Dacă am fi putut să ducem Ghencea pe Arena Națională și să jucăm cu stadioanele etajate, dar poate nici așa nu ar fi rămas locuri…”

 

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Nu mai puţin de 6 victorii consecutive are gruparea din Ghencea în faţa „câinilor”, în toate competiţiile. Totul a început în vara lui 2011, când roş-albaştrii au câştigat Cupa României la Braşov, cu scorul de 2-1. De atunci, au urmat 5 dispute în Liga 1, toate fiind tranşate în favoarea Stelei.

Sâmbătă seară, în Ghencea, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au ocazia să obţină cel de-al şaptelea succes la rând cu Dinamo, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie. Managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a postat, pe un site de socializare o poză cu un „slot machine” care afişează un mesaj sugestiv: „HIT THE JACKPOT!”, însoţit de cifra 7, cu trimitere directă la o victorie în meciul de sâmbătă seara.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Roş-albaştrii s-au impus în tur

Steaua a învins-o pe Dinamo în meciul tur, disputat de pe Arena Naţională (2-1 VIDEO AICI) şi a reuşit a şasea victorie consecutivă în faţa rivalei, în toate competiţiile.

În partea a doua a meciului, roş-albaştrii au ratat nu mai puţin de 9 ocazii rarisime, la care punem la socoteală şi penalty-ul irosit de Latovlevici. 

„Trebuia să câștigăm cu 10-0. Dinamo nu poate pune probleme Stelei. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar acesta este adevărul. Nu cred că s-a pus problema ca Dinamo să poată întoarce acest rezultat.”, declara Reghecampf la finalul partidei. 

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: Bătaie pe bilete

STEAUA – DINAMO se va juca cu casa plină. Biletele pentru derby au fost scoase la vânzare vinerea trecută, la ora 20.00 şi în doar câteva ore s-au vândut toate, ultimele, cele de la tribuna 1 fiind epuizate în cursul zilei de sâmbătă.

Cu toate acestea, fanii care doresc să vadă pe viu clasicul derby, dar nu au fost suficient de vigilenţi în weekend, vor mai avea posibilitatea de a-şi cumpăra tichetul dorit.

Conform unei postări pe Facebook a managerului Mihai Stoica, fanii nu trebuie decât să se înarmeze cu puţină răbdare. „Vă rog frumos să nu-mi mai trimiteţi mesaje legate de bilete la Steaua – Dinamo… vor mai ieşi online şi se vor pune şi vineri la case!„, a anunţat Mihai Stoica.

STEAUA – DINAMO se va juca sâmbătă, de la ora 21.00, va fi transmis în direct de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Pe stadion ar putea fi şi starul Barcelonei, Lionel Messi, delegaţia Argentinei urmând să sosească sâmbătă la Bucureşti, pentru amicalul cu naţionala României, programat pe 5 martie. De altfel, potrivit DolceSport, o parte din staff-ul sud-americanul ar fi cerut bilete pentru STEAUA – DINAMO.

DIGI SPORT LIVE STEAUA – DINAMO, pe viaţă şi pe moarte

Se va juca pe viaţă şi pe moarte în derby-ul României. De asta sunt siguri steliştii.Nu contează că ros-albastrii au 3 victorii consecutive în acest an, iar dinamovistii au trecut deja printr-un dezastru.

Dinamo şi Steaua sunt la egalitate la statistică. 154 de meciuri s-au jucat până acum între cele două rivale – fiecare echipa a câştigat câte 54 de partide. În ultima vreme însă roş-albaştrii domină autoritar. 6 victorii consecutive au steliştii în faţa celor din Ştefan cel Mare, iar în acest moment au 16 puncte peste Dinamo în campionat.

„Sa stii ca nu conteaza foarte mult locul in clasament. Indiferent de el, sau de forma pe care o trece o echipa sau alta, sunt meciuri speciale si se angreneaza diferite energii”, a spus Petre Marin pentru Dolce Sport.

Steaua are 3 victorii in partidele oficiale desi în meciurile de pregătire nu au stralucit. Dinamo a stralucit în amicale, dar a fost învinsă la primul joc în Liga 1. „Cand vrei o reconstructie trebuie sa te astepti la asemenea lucruri. Poti emite pretentii doar dupa o anumita perioada de timp in care jucatorii incep usor usor sa inteleaga ce inseamna Dinamo”, a declarat Ghionea.

DIGI SPORT LIVE STEAUA – DINAMO, mobilizare de forţe

Mobilizare impresionantă de forţe la primul derby Steaua-Dinamo din acest an. Pentru meciul de mâine seară din Ghencea, s-au luat măsuri speciale pentru că galeriile celor două echipe au foarte mulţi fani sancţionaţi în trecut pentru comportament violent. Unii dintre ei nu au voie să intre pe stadion din acest motiv.  

Oficialii clubului Steaua au decis să înalţe cu doi metri gardurile care separă cele două galerii. Peste 900 de jandarmi şi câteva sute de poliţişti vor fi în zonă pentru a împiedica eventualele incidente, iar în zona tribunelor se vor afla 800 de stewarzi.  

Steaua – Dinamo e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00.

STEAUA-DINAMO: Suporterii Stelei promit un spectacol de zile mari la meciul cu Dinamo, care se va disputa sâmbătă, 1 martie, în Ghencea, de la ora 21:00 (DETALII AICI).

Cu 24 de ore înaintea marelui meci, peste 500 de simpatizanți ai campionilor au fost prezenți în tribuna a doua a Stadionului Steaua pentru a-și demonstra atașamentul față de elevii lui Reghecampf.

Imediat cum fotbaliștii au pătruns pe gazon, în treningurile oficiale, fanii au declanșat un adevărat spectacol pirotehnic (DETALII AICI și VIDEO) spre bucuria jucătorilor, care au importalizat momentul cu telefoanele mobile.

Din păcate, evenimentul s-a lăsat și cu urmări unele dintre ele extrem de grave. În afara faptului că 15 scaune au fost rupte(DETALII AICI și VIDEO), unul dintre suporterii steliștilor a ajuns la spital.

O petardă i-a explodat în mână respectivului fan, care și-a pierdut instant două degete, conform martorilor oculari. Acesta a fost transportat de urgență la spital, în timp ce cunoscuții acestuia căutau degetele prin tribună. De altfel, urmele acestui incident extrem de grav se puteau observa și sâmbătă dimineață, în tribune fiind o mare pată de sânge, care cu greu a fost ștearsă.

Acțiunea fanilor Stelei, de vineri seară, n-a fost organizată sub tutela Jandarmeriei, nefiind necesară o astfel de aprobare.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO: 2000 de dinamovişti în Ghencea

Jandarmeria și-a luat măsuri de securitate sporite pentru ca derby-ul Steaua – Dinamo să fie lipsit de incidente.

Dinamo va fi prezentă în Ghencea cu 2000 de fani, eși inițial era vorba de 1570. Până la urmă, roș-albii au mai primit 500 de tichete, astfel că organizatorii au fost nevoiți să mărească țarcul destinat fanilor oaspeți. 

În afară de asta, reprezentanții jandarmeriei au montat în interiorul stadionului, dar în afara tribunelor, două corturi destinate controlului la piele a suporterilor veniți din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Ne-am luat toate măsurile încă de la primele ore ale dimineții pentru a securiza întreaga zonă a stadionului dar și cele în care se vor afla fanii celor două echipe.

Și la stadion va exista un control corporal amănunțit, pentru a nu avea niciun fel de probleme”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

STEAUA-DINAMO: Mai sunt cîteva ore până la „Derby de România”. Femeile au primit mărțișoarele și florile din partea bărbaților, iar diseară în Ghencea va fi rîndul nostru să primim cadouri. Cel mai frumos cu putință ar fi o partidă de poveste, una disputată și un spectacol uriaș în tribunele din Ghencea. Putem să ne facem și singuri un cadou prin prisma pariurilor la Steaua – Dinamo, scrie www.fanatik.ro.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-DINAMO a atras o mulțime de pariuri! De altfel, este și cel mai jucat eveniment de azi. Oamenii care merg la casele de pariuri din România au un singur pariu în gînd: „1 solist”. Peste 80 la sută din oamenii care mizează pe acest meci aleg victoria Stelei! „Avalanșa” de pariuri pe acest semn a scăzut semnificabil cota. De la multiplicatorii 1,60, 1,55 cît avea o victorie a roș-albaștrilor la începutul săptămînii, aceștia au ajuns la 1,40 și chiar la 1,35 cu cîteva ore înainte de startul partidei. Așa că ați face o treabă excelentă dacă v-ați grăbi să pariați, întrucît pariurile pe victoria echipei lui Reghe vor scădea în continuare!

DIGI SPORT LIVE STEAUA DINAMO Echipe probabile:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Adi Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip – Boubacar, I. Şerban – V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu – Ţucudean.

STEAUA DINAMO LIVE DIGI SPORT DE LA ORA 21.00

 

STEAUA – DINAMO se joacă de două ori într-o singură lună, prima oară sâmbătă seara, în campionat. Partida nu mai are miza de altă dată, diferenţa de puncte şi de valoare dintre cele două team-uri fiind net în favoarea roş-albaştrilor, însă orgoliile au rămas la cote înalte. pe drumul reconstrucţiei, Dinamo are nevoie de un rezultat mare pentru a căpăta încredere şi ce balon de oxigen mai bun ar fi decât o victorie cu Steaua?

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Un suporter s-a rănit grav la repetiţii

Citeşte şi STEAUA-DINAMO, la concurenţă cu multe derby-uri în Europa

Meciul se joacă însă în Ghencea, iar gazdele sunt mari favorite la victorie. STEAUA – DINAMO cel mai jucat eveniment de azi. Oamenii care merg la casele de pariuri din România au un singur pariu în gînd: „1 solist”. Peste 80 la sută din oamenii care mizează pe acest meci aleg victoria Stelei! „Avalanșa” de pariuri pe acest semn a scăzut semnificabil cota. De la multiplicatorii 1,60, 1,55 cît avea o victorie a roș-albaștrilor la începutul săptămînii, aceștia au ajuns la 1,40 și chiar la 1,35 cu câteva ore înainte de startul partidei.

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Nebunie la casele de pariuri

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Anunţ important pentru toţi fanii

Este un meci cu o încărcătură foarte mare, dar tot trei puncte vom câştiga. Trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem un meci foarte greu după meciul cu Dinamo. Trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul foarte serios. Se întâlnesc două echipe egale şi veţi vedea care echipă va câştiga cele trei puncte. Dacă ne uităm la clasament şi la ce am realizat în ultimul an, putem fi pe hârtie favoriţi, dar este un meci foarte important„, este de părere antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Cioteşte şi STEAUA-DINAMO: Mesajul DUR postat de Mihai Stoica pe Facebook la adresa rivalilor

Citeşte şi STEAUA-DINAMO: Piţurcă anunţă lotul pentru Argentina după derby-ul Ligii 1

Meciul Steaua – Dinamo va fi arbitrat de Alexandru Tudor, va fi transmis în direct de DigiSport şi ppoate fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, L. Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean -L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, Filip – I. Şerban, Boubacar, Elton – Matei, Ţucudean, Rotariu.

Citeşte şi ALEGERI FRF. Steaua a DECIS cui acordă votul pentru preşedinţia FRF

Citeşte şi STEAUA – DINAMO LIVE. Scandal URIAŞ la DINAMO, şeful clubului îşi suspectează jucătorii de BLAT

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. Partida dintre DINAMO si STEAUA se va disputa duminica seara, incepand cu ora 21.00, si va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

DINAMO BUCURESTI  a fost invinsa in etapa precedenta la Targu-Jiu, unde a pierdut cu scorul de 3-2 meciul cu Pandurii. Formatia antrenata de Stoican nu s-a omorat prea tare in partida cu gorjenii, fiind mai mult cu gandul la derby-ul cu STEAUA, care le poate salva sezonul. Dupa 29 de etape disputate, “alb-rosii” se afla pe un modest loc 8 in clasament, dar clubul fiind in insolventa oricum nu aveau drept de joc in cupele europene. Joi, patronul Ionut Negoita l-a adus pe Dinu Gheorghe in functia de presedinte, acesta avand ca obiectiv sa faca o echipa competitiva pentru sezonul urmator, care sa se bata la titlu.

STEAUA BUCURESTI n-a scapat de ceea ce i-a fost frica, fiind invinsa pe “Arena Nationala” cu scorul de 1-0 de ASA Targu-Mures, rezultat in urma caruia a coborat pe locul 2 in clasament. Formatia condusa de Constantin Galca este la 5 puncte de ardeleni, care au si rezultatele directe in favoarea lor, dar si un meci in plus, astfel ca daca vor face egal sau vor pierde si derby-ul cu DINAMO, ros-albastrii risca sa piarda titlul. Stelistii au doar varianta victoriei in disputa cu marea lor rivala, dar cu siguranta vor primi o replica pe masura, pentru ca dinamovistii vor face tot ce le sta in putinta sa-i impiedice in lupta pentru titlu. “Cainii rosii” s-ar impaca cu suporterii daca ar reusi o victorie si sunt cu totii optimisti, mai ales ca STEAUA a devenit o echipa de pluton, dupa ce a ramas in iarna fara Szukała, Sanmartean si Keserü, iar recent i-a pierdut si pe Tamas, Papp si Rusescu.

UNICUL DERBY este, fara indoiala, cel mai asteptat meci al etapei si, in ciuda faptului ca se  vor afla fata in fata in fata ocupantele locurilor 8 si 2, este posibil orice rezultat. DINAMO n-a mai batut-o pe STEAUA pe teren propriu din 2010, in timp ce in deplasare a fost mai mereu umilita in ultimele sezoane indiferent de competitie. Tinand cont de forma celor doua echipe, egalul pare cel mai probabil, desi ar fi un rezultat foarte rau pentru campioni.

DINAMO BUCURESTI l-a pierdut pe Nicolae Grigore, care a fost eliminat la Targu-Jiu in meciul cu Pandurii, fiind suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a FRF. Vor lipsi si Ricardo Machado si Boubacar, ambii accidentati, in schimb va reveni dupa suspendare Stefan Barboianu.

DINAMO BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 8 etape,”alb-rosii” castigand in retur 15 puncte din 36 posibile.

STEAUA BUCURESTI are trei accidentati Paul Papp, Gabriel Tamas si Raul Rusescu. Papp si Rusescu au fost operati si vor rata ultimele 5 etape, in timp ce Tamas va fi recuperat abia peste doua etape. Conform echipei medicale sunt sanse ca Papp sa poata juca totusi in finala Cupei Romaniei (cu “U” Cluj) si finala Cupei Ligii (cu Pandurii Tg Jiu).

STEAUA BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 5 etape, “ros-albastrii” castigand in retur doar 17 puncte din 36 posibile.

DINAMO – STEAUA este cunoscut sub numele de UNICUL DERBY, MARELE DERBY sau DERBY de ROMANIA si reprezinta cel mai palpitant duel din istoria fotbalului autohton. Rivalitatea si orgoliile dintre cele doua echipe, dar si dintre suporteri a depasit, de multe ori, dreptunghiul verde, indiferent ca disputele au fost gazduite in Templu, Groapa sau 23 August, mai actual National Arena.

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. In cele 131 de derby-uri de pana acum din campionat, DINAMO a obtinut un numar de 45 de victorii, fata de 40 ale STELEI, in timp ce 46 de partide s-au incheiat nedecis. Golaverajul, insa, este favorabil stelistilor, cu 180-173. Dintre cele 67 de partide in care STEAUA a fost gazda, ”ros-albastrii” au castigat 25, alte 23 s-au incheiat la egalitate, iar DINAMO a obtinut victoria in 19 partide. Primul meci dintre cele doua formatii s-a jucat pe 21 noiembrie 1948, cand DINAMOinvingea pe CSCA in deplasare cu scorul de 1-0. STEAUA (CCA) a castigat abia in al cincilea meci cu DINAMO, pe 6 mai 1951, cu 2-1, pe teren propriu.

In aceeasi ordine de idei, DINAMO nu a mai reusit sa o invinga pe STEAUA in ultimele zece confruntari directe:

25 mai 2011: Dinamo – Steaua 1-2, in finala Cupei Romaniei
5 decembrie 2011: Dinamo – Steaua 1-3, Liga 1
17 mai 2012: Steaua – Dinamo 3-2, Liga 1
4 noiembrie 2012: Steaua – Dinamo 3-1, Liga 1
10 mai 2013: Dinamo – Steaua 0-2, Liga 1
11 august 2013: Dinamo – Steaua 1-2, Liga 1
1 martie 2014: Steaua – Dinamo 1-1, Liga 1
27 martie 2014: Steaua – Dinamo 5-2, Cupa Romaniei
17 aprilie 2014: Dinamo – Steaua 1-1, Cupa Romaniei
31 octombrie 2014: Steaua – Dinamo 3-0, Liga 1.

STEAUA vs DINAMO, all-time:

Victorii STEAUA: 56

Remize: 47

Victorii DINAMO: 54

Golaveraj: 231-215.

In campionat:

Victorii STEAUA: 40

Remize: 46

Victorii DINAMO: 45

Golaveraj: 180-173.

DINAMO – STEAUA. CRISTI BALAJ (43 ani) a mai arbitrat de sase ori in cariera sa DERBY de ROMANIA: un meci s-a terminat la egalitate, STEAUA impunandu-se de trei ori, iar Dinamo de doua ori. Primul derby condus de CRISTI BALAJ a avut loc pe 19 mai 2002, cand Steaua si Dinamo incheiau la egalitate, 2-2. Este pentru prima oara cand BALAJ conduce UNICUL DERBY atat in tur, cat si in retur. In data de 31 octombrie 2014, ros-albastrii se impuneau cu 3-0 (Szukala, Papp si Keseru)

Data                     Meciul (Competitia)

noiembrie 2002   Steaua – Dinamo 2-2 (campionat)
noiembrie 2003   Dinamo – Steaua 3-0 (Cupa Romaniei)
iulie 2005              Steaua – Dinamo 2-3 (Supercupa Romaniei)
decembrie 2011    Dinamo – Steaua 1-3 (campionat)
august 2013          Dinamo – Steaua 1-2 (campionat)
octombrie 2014     Steaua – Dinamo 3-0 (campionat).

DINAMO – STEAUA. Tinand cont de faptul ca UNICUL DERBY a fost considerat intotdeauna un meci cu grad ridicat de risc, Jandarmeria Romana va trimite la National Arena aproximativ 600 de jandarmi la care se vor adauga si stewarzii firmei de paza care asigura ordinea la meciurile de pe teren propriu ale echipei Dinamo. La ora partidei sunt asteptati la stadion aproximativ 20-25 mii de oameni.

DINAMO BUCURESTI – STEAUA BUCURESTI (echipe probabile):

DINAMO BUCURESTI:T. Marc – Barboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Elhamed, Cristescu – C. Matei, Alexe, Grozav – M. Niculae . Antrenor: Flavius Stoican.
ACCIDENTATI: Ricardo Machado, Boubacar.
SUSPENDAT: Nicolae Grigore.

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme – Prepelita, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tanase – Tucudean. Antrenor: Constantin Galca.
ACCIDENTATI: Tamas, Papp, Rusescu.
SUSPENDATI: – 

ARBITRI: CRISTI BALAJ (Baia Mare). Asistenti: VALENTIN AVRAM (Bucuresti), CEREI ALEXANDRU (Cluj). Aditionali: CATALIN POPA (Pitesti) si ADRIAN COJOCARU (Galati). REZERVA: DANIEL MITRUTI (Craiova). OBSERVATOR ARBITRI: CORNEL SORESCU (Pitesti), OBSERVATOR DE JOC: PAUL MINCU (Bucuresti).

STADION: “NATIONAL ARENA” (Bucuresti)

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV.Unde se vede LIVE VIDEO meciul STEAUA – DINAMODIGI SPORTDOLCE SPORT şi PROTV transmit LIVE VIDEO meciul STEAUA – DINAMO.

STEAUA – DINAMO. Cristi Balaj va arbitra meciul STEAUA-DINAMO din CUPA ROMÂNIEI

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV. Până miercuri, la ora 18:00, s-au vîndut doar 20.000 de bilete pentru derby-ul STEAUA – DINAMO. Casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise pînă la ora meciului, astfel că doritorii pot cumpăra tichete chiar şi cu cîteva minute înainte de startul partidei STEAUA – DINAMO.

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV.Steaua este neînvinsă pe teren propriu în toate competițiile de 5 luni. Ultima dată a pierdut la Pitești, cu Astra, scor 0-1. Dinamo nu se descurcă prea bine în ultima vreme în deplasare. Are o singură victorie în ultimele 6 dispute. E adevărat că a pierdut o singură dată, 0-3 cu Chiajna, în rest a adunat patru remize. STEAUA – DINAMO este programat pe Arena Naţională, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORTDOLCE SPORT şiPROTV, şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV.Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a prefaţat meciulSTEAUA – DINAMO, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORTDOLCE SPORT şiPROTV, şi ONLINE pe RomaniaTV.net: „Nu putem uita așa repede meciul cu Astra, este normal să fie așa pentru că dacă învingeam ajungeam pe primul loc și puteam câștiga campionatul. Acum ne gândim la meciul cuDinamo, n-am câștigat până acum în fața lor, încecăm să o facem mâine seară. E clar că echipa care o să fie mai pregătită o să câștige meciul. Jucătorii sunt mult mai preocupați de ce se întâmplă acum la Steaua și nu am timp să-i întreb ce cred de declarațiile patronului. Jucătorii vor să câștige campionatul, vor să ajungă în cupele europene, să fie convocați la echipa națională. Normal că vor să se câștige cele două cupe, Cupa României și Cupa Ligii”.

STEAUA-DINAMO. Program prelungit la metrou în seara meciului STEAUA – DINAMO

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV.Mircea Rednic, antrenorul celor de la DINAMO, a spus că jocul cu STEAUAeste crucial și a vorbit despre nevoia de a câştiga Cupa României. „Este cel mai important meci și cel mai greu. Vrem să ne calificăm în finală. Trebuie să marcăm cel puțin un gol. Nu consider că Dinamo a jucat de prea multe ori cu Steaua. Sunt meciuri frumoase și interesante. Dinamo este pe drumul bun. Ne este foame de trofee și vrem să câștigăm Cupa. Dacă trecem de Steaua, putem câștiga și finala”, a declarat Mircea Rednic înainte de STEAUA – DINAMO.

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTVÎn acest sezon, Steaua n-a câștigat în fața lui Dinamo.

Cele doua formatii s-au intalnit deja de cinci ori in acest sezon, rezultatele inregistrate fiind urmatoarele:

9 august: Steaua – Dinamo 0-0 (Liga I)

22 noiembrie: Dinamo – Steaua 3-1 (Liga I)

3 martie: Dinamo – Steaua 0-0 (Cupa României)

6 martie: Dinamo – Steaua 1-1 (Liga I play-off)

10 aprilie: Steaua – Dinamo 1-1 (Liga I play-off)

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV.Echipele probabile:

STEAUA: Niţă – Enache, Varela, Tamaş, Toşca – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu. Antrenor: Reghecampf.

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, St. Filip – Anton, Palic – Rotariu, Romario, Val. Lazăr – Gnohere. Antrenor: Rednic.

LIVE VIDEO ONLINE STEAUA DINAMO DIGI SPORT DOLCE SPORT PROTV. Meciul STEAUA – DINAMO din manşa a doua a semifinalelor din CUPA ROMÂNIEI este programat pe Arena Naţională, de la ora 21:30,LIVE VIDEO la DIGI SPORTDOLCE SPORT şi PROTV, şi ONLINE peRomaniaTV.net.