SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC 6-4, 6-1 în turul III la WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC la WIMBLEDON 2014. Simona Halep a trecut cu 6-4, 6-1 de Belinda Bencic, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP s-a calificat, astfel, pentru optimile de finală, fază în care ajunge în premieră la WIMBLEDON 2014.

28 iun. 2014, 07:45

SIMONA HALEP şi-a asigurat 240 puncte WTA şi un cec de 117.000 de lire sterline. În optimile de finală, SIMONA HALEP urmează să joace împotriva Zarinei Diyas din Kazakhstan, numărul 72 WTA. Zarina Diyas a eliminat-o în turul III pe pe rusoaica Vera Zvonareva, finalista la Wimbledon in 2010. Diyas s-a impus in trei seturi, cu 7-6, 3-6, 6-3 si atinge cea mai inalta faza din cariera la un turneu de Mare Slem. Jucatoarea din Kazahstan clasata pe locul 72 mondial ajunsese in turul 3 la Australian Open in ianuarie, cand a pierdut chiar cu Simona Halep, cu 6-1, 6-4.

SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC LIVE

Simona Halep face break, game, set şi meci: 6-1

Simona Halep face spectacol la Wimbledon: 5-1

Simona halep, din nou break: 4-1

Simona Halep, un nou game: 3-1

Belinda Bencic dă semne de revenire: 2-1

Simona Halep este de neoprit: 2-0

Simona Halep începe cu break al doilea set: 1-0

Simona Halep face game şi set: 6-4

Belinda Bencic, răspuns pe măsură: 5-4

Simona Halep, game din nou: 5-3

Belinda Bencic revine cu un game: 4-3

Simona Halep îşi face serviciul: 4-2

Simona Halep face primul break: 3-2

Simona Halep ţin eaproape: 2-2

Belinda Bencic îşi câştigă din nou serviciul: 1-2

Simona Halep revine şi egalează: 1-1

Belina Bencic face primul game pe propriul serviciu: 0-1

A început meciul SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC.

SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC UPDATE 2: meciul SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC a fost mutat pe terenul 12 şi va începe în jurul orei 20:00.

SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC UPDATE: Din cauza ploii, meciurile au fost amânate. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC nu va începe mai devreme de ora 19:00!

SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC este LIVE VIDEO AICI.

Simona Halep şi Belinda Bencic vor juca pe terenul 2, după o partidă din turneul masculin, nu mai devreme de ora 15:00. LIVE WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC. Simona Halep şi Belinda Bencic, LIVE VIDEO de la ora 15:00, se întâlnesc, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP, nr. 3 WTA, s-a calificat, vineri, în turul III la WIMBLEDON, după ce a trecut cu 6-3, 4-6, 6-4 de Lesia Tsurenko, din Ucraina, nr. 170 WTA. În runda inaugurală, SIMONA HALEP a învins-o, cu 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira (Brazilia), nr. 88 WTA. LIVE WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC. Simona Halep şi Belinda Bencic, LIVE VIDEO de la ora 15:00, se întâlnesc, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la WIMBLEDON 2014.

Simona Halep a declarat după meciul cu Lesia Tsurenko: „Nu am facut cel mai bun joc al meu azi. A fost un meci dificil. Ma asteptam ca ea sa joace foarte bine si a facut-o. Pe iarba nu e usor, fiecare meci este dificil. Nu stii niciodata cine va castiga sau cine va pierde, pentru ca terenul este foarte dificil. Am crezut in sansa mea si am luptat. In setul trei m-am simtit bine. Am renuntat la presiune si tot ce mi-am dorit a fost sa lovesc mingile si sa raman agresiva. Nu a fost cel mai bun meci al meu, dar sunt foarte fericita ca l-am putut termina cu bine”. LIVE WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC. Simona Halep şi Belinda Bencic, LIVE VIDEO de la ora 15:00, se întâlnesc, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la WIMBLEDON 2014.

BELINDA BENCIC, nr. 71 WTA, are doar 17 ani. Este privita in circuit ca o jucatoare talentata, care vine e la juniori. A castigat in WTA doar 11 partide si a pierdut 13. Belinda Bencic a fost campioană la junioare la WIMBLEDON, în 2013, după ce cucerise titlul şi la Roland Garros. Este considerată noua Martina Hingis a tenisului mondial, mai ales că e antrenată de mama fostei campioane elvețiene, Melanie Molitor.Belinda Bencic a trecut în turul II de Victoria Duval, 6-4, 7-5. LIVE WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC. Simona Halep şi Belinda Bencic, LIVE VIDEO de la ora 15:00, se întâlnesc, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la WIMBLEDON 2014.

Belinda Bencic şi-a anunţat intrarea în prima sută mondială cu o super-evoluţie la Australian Open. În primul tur, la doar 16 ani, o învingea pe veterana Kimiko Date-Krumm, scor 6-4, 4-6, 6-3. LIVE WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC. Simona Halep şi Belinda Bencic, LIVE VIDEO de la ora 15:00, se întâlnesc, sâmbătă, în turul III la WIMBLEDON. SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la WIMBLEDON 2014.