Klaus Iohannis, în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni: „Ascult vocea tuturor românilor”. Preşedintele, primit cu huiduieli VIDEO

Klaus Iohannis a mers, miercuri seară, în mijlocul protestarilor de la Cotroceni, dar a stat în faţa oamenilor fără să scoată niciun cuvânt. El a explicat ulteror pe pagina sa de Facebook că un preşedinte trebuie să asculte vocea tuturor românilor.

08 feb. 2017, 16:03
Klaus Iohannis, în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni: „Ascult vocea tuturor românilor”. Preşedintele, primit cu huiduieli VIDEO

UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook după ce a mers în mijlocul protestarilor care cer demisia sa. El a spus că un preşedinte trebuie să asculte vocea tuturor românilor, idiferent de opţiunile lor:

Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat„, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit, miercuri seară, din curtea Palatului Cotroceni şi a traversat strada, mergând la manifestanţi. Şeful statului a stat acolo câteva minute, încercând să aibă un dialog cu protestatarii. 

„Suntem cu toţii români”, le-a spus preşedintele protestatarilor. Ei l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând „Demisia”.

După plecarea preşedintelui, angajaţi ai Administraţiei Prezidenţiale le-au dus protestatarilor ceai, însă ei l-au refuzat pe motiv că nu vor pomană.

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat, din nou, în fața Palatului Cotroceni pentru a-i cere demisia președintelui Klaus Iohannis.

Pe pancartele purtate de manifestanți se poate citi „Jos acoperiții din Justiție”, „Demisia pentru trădare, nu dezbinare”, „Mediator, nu dezbinare”, „Respectă-mă să te respect”.

Demonstranții manifestă zgomotos cu fluiere și vuvuzele.

Este a patra zi consecutiv când se protestează în fața Palatului Cotroceni.