EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2016. România TV, singura televiziune de top care va prezenta exit poll

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2016. România TV este singura televiziune din Top cinci televiziuni ale României care va prezenta în seara alegerilor rezultatele unui exit poll realizat de institute renumite de sondare. Astfel, România TV va fi cea mai importată televiziune care va avea lista câştigătorilor din Capitală, dar şi din oraşele cheie ale ţării.

04 iun. 2016, 13:51
EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2016. România TV, singura televiziune de top care va prezenta exit poll

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2016. România TV este singura televiune din Top 5 care va prezenta duminică, în ziua alegerilor, la ora 21.00 rezultatele exit-pollului realizat de institutele CURS şi Avangarde. Va fi un exit poll pe Bucureşti, telespectatorii România TV urmând să afle primii numele câştigătorului Primăriei Generale a Capitalei şi pe cei ai primăriilor de sector.

În plus, România TV va prezenta rezultatele votului din toate marile municipii din România – Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Craiova, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Ploieşti, Sibiu, Târgu Jiu, Suceava, Bacău, Galaţi sau Baia Mare.

România TV a fost în luna mai pe locul patru în topul televiunilor din România şi cea mai urmărită televiziune de ştiri a ţării, cu o medie la nivel naţional de 215.000 de telespectatori, peste Antena 3, pricipalul său competitor. De asemenea, în luna mai, România TV a înregistrat o cotă de piaţă la nivel naţional pe întreaga zi de 5,2%.