Klaus Iohannis se alătură protestatarilor după consultările de la Cotroceni

Reprezentanţii protestatarilor au vorbit la Palatul Cotroceni despre ce solicitările i-au făcut lui Klaus Iohannis. Potrivit a doi participanți la discuții, Sorin Ioniță și Liviu Mihaiu, președintele a anunțat că va ieși în stradă pentru a sta față în față cu protestatarii.

06 nov. 2015, 13:05
Klaus Iohannis se alătură protestatarilor după consultările de la Cotroceni

UPDATE: „Am primit multiple invitații de a merge în piață și am promis că voi merge, dar nu voi anunța nici ora, nici măcar ziua, pentru că nu vreau să fac din asta un eveniment media”, a spus Iohannis.

Înainte de întâlnire, șeful statului a precizat că „este foarte bine să avem această întâlnire. Îmi transmiteți solicitări, aprobări și eu voi duce aceste mesaje spre politicieni. E o modalitate potrivită pentru a folosi președintele în calitatea lui de mediator”.

În termen pragmatici să se gândească un nou stat mai eficient. Totodată, s-a abordat cazul Avocatului Poporului, care se vede foarte clar că nu este Avocatul Poporului. De aceea cerem să fie depolitizat. Vrem ca Iohannis să facă din societatea civilă un partener oficial şi nu de catastrofă, nu cu 6 luni înainte sau după alegeri când e bine să dai bine în poză”, a declarat Liviu Mihaiu.

Klaus Iohannis a finalizat, vineri, prima rundă a consultărilor cu partidele politice şi reprezentanţii societăţii civile privind desemnarea unui nou premier.

CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea: UNPR îl sprijină pe Klaus Iohannis: „Susţinem alegeri anticipate”