România, sub zăpadă- ŞCOLI ÎNCHISE. Trimiteţi IMAGINI sau SEMNALAŢI PROBLEMELE din cauza ninsorilor

SE ÎNCHID ŞCOLILE, ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI, DRUMURI ÎNCHISE. Situaţia devine din ce în ce mai dramatică. Viscolul se întețește cu fiecare oră ce trece și riscă să pună în mare dificultate atât autorităţile cât şi oamenii aflaţi în trafic. ISMB Bucureşti a anunţat închiderea şcolilor în Bucureşti şi Ilfov.

17 ian. 2016, 09:33
România, sub zăpadă- ŞCOLI ÎNCHISE. Trimiteţi IMAGINI sau SEMNALAŢI PROBLEMELE din cauza ninsorilor

SE ÎNCHID ŞCOLILE, ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI, DRUMURI ÎNCHISE. Situație dramatică în țară, la prima răbufnire a iernii din acest an. La această oră, 10 oameni îndură frigul într-un microbuz blocat în zăpadă, în judeţul Ialomiţa. În Vrancea, o localitate este izolată, după ce drumul naţional de acces a fost închis. De altfel, 14 drumuri naţionale şi autostrada soarelui sunt închise.

Zeci de localităţi au rămas fără curent electric încă de azi noapte, oamenii stau în frig şi nu au apă. Şcolile din Bucureşti şi Ilfov vor fi închise mâine. Şi tot în Capitală sunt probleme grave. Rafalele de vânt au pus la pământ aproape 200 de stâlpi şi copaci, iar peste 100 de maşini au fost distruse.

RomaniaTV.net vine în ajutorul românilor afectaţi din cauza vremii. Dacă sunteţi izolaţi sau aveţi probleme din cauza ninsorilor puteţi trimite imagini şi informaţii pe [email protected].

Şcoli închise. Conform metodologiei, inspectoratele şcolare pot decide suspendarea pentru anumite niveluri de învăţământ, iar ulterior se vor lua măsurile corespunzătoare pentru recuperarea orelor pierdute. Duminicăm dimineaţa, ISMB Bucureşti a anunţat închiderea şcolilor în Bucureşti şi Ilfov, anunţă România TV.

România, lovită de cel mai puternic viscol din acest an. Drumuri închise, copaci cazuţi şi maşini distruse

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare COD GALBEN de ninsori începând de sâmbătă, pentru zona de sud şi sud-est a ţării, precum şi un COD PORTOCALIU de viscol pentru mai multe judeţe, inclusiv pentru Bucureşti.