Liverpool a PIERDUT titlul într-un sfert de oră. Meci INCREDIBIL în Anglia VIDEO

Liverpool a condus cu 3-0 la Crystal Palace, în penultima etapă a campionatului Angliei, însă a încheiat 3-3, după ce a încasat trei goluri în minutele 79, 81 şi 88.

06 mai 2014, 05:44
Liverpool a PIERDUT titlul într-un sfert de oră. Meci INCREDIBIL în Anglia VIDEO

FC Liverpool a făcut un nou pas greşit în cursa pentru câştigarea titlului de campioană a Angliei la fotbal, încheind la egalitate, 3-3, partida disputată în deplasare cu formaţia Crystal Palace, după ce a condus cu scorul de 3-0 până în minutul 79.

„Cormoranii”, care în etapa trecută au fost învinşi pe teren propriu de Chelsea, au deschis scorul prin Joe Allen (min. 18), iar apoi şi-au mărit avantajul după pauză, graţie reuşitelor lui Daniel Sturridge (min. 53) şi Luis Suarez (min. 55).

Gazdele au avut, însă, o revenire spectaculosă şi au punctat la rândul lor de trei ori într-un interval de numai 9 minute, prin Damien Delaney (min. 79) şi Dwight Gayle (min. 81 şi 88).

În urma acestui semieşec, FC Liverpool a revenit pe prima poziţie a clasamentului, având însă un avans de un singur punct faţă de principala sa contracandidată în lupta pentru titlu, Manchester City, care va juca miercuri restanţa cu Aston Villa şi va putea astfel să preia din nou şefia clasamentului, înaintea ultimei etape din Premier League, programată la sfârşitul săptămânii.