Liviu Alexa, preşedintele PSD Cluj, limbaj incalificabil la adresa jurnaliştilor: Boschetari de presă VIDEO

Liviu Alexa, jurnalistul numit de Viorica Dăncilă la şefia organizaţiei PSD Cluj, a înregistrat un video pe Facebook în care îi jigneşte şi insultă pe ziariştii clujeni, care au protestat la conducerea PSD exact faţă de acest tip de comportament al lui Alexa. "Boschetari", "ţărancă", "asociaţia papagalilor de presă" sunt doar câteva dintre dintre apelativele folosite de şeful PSD Cluj.

07 oct. 2019, 17:18
Liviu Alexa, preşedintele PSD Cluj, limbaj incalificabil la adresa jurnaliştilor: Boschetari de presă VIDEO

„De dimineață, marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari, degeaba vă supărați, sunt niște boschetari de presă, au trimis doamnei Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă, despre nesimțitul de Alexa care vorbește ca un măgar și îi jignește pe jurnaliști. Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, spune Liviu Alexa în înregistrare, potrivit Digi24.ro

„Tare triști sunteți, bă, niciun copil nu sunteți în stare să faceți. (…) Am o pisică birmaneză care este cu 100 de puncte mai inteligentă. (…) Voi nu sunteți în stare să faceți un material”, a mai spus Liviu Alexa.

Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj i-a transmis luni o scrisoare Vioricăi Dăncilă, în care reclamă comportamentul noului președinte al PSD Cluj.

„Liviu Alexa a fost ținta mai multor comunicate de presă trimise de APPC Cluj (șase la număr), asociație care reunește aproape 60 de jurnaliști din Cluj, prin care se atrăgea atenția că materialele de pe site-ul deținut de Liviu Alexa depășesc complet limitele jurnalistice. Atacurile la adresa colegilor de breaslă au început acum câțiva ani”, arată asociaţia jurnaliştilor clujeni.

Citeşte mai mult pe Digi24.ro


loading...