Liviu Dragnea: Am auzit un zvon, dar nu cred în el, că ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare a voturilor

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 23:15 // Actualizat: Joi, 23 Mai 2019 23:15 // Sursa: romaniatv.net

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi seara că a auzit un zvon, în care el nu crede, că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor, fără a preciza la cine se referă.

„Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum", a spus Dragnea.

El a precizat că a trimis la toate organizaţiile partidului indicaţia ca reprezentanţii PSD în birourile electorale judeţene, cât şi în secţiile de vot să-şi ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid.

„Să aibă o copie ai noştri pentru orice eventualitate. Nu cred că se va întâmpla asta, dar mai bine sufli şi-n iaurt", a mai afirmat Liviu Dragnea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri europarlamentare 2019 frauda vot Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 15:05
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Ne-au luat valurile electorale, care intuneca mintile si te fac sa gresesti, insa CEVA trebuie subliniat neaparat. Daca a aparut un Referendum in care se cere LIMITAREA de Drepturi si Libertati Universale (Carta drepturilor Omului), Constitutionale si apoi Legale, ne aflam intr-un mare PERICOL, echivalent cu Ciuntirea Grava a DEMOCRATIEI (fapt care s-a mai intamplat in Istorie si ar trebui sa nu se mai intample)! Aceasta, cumulata cu Organizarea unui Referendum impotriva unui grup (unei categorii numeroase) de catateni (organizati sau nu politic, care nu sunt nicicum in afara legii) sau a unei parti de tara, impunand motive inchipuite si nedemonstrate, subiective, in scopul de eliminare astfel din viata politica a adversarilor politici, se constituie, de asemenea, intr-un pericol care a mai fost in Istoria recenta a Europei (ducand la exterminari in masa) si nu ar trebui sa se mai intample. Nu e o scuza faptul ca anumiti lideri europeni sprijina acest fel de politica si incurajeaza periculos fapte pe care nici nu le cunosc la fata locului (posibil, nici sa nu doreasca asta). Pe deasupra, acestia sprijina informari deformate din tara si neluand opinie fata de incalcari GRAVE ale Drepturilor si Libertatilor Fundamentale, neglijeaza astfel Valorile Europene. Toate acestea au devenit foarte Clar Vendete Politice impotriva celor care nu accepta "valorile" Globalizarii si Planurile Oculte depasite si deplasate. UE a inceput ca o Europa a Natiunilor, cu valori Crestine dominante, ajungand acum, printr-o Ideologizare excesiva si periculoasa, Un Loc de prigoana a Crestinilor si a Valorilor Crestine. Cine se face vinovat de Deturnarea "Europei" ?
24 mai 08:40
Răspunde | Votează email 0 email
ligriv
S-a mai furat așa, la mandatele lui Băsescu, când lui „VIORICĂ” vroiau să-i dea rezultatele exacte la foarte scurt timp după închiderea secțiilor. Azi nu mai e generalul Opriș.
24 mai 01:04
Răspunde | Votează email -1 email
oamenicasobolani
Și, nu aduc și niște M O R Ț I de pe liste, MORTULE?
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H