Liviu Dragnea: Am fost informaţi că în jurul meu şi al lui Gabi Firea vor fi 1.000 de oameni care vor produce ambuscade

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la România TV că a primit informaţii că în jurul său şi a primarului Gabi Firea vor fi aduşi 1.000 de oameni care vor produce ambuscade.
Filip Stan
01 dec. 2016, 20:45
Liviu Dragnea: Am fost informaţi că în jurul meu şi al lui Gabi Firea vor fi 1.000 de oameni care vor produce ambuscade

„SPP-ul a spus că există informații conform cărora în jurul meu și a doamnei Firea vor fi aduși 1000 de oameni din Voluntari cu bâte, care sunt pregătiți să facă ambuscade. SPP a spus că toți cei care stau în jurul nostru vor fi filmați, vor fi filați. De aceea le-a și fost frică românilor să mai și aplaude, că dacă aplaudau și se considera că este ambuscadă”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„Ieri dimineață, la ședința care a avut loc de organizare, unde a fost invitată și Primăria, SPP-ul a spus că au informații că în jurul meu și al lui Gabi Firea vor fi o mie de oameni aduși de la Voluntari, care vor fi pregătiți cu bâte și să producă ambuscade. Lângă la noi era un domn de la Bistrița-Năsăud care cânta foarte frumos, care este artist, niște copii, niște mame și niște oameni obișnuiți. N-a fost niciun fel de aranjament. (…) Dar, pentru prima dată de Ziua Națională, nu s-a mai aplaudat când a trecut parada militară. Și noi am întrebat la un moment dat ce se întâmplă. Mi-a spus o doamnă: Mi-e frică să și aplaud. Cu toții am auzit că ne filmează, că ne filează, că așa a zis SPP-ul — că vor fi filmați toți care stau în jurul nostru, vor fi filați, vor fi înregistrați. (…) Pe de altă parte, aceste filtre nenorocite, mult prea dure, copii controlați, mame controlate și în poșetă… Bun, dacă ai hotărât să te îndepărtezi atât de mult de români, e decizia ta dar, totuși, dacă ai făcut acest filtraj, pune suficienți oameni ca să facă asta. Și, dincolo de asta, au și îndrăznit să spună oamenilor care erau din ce în ce mai nervoși: „Primăria a organizat asta, Primăria a predat amplasamentul”. Nici măcar nu-și asumă lucrul ăsta”, a susținut președintele PSD.

Referitor la problema filtrelor de la parada de 1 Decembrie, ceea ce i-a enervat foarte mult pe oamenii care au participat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că oamenii de la filtre erau învățați să spună că evenimentul este organizat de primărie.

Citeşte şi: Victor Ponta: Iohannis face în doi ani toate relele pe care le-a făcut Băsescu în 10 ani

„Bucureştenilor li se spunea că Primăria Capitalei a organizat parada. Îmi pare rău, dar instituţii atât de responsabile în stat când sunt prinse descoperite să arunce pisica spre mine este lipsă de respect şi minciuna are picioare scurte. Am predat obiectivul Arcul de Triumf comitetului de organizar”, a subliniat Gabriela Firea la România TV.

Au ajuns să caute mămicile cu copii mici în genți, în biberoane, în pamperși și ce mai are o mămică în geantă. Eu am ajuns mai devreme, dar copii mei și familia mea au venit mai târziu și au stat la niște cozi uriașe. A nu se înțelege că eu sunt deranjată de faptul că familia mea a stat la coadă, dar dacă așa organizează un astfel de eveniment, atunci la anul mai bine îl organizează primăria generală și o vom face în mod profesionist.

„Au fost doar 3 filtre şi cu câte 3 persoane, adică 9 de oameni care verificau mii de oameni, au stat la coadă şi copiii mei, eu am mers mai devreme şi au venit mama şi sora soţului meu cu cei 2 copii mici şi au stat la nişte cozi imense”.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu: Klaus Iohannis a încercat scindarea României, dar nu a reuşit

„Noi suntem singura formaţiune politică care a decis să nu facem campanie de ziua naţională, azi nu au avut loc întâlniri de campanie la rugămintea domnului preşedinte.  „Pe măsură ce presiunea crește și intensitatea unei campanii electorale, cei care sunt în prim-planul partidelor încearcă să intre în dialog contondent cu dl. președinte Liviu Dragnea. Inclusiv ieri, mistificări lansate pe piață că dl. președinte organizează un miting de protest la Arcul de Triumf împotriva președintelui. Presa, astăzi, a fost la Romexpo să caute autocarele chemate de dl. Liviu Dragnea și găzduite de mine și au găsit parcarea goală. Să vii înainte de Ziua Națională cu astfel de dezinformări și să dai astfel de așa zise bombe, cu certitudine arată modul toxic în care se gândește și probabil că, în perioada următoare, vor mai fi astfel de provocări. Și eu și familia mea am fost țintă în ultimele zile. Sunt amenințări foarte dure în sensul că nu-mi voi termina mandatul. (…) Sunt forțe care nu doresc să-mi închei acest mandat. Nicuşor Dan a anunţat public, sunt alte forţe care anunţă prin metode subterane”, a dezvăluit Gabriela Firea.

„Dacă românii ne vor acorda încredere, vom pune rânduială în ţară şi vom începe să destrămăm toată această dezbinare la care se lucrează cu bani grei, profesionist”.

 

 

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tarif ireal cerut de soția lui Ștefan Bănică jr. Câți bani câștigă Lavinia Pîrva
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'