Liviu Dragnea anunţă că bugetul pentru 2018 va fi prezentat în Parlament pe 31 octombrie

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că în ultima perioadă lucrează foarte intens alături de Guvern la proiectul de buget pentru anul 2018 și a spus că acesta ar putea fi prezentat în Parlament la 31 octombrie, dar se poate și cu o întârziere de câteva zile.

25 oct. 2017, 17:14
Liviu Dragnea anunţă că bugetul pentru 2018 va fi prezentat în Parlament pe 31 octombrie

„Nu eu iau toate deciziile care privesc guvernarea, le ia premierul. În ceea ce privește deciziile majore, bineînțeles, că ne consultăm și luăm deciziile împreună.

Pentru prima dată vrem să facem un buget, așa cum am promis în programul de guvernare, un buget pe proiecte. Este un proiect construit pe două părți pe cheltuieli, pe salarii, pensii și a doua parte pe investiții (…) Am stat câte 18 ore pentru a lucra la buget, noaptea am plecat acasă și dimineață ne-am reîntâlnit și am aflat că vrem să-l dăm afară pe ministrul de Finanțe. Nu este nimic adevărat, dar trebuie să vedem cine are interesul să răspândească aceste știri false.

Este posibil ca bugetul să-l prezinte la Parlament până pe 31 octombrie. I-am spus premierului că și dacă este o întârziere de câteva zile, nu-i bai pentru că bugetul este foarte important”, a declarat Liviu Dragnea.