Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Totul se schimbă de luni

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul angajării fictive a două femei membre PSD la Direcția de Protecție Socială a Copilului Teleorman. Fostul politician a primit în data de 27 mai o pedeapsă de 3 ani și jumătate, pedeapsă pe care o execută la Penitenciarul Rahova unde se află în carantină. Însă în curând, perioada de carantină de 21 de azi se va încheia, iar fostul șef PSD ar putea fi mutat la un alt penitenciar.

14 iun. 2019, 13:18
Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Totul se schimbă de luni

Săptămâna viitoare, mai exact luni expiră perioada de carantină de 21 de zile pentru fostul șef PSD, Liviu Dragnea, scrie fanatik.ro. Acesta va fi dus în fața comisiei din penitenciarul Rahova, iar reprezentanții închisorii vor decide regimul în care Dragnea va executa pedeapsa, dar și dacă va rămâne la Rahova.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare. Dezvăluiri de ultimă oră

Având în vedere că, fostul politician a fost condamnat de magistrați la 3 ani și jumătate de închisoare sunt șanse mari ca aceasta să execute pedeapsa în regim semi-deschis și datorită faptului că, Penitenciarul Rahova este supraaglomerat și nu are suficiente celule pentru regimul acesta. Așadar, Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava.