Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate. Veste teribilă primită de fostul lider PSD

Liviu Dragnea, condamnat în mai 2019 la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, are probleme grave de sănătate. Fostul lider PSD și-a făcut recent patru RMN-uri: cervicală, toracală, lombară și la nivelul piciorului.

14 ian. 2021, 10:16
Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate. Veste teribilă primită de fostul lider PSD

Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate. Fostul lider PSD prezintă hernie de disc la nivelul mai multor discuri vertebrale, cea mai gravă dintre ele fiind hernia de disc la nivelul cervical, care necesită operație, scrie stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate

În aceste condiţii, Liviu Dragnea nu este apt de muncă, ceea ce îl va împiedica să muncească în închisoare, deși anul trecut, în decembrie, Curtea de Apel București admisese cererea fostului lider PSD de a se întoarce la muncă, după ce fusese sancționat pentru interviul dat din închisoare. Decizia Curții nu era definitivă, putând fi atacată de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Dreptul la muncă este un beneficiu care aduce după sine, pe lângă antrenarea în activități în timpul perioadei de detenție, reducerea pedepsei.

Irina Tănase a răbufnit: „Liviu Dragnea are dureri foarte mari”

Potrivit legii, Liviu Dragnea ar putea fi liberat condiționat după ce a executat 2/3 din pedeapsa de 3 ani și jumătate, adică 2 ani și 4 luni. Din această perioadă de 2 ani și patru luni, ar mai putea beneficia de reducerea pedepsei dacă muncește în spatele gratiilor sau participă la programe și activități educaționale.

Liviu Dragnea rămâne în pușcărie

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins marți, 12 ianuarie, o cerere depusă de Liviu Dragnea în care fostul lider al PSD solicita revizuirea condamnării de trei ani şi jumătate închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


loading...