Liviu Dragnea: Băsescu, un SECURIST BĂTRÂN, disperat şi supărat că FEMEIA pe care o susţine se face de râs

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a lansat marţi un atac extrem de dur la adresa preşedintelui Traian Băsescu, după declaraţiile acestuia potrivit cărora Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE. Dragnea a spus că Băsescu nu este altceva decât "un securist bătrân, disperat, trist şi dezamagit", supărat că Elena Udrea se face de râs în campania electorală.

14 oct. 2014, 12:54
Liviu Dragnea: Băsescu, un SECURIST BĂTRÂN, disperat şi supărat că FEMEIA pe care o susţine se face de râs

„Am văzut aseară un bătrân securist bătrân, disperat şi trist şi dezamăgit şi chiar tulburat că îşi va încheia cariera lăsând în urmă dezbinare, ură şi minciună, un bătrân supărat că femeia pe care o susţine cu toata fiinţa lui  nu reuşeşte decît să se facă de râs în campania electorala”, a spus Liviu Dragnea. 

Liderul PSD l-a atacat dur şi pe Klaus Iohannis. „Îl ia în braţe pe Traian Băsescu, dar îl ia parţial (…) Un om care nu are vertebre în politică,  un om nevertebrat în politică”, a acuzat Dragnea.

Elena Udrea a fost şi ea criticată de vicepremier. „Nu am reuşit să înteleg dacă ea face campanie pentru prezidenţiale sau dacă ea, săraca, face campanie pentru alte reviste. Faptul că cei doi au sărit imediat după prostiile debitate de Traian Băsescu nu arată decât faptul că îşi dau seama că nu conving lumea în campanie şi recurg la gesturi disperate”, a spus Dragnea.

Radu Mazăre: TRAIAN BĂSESCU are o strategie a lui de campanie ca să-şi scoată IUBITA

„Ce a arătat? (n.red. – Traian Băsescu în emisiunea TV) A avut în faţă un reporter (n.red. Rareş Bogdan) care avea poziţia ghicocelului (…) Ce am văzut aseară? Nişte prostii, nişte minciuni”, a precizat Dragnea.

Vicepremierul a arătat că, prin declaratiile făcute, Băsescu „a atacat foarte dur” serviciile secrete.

Este un bătrân securist, iresponsabil. Convingerea mea este că Traian Basescu a fost, este şi va muri securist”, a insistat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că în mod „categoric vor fi consecinte”, insa „nicio institutie nu va reactiona atat timp cate Basescu este inca in functie” pentru că se vor prevala de aşa-zisa imunitate a lui.

Conducerea SIE ar putea fi chemată în Parlament pentru a da explicaţii după declaraţiile lui Băsescu

Vicepremierul a mai spus că PSD nu îl poate sacţiona pe Traian Băsescu decât prin declaraţii, instituţiile statului fiind cele care trebuie să reacţioneze.

„Ar trebui un semnal din partea institutiilor abilitate ca toti acesti ofiteri sub acoperire sunt in siguranta”, a mai spus Dragnea, afirmand ca nicio „structura serioasa de informatii” nu ii mai da informatii lui Traian Basescu, in conditiile in care „toata lumea e speriata acum”.