Liviu Dragnea: Bogdan Diaconu mi-a spus că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un proiect politic nou

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că Bogdan Diaconu l-a informat de faptul că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat că nu se asociază cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

26 mart. 2017, 21:09
Liviu Dragnea: Bogdan Diaconu mi-a spus că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un proiect politic nou

„Nu ştiu ce se întâmplă, e tăcut de o perioadă, nu ştiu unde este. Am auzit şi eu despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune, domnul Bogdan Diaconu când a venit la mine mi-a zis că, chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta, el merge pe proiectul politic pe care a început, cu Partidul România Unită anunţând o fuziune sau o asociere cu PRM. Şi mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta, nici cu Daniel Constantin. Nu ştiu dacă de la cei doi a primit vreo ofertă”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre Victor Ponta şi posibilitatea ca acesta să se implice într-un proiect politic alături de Daniel Constantin, potrivit news.ro.

Anunţul care aruncă în aer scena politică. Tăriceanu vorbeşte de o alianţă Ponta-Daniel Constantin, în fruntea unui partid naţionalist

Liderul PSD a reiterat faptul că „nimeni nu îl dă afară din partid” pe Victor Ponta.

„Depinde numai de Victor Ponta dacă vrea să rămână în continuare în politică în PSD, un partid care i-a oferit foarte multe lucruri şi când nu era preşedinte PSD, şi când era preşedinte PSD”, a conchis Liviu Dragnea.

În 10 martie, Victor Ponta a anunţat că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în care i-a dat acestuia demisia sa „în alb” din PSD. Ulterior, Dragnea a spus că a rupt demisia lui Ponta.