Liviu Dragnea, către Ponta: „Nu ne mai faci vreo NEFĂCUTĂ. O să te tăiem de la Facebook!”

Liviu Dragnea a precizat, duminică, la Congresul PSD,  că noua conducere a PSD susţine rămânerea partidului la guvernare, "cu Victor Ponta premier". Dragnea i-a adresat un mesaj lui Ponta, în contextul în care acesta şi-a anunţat pe Facebook retragerea de la şefia PSD: "Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!"

18 oct. 2015, 10:25
Liviu Dragnea, către Ponta: „Nu ne mai faci vreo NEFĂCUTĂ. O să te tăiem de la Facebook!”

Liviu Dragnea a fost validat, duminică, președinte al PSD, cu unanimitate de voturi, iar în discursul susţinut în faţa delegaţilor a avut un mesaj pentru Victor Ponta.

„Am dus PSD la guvernare. Da, noi stim sa depunem o motiune de cenzură care să treacă. Am reusit cu tine, prim-ministru, sa facem mult bine pentru romani. Dar, Victor, stii ca sunt unele obiective şi dorinţe ale noastre pe care nu le-am dus la capat, deocamdata. Dar să ştii că eu vreau sa merg mai departe si vreau sa fii langa mine, asa cum eu am fost langa tine. Vreau să îti multumesc pentru modul in care conduci Guvernul Romaniei. (…) 

Noua conducere a PSD va susţine cu aceeaşi forţă rămânearea PSD la guvernare. (…) Cu Victor Ponta, normal. Dar sa vrea sa ramana… (Către Ponta): Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!„, a spus Dragnea. 

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, la congresul PSD: Liviu Dragnea ştie că are MANDATUL meu de premier pe MASĂ

Pe de altă parte, Dragnea a mai spus că social-democrații sunt oameni serioși și cinstiți și că nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști.

Membrii noștri de partid sunt oameni serioși, cinstiți și responsabili, sunt oameni care muncesc din greu și sunt respectați în comunitățile lor. Sunt oameni care țin la partid și s-au bătut pentru el atunci când pentru partid a fost greu și s-au săturat să li se spună în față mereu aceleași lucruri: baroni, corupți, comuniști. Ei nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști și PSD este în primul rând partidul lor. Votul celor 450.000 de membri care au fost duminică să voteze a însemnat mai mult decât alegerea unui președinte, a însemnat alegerea unui drum nou. Pentru mine, votul de duminică este un moment zero de la care începem reconstrucția unui spirit nou în PSD, un partid autentic de stânga, un partid care va pune întotdeauna pe primul loc oamenii. Este momentul să spunem clar cine suntem, pentru cine și pentru ce facem politică”, a declarat Dragnea.

Victor Ponta a declarat, duminică, la Congresul PSD, unde social-democraţii urmează să-şi aleagă preşedintele executiv şi vicepreşedinţii, că nu va mai candida la nicio funcţie de conducere în partid. Ponta a mai spus că „Liviu Dragnea ştie din prima zi” că are mandatul său de premier „pe masă”.