Liviu Dragnea: Cred că acordul Băsescu-Ponta va funcţiona VIDEO

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, consideră că acordul dintre preşedintele Traian Băsescu şi primul-ministru Victor Ponta va funcţiona, relatează agenţia Agerpres.

20 dec. 2012, 09:43
Liviu Dragnea: Cred că acordul Băsescu-Ponta va funcţiona VIDEO

„Poate fi considerat şi o garanţie (n.r. acordul), dar a fost o condiţie, cred că obligatorie, pentru ca ambele părţi să se aşeze la masă şi să discute nişte principii pe care să le asume de comun acord. Până la urmă sunt nişte principii importante care trebuie să le respecte şi preşedintele şi Guvernul. Şi cred că va funcţiona”, a afirmat, joi, la Parlament, Liviu Dragnea.

Ca ministru propus pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea are ca obiective descentralizarea administrativă, pregătirea cadrului legal şi instituţional pentru regionalizare, structurarea activităţii ministerului pe o activitate de programe.

„Vreau ca banii să se investească într-un plan strategic şi nu să se risipească”, a mai spus Dragnea.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „Acordul de colaborare instituţională” între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta a fost semnat miercuri, 12 decembrie a.c., la ora 22.50, documentul fiind înmânat şi mai multor lideri ai Uniunii Europene.