Liviu Dragnea demisionează din PSD? Ce spune Codrin Ştefănescu despre plecarea fostului lider social-democrat

Lidiu Dragnea ar putea fi eliberat din puşcărie la jumătatea lui 2021, spune specialişti în drept penal. Fostul preşedinte PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova unde inspăşeşte condamnarea la trei ani ani și șase luni de închisoare pentru fapte de corupţie. Între timp au apărut zvonuri că Liviu Dragnea ar plănui revenirea în viaţa politică, dar nu în PSD.

05 ian. 2021, 15:55
Liviu Dragnea demisionează din PSD? Ce spune Codrin Ştefănescu despre plecarea fostului lider social-democrat

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că informațiile conform cărora el și Liviu Dragnea ar urma să plece la un alt partid sunt false. Potrivit lui Codrin Ştefănescu, în momentul în care va ieși din pușcărie, principala preocupare a lui Liviu Dragnea va fi sănătatea.

”Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred in continuare ca ne vom recupera PSD-ul din mâna academistilor SRI! Și cā vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptā de la noi. Cā vom deveni din partid-moluscā și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasā, in primul rând trebuie sā se ocupe de sānātatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citeşte şi: Liviu Dragnea iese din pușcărie în 2021. Cum este posibil

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 2019 de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi fratele acesteia, citaţi la DNA. Audierea are legătură cu Dosarul Tel Drum

Irina Tănase a fost citată marţi la DNA, în dosarul Tel Drum în calitate de martor.

„A vrut să mă cunoască procurorul”, a spus ironic Irina Tănase, când a fost întrebată care a fost motivul vizitei de marţi de la DNA. Totuşi, Irina Tănase a menționat că nu a dat declarații în dosar.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.


loading...