Liviu Dragnea, despre candidatura lui Teodor Meleşcanu: Să vedem pentru cine a făcut-o

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, marţi, candidatura lui Teodor Meleşcanu la Preşedinţie, spunând că nu crede "într-o hotărâre la o ceaşcă de ceai seara" şi trebuie văzut "pentru cine a făcut-o".

23 sept. 2014, 11:56
Liviu Dragnea, despre candidatura lui Teodor Meleşcanu: Să vedem pentru cine a făcut-o

„În România e posibil orice, oricine poate să candideze, şi un şef de serviciu. Cel puţin a făcut un gest de normalitate să-şi dea demisia înainte de a-şi depune candidatura. Domnul Ungureanu umbla prin oraş să-şi strângă voturi în Parlament fiind încă şef la SIE. Probabil că cei de la SIE sunt mai aplecaţi către politică”, a comentat Liviu Dragnea candidatura lui Teodor Meleşcau.

Social-democratul a adăugat că în continuare un subiect de interes şi de curiozitate este legat de mobilul, motivaţia principală pentru care Meleşcanu a renunţat la postul de la SIE „pentru a se arunca într-o soluţie electorală pe care sigur nu o poate câştiga”.

TEODOR MELEŞCANU a intrat în cursa pentru Cotroceni ca INDEPENDENT. Fostul şef SIE şi-a depus candidatura

„Nefiind un pensionar aşa pur şi simplu, deci fiind într-o funcţie importantă, ca să renunţi la acea funcţie înseamnă să ai o motivaţie foarte tare sau o solicitare pe care nu poţi să o refuzi. Suntem destul de mulţi care ne punem această întrebare”, a mai spus Dragnea.

El a arătat că este important de văzut care este răspunsul real care a determinat această candidatură. „Nu cred într-o hotărâre la o ceaşcă de ceai seara, i-a venit cuiva să candideze. E o chestiune mult mai complicată, să vedem pentru cine a făcut-o”, a mai spus Dragnea.

Teodor Meleşcanu şi-a depus marţi, la BEC, candidatura ca independent pentru alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de Partidul Dreptăţii Sociale şi o serie de organizaţii ale societăţii civile.