Liviu Dragnea, despre discursul lui Nicolae Bacalbaşa în Parlament: L-am rugat să nu mai aibă astfel de ieşiri

Comitetul Executiv Național (CEx) al PSD va lua în discuție, în ședința de miercuri, cazul deputatului social-democrat Nicolae Bacalbașa, care a făcut gesturi obscene în plen, a declarat marți președintele PSD, Liviu Dragnea.

09 mai 2017, 15:05
Liviu Dragnea, despre discursul lui Nicolae Bacalbaşa în Parlament: L-am rugat să nu mai aibă astfel de ieşiri

Întrebat dacă în Comitetul Executiv de miercuri se va lua în discuție și discursul de marți din plen al lui Bacalbașa, Dragnea a răspuns afirmativ.

„Da, nu este prima dată, l-am rugat personal, este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut și pentru tot ceea ce face, dar l-am rugat personal să nu mai aibă astfel de ieșiri, pentru că acolo nu suntem pe persoană fizică. Când am făcut listele, am făcut listele unui partid care a câștigat alegerile cu un scor foarte mare, beneficiind de încrederea tuturor. Nu am câștigat alegerile pe baza unuia sau altuia, ci ca partid și o să discutăm și subiectul ăsta”, a precizat Dragnea după conferința „Viitorul Europei este al nostru”, organizată de PES Activists.

Întrebat dacă Bacalbașa va fi sancționat, Dragnea a spus că nu știe, dar că se va discuta în CEx pe această temă.

„Nu știu, vom discuta, dar nu este în regulă, adică nu este prima dată și nu e în regulă. Am primit foarte multe telefoane de la colegi din țară, nu numai membri de partid, ci și oameni care ne susțin și nu e în regulă. De ce trebuie să dăm noi tot felul de astfel de ocazii?”, a mai precizat Dragnea.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a făcut marți, de la tribuna Parlamentului, semne obscene în timpul dezbaterilor pe modificarea Statutului senatorilor și deputaților cu privire la comisiile de anchetă, iar Corneliu Bichineţ i-a răspuns în aceeaşi manieră.

Citeşte şi: Gesturi şi cuvinte obscene în discursurile aleşilor: „Violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul” VIDEO