Liviu Dragnea despre ministrul de Interne: Când oamenii erau în zăpadă, lua masa în Dorobanţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat miercuri pe ministrul de Interne Dragoş Tudorache de faptul că este mai preocupat de "militarizarea Doi şi-un sfert", decât de siguranţa rutieră şi de coordonarea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă.

16 nov. 2016, 18:33
Liviu Dragnea despre ministrul de Interne: Când oamenii erau în zăpadă, lua masa în Dorobanţi

„Unde este domnul Tudorache? El a avut o singură preocupare de la începutul mandatului – să-l dea afară pe Tobă, un om profesionist, un om cu care eu am lucrat şi care ştia sistemul. A plecat. Ce face domnul Tudorache? În afară de a dori să militarizeze «Doi şi un sfert» prin ordonanţă de urgenţă?”, s-a întrebat retoric Liviu Dragnea.

El a mai spus că „alaltăieri dimineaţa, când oamenii erau în zăpadă, (ministrul de Interne – n.r.) servea micul dejun prin Dorobanţi”.

„Autostrada Soarelui riscă să devină Autostrada morţii pentru că nu există nicio coerenţă pentru pregătirea acestui sezon (…) Miniştrii sunt în campanie electorală, premierul este în campanie electorală, secretarii de stat în campanie electorală, funcţionarii de acolo nu mai lucrează pentru că nu mai au nici un fel de coordonare. Un asemenea stil de guvernare care nu poate să facă faţă unor provocări normale într-o ţară ca România, cum poate să facă faţă unor provocări regionale şi internaţionale? Care vor fi mult mai mari decât şapte – zece fulgi de zăpadă în sud vestul României”, a mai adăugat Dragnea, conform Mediafax.