Liviu Dragnea, despre ofiţerul acoperit din conducerea PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu știe cine este ofițerul acoperit din conducerea partidului său, iar dacă fostul premier Victor Ponta are informații despre acest subiect trebuie să le dea.

24 apr. 2016, 19:58
Liviu Dragnea, despre ofiţerul acoperit din conducerea PSD

„Nu știu (cine este ofițerul acoperit din conducerea PSD—n.r.) Am citit și eu ce a zis Victor Ponta. Dacă are informații, să le dea. Eu cred că Georgian Pop și ceilalți președinți de comisii de control asupra serviciilor, SRI, SIE și ce mai sunt, pe la Interne, pe la armată, să îi cheme acolo pe toți cei care au informații, pentru că doar pe declarații publice nu știu ce poți face. Astea sunt acuzații destul de grave și astea trebuie documentate, verificate. După ce am văzut declarația lui Victor m-am tot gândit. Nu știu dacă sunt (ofițeri acoperiți în PSD — n.r.), nu cred că sunt. Pot fi membri, nu numai în PSD, ci și în alte partide, care de-a lungul anilor, ocupând diverse poziții politice guvernamentale, au relaționat în mod instituțional cu serviciile, dar în mod instituțional. E firesc”, a spus duminică Dragnea la Antena 3.

El a adăugat că dacă prin prisma funcțiilor guvernamentale unii dintre membrii partidelor primesc informări, avertizări, opinii, de la serviciile secrete, asta nu înseamnă că ei sunt ofițeri acoperiți.

„Eu sper să nu fie așa, pentru că ar fi foarte grav. Nu mă interesează că e vorba de Zgonea, de Tudose, sau de altcineva, cum se vehicula. În primul rând, Mihai Tudose nu cred că e”, a mai spus Dragnea.