Liviu Dragnea, despre sentinţa definitivă aşteptată luni: „Nu am bagajul făcut”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că nu se teme de decizia definitivă pe care instanţa supremă ar putea-o pronunţa luni în cazul său, precizând că judecătorii sunt supuşi unor presiuni inimaginabile. Liderul PSD a precizat că nu are bagajele făcute. Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

26 mai 2019, 18:24
Liviu Dragnea, despre sentinţa definitivă aşteptată luni: „Nu am bagajul făcut”

Întrebat dacă se teme de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), preşedintele PSD a replicat: „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are „bagajele făcute”, cu referire la decizia aşteptată luni de la instanţa supremă, el precizând „nu am niciun bagaj făcut”.

Liviu Dragnea, după ce Oprişan i-a cerut DEMISIA: Trebuie făcute analize în CEx. Nu plec nicăieri. Îi cer lui Dăncilă să nu demisioneze

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai. Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Procurorul DNA a anunţat, luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpaţii din procesul lui Liviu Dragnea. „Solicităm aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond”, a precizat procurorul.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.