Liviu Dragnea dezvăluie ce punea la cale Guvernul tehnocrat: Să-şi ia gândul că pot vinde

Dezvăluiri explozive despre manevrele plănuite de Guvern în secret. Liviu Dragnea deconspiră planul tehnocraţilor care voiau să vândă sarea ţării. PSD s-a opus demersului şi a blocat încercarea de privatizare a Societăţii Naţionale a Sării.

07 iul. 2016, 09:57
Liviu Dragnea dezvăluie ce punea la cale Guvernul tehnocrat: Să-şi ia gândul că pot vinde

„Ei reprezintă un guvern pe termen lung, înțeleg, visează la planuri de dezvoltare pe 20-30 de ani de zile, fac strategii pentru următorii ani de zile. Ce le putem spune noi cu fermitate: să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate națională strategică sau care administrează resursele României. Au avut aceste intenții, aceste gânduri. (…) Au avut niște intenții, de exemplu, să vândă sarea și noi n-am fost de acord „, a declarat Liviu Dragnea pentru ecopolitic.

Sfatul meu este ca în continuare să se uite la administrarea treburilor curente ale țării. Reforme pe care ei le încep și pe care le declară și pe care le anunță care să fie puse în practică în următorii ani de zile pot fi gesturi care, nu știu, n-au foarte multă substanță și care arată că nu e o abordare foarte serioasă, a mai spus Dragnea.