Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ despre alegerile din 2014 de la FRF. „Unii au voie, alţii n-au voie…”

Liviu Dragnea a vorbit despre jocurile de culise din spatele alegerilor pentru şefia FRF din 2014, după ce i s-a reproşat că ar influenţa scrutinul de miercuri, 18 aprilie, ca urmare a unei declaraţii în care menţiona că îl preferă pe Ionuţ Lupescu.

17 apr. 2018, 13:08
Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ despre alegerile din 2014 de la FRF. „Unii au voie, alţii n-au voie…”

Liviu Dragnea a fost întrebat în Parlament de jurnaliști despre alegerile de la FRF şi a făcut o remarcă importantă.

„Eu nu votez și am spus că mi se pare ceva incalificabil dacă se adeveresc informațiile că se folosește o hârtie pe care ar fi semnătura mea pentru susținerea domnului Burleanu! Eu nu am semnat așa ceva! În rest, trebuie să fie alegeri libere la FRF, iar cei care votează acolo trebuie să se gândească și la noi, microbiștii, nu doar la ei! Știți cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm și despre implicarea unor instituții în vechile alegeri de la federație. Lăsați-o cu implicarea politicului! Unii au voie, alții n-au voie… Liderii noștri din teritoriu nu au voie să se întâlnească cu niște oameni? Foarte bine fac, e problema lor cu cine se întâlnesc!”, a spus Liviu Dragnea.

Şeful PSD a dat de înţeles că alegerile din 2014 ar fi fost dirijate din umbră. În lumea fotbalului şi în presă s-a vorbit că Răzvan Burleanu ar fi fost susţinut de anumite servicii secrete.