Liviu Dragnea, dezvăluiri după ce l-a vizitat pe Ponta la spital. "Are nevoie de..."

Publicat: Miercuri, 17 Iunie 2015 19:07 // Actualizat: Miercuri, 17 Iunie 2015 19:07 // Sursa: romaniatv.net

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Botoșani, că premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la patru săptămâni.

Liviu Dragnea a precizat că primul-ministru Victor Ponta se află în imposibilitatea de a pune piciorul operat în pământ și acuză dureri foarte mari. El susține că intervenția chirurgicală din Turcia a fost 'grea' și 'complexă', dar a fost un succes.

'Este nevoie de o perioadă de recuperare, de trei sau patru săptămâni, în care în fiecare zi trebuie să facă niște exerciții pe care trebuie să le respecte cu strictețe și foarte multă rigoare, altfel o să aibă probleme cu genunchiul toată viața. Are dureri foarte mari atunci când este pus să facă acele exerciții. A încercat să facă câțiva pași cu un cadru ieri, dar este aproape imposibil. Stă într-un pat special care se modelează în diverse poziții și are niște aparate care lucrează la picior', a afirmat Dragnea, care l-a vizitat marți pe Ponta la clinica din Turcia.

Liviu Dragnea a mai spus că primul-ministru urmează a fi reevaluat vineri, medicii urmând să decidă dacă acesta poate părăsi clinica.

Premierul Victor Ponta a calificat marți intervenția chirurgicală la genunchi la care a fost supus într-o clinică din Turcia ca fiind "mult mai complicată decât se anticipa" și și-a exprimat încrederea că "până în decembrie" va putea din nou să facă sport.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine — operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale doctorului Ionuț Codorean, care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români — aici însă am ceva ce era imposibil acasă — LINIȘTE și ODIHNĂ)!", a scris premierul pe Facebook.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 iun 14:21
...a spus că primul-ministru va prelungi delegarea atribuţiilor de prim-ministru către Gabriel Oprea. Liviu Dragnea, dezvăluiri după ce l-a vizitat pe Ponta la spital. “Are nevoie de…” “Are dureri foarte mari,...
18 iun 14:20
...a spus că primul-ministru va prelungi delegarea atribuţiilor de prim-ministru către Gabriel Oprea. Liviu Dragnea, dezvăluiri după ce l-a vizitat pe Ponta la spital. “Are nevoie de…” “Are dureri foarte mari,...
18 iun 09:24
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Sa intrebam medicii daca ponta minte cu privire la "gravitate si complexitate " ! Cred ca mitomanul nu se dezminte ,chiar a indicat piciorul gresit ,oare o fi fost operat la ....ala bun si apoi si la ala mai putin bun !
17 iun 22:08
...Victor Ponta va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la patru săptămâni. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
17 iun 19:27
Votează email 0 email
...Ponta va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la patru săptămâni. Citește mai departe… Mai mult: romania tv Related

...
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H