Liviu Dragnea, dezvăluri despre statul paralel: „Kovesi l-a sunat pe Coldea că mă bagă în puşcărie, în timp ce eram la tv”

Liviu Dragnea a declarat în primul său interviu din spatele gratiilor că Vasile Dâncu i-a dezvăluit că a asistat la o discuţie telefonică între Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, în care fosta şefă a DNA spunea că îl va băga la închisoare.

25 iun. 2020, 15:29
Liviu Dragnea, dezvăluri despre statul paralel: „Kovesi l-a sunat pe Coldea că mă bagă în puşcărie, în timp ce eram la tv”

„Despre statul paralel, primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dâncu. Primele explicaţii despre acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile. Din discuţiile pe care le avea cu cei de la SRI, cu Coldea. Nu mi-a spus lucruri nerealiste, ele s-au adeverit. Să vă dau un exemplu.

Eram la Antena 3, în ziua în care a mers ANAF în control acolo. Vasile Dâncu şi cu Florian Coldea se uitau la emisiune, iar în timpul emisiunii doamna Kovesi l-a sunat pe domnul Coldea că mă bagă la puşcărie pe mine şi pe familia mea, cum îmi permit eu să merg să apăr o televiziune împotriva dumneaei?„, a dezvăluit Liviu Dragnea, ]n interviul de la Realitatea Plus.

Citeşte şi Liviu Dragnea, primul interviu din puşcărie: „Majoritatea îi ciuguleşte din palmă lui Iohannis. Nu m-au îngenuncheat, nu m-au înfrânt”

„Ulterior, și Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discuții care aveau loc, de exemplu, în dosarul meu cu Referendumul. O mizerie politică de la un cap la altul. Am avut multe discuții în care Vasile Dancu, care era prietenul meu, știu că era foarte revoltat și îi certa destul de serios pe cei de la SRI, discutând destul de deschis faptul că e un dosar politic și că trebuie să înceteze practicile astea în care SRI se implică în viața politică și în actiunile Justitiei”, a mai spus Liviu Dragnea.