Liviu Dragnea: Domnul Pahonţu, şeful SPP, i-a transmis lui Paul Stănescu că voi fi executat în martie

Publicat: Luni, 29 Ianuarie 2018 21:57 // Actualizat: Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:31 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că mai mulţi colegi din PSD l-au avertizat că şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost "implicat mai mult decât era cazul" în Guvernul Tudose. Dragnea a susţinut că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie "executat", "undeva prin martie".

Liviu Dragnea a afirmat că se ajunsese la o stare de tensiune între Guvernul Mihai Tudose şi PSD şi chiar coaliţie, care nu putea duce la nimic bun. Dragnea a spus că, instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, cu SIE şi cu SPP, însă şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost implicat mai mult decât era cazul în Guvern.
 
"L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom afla. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu", a declarat liderul PSD.
 
El a spus că nu o vede pe Viorica Dăncilă să se lase influenţată sau speriată.

Citeşte şi Dan Barna (USR): Mandatul doamnei Dăncilă este să finalizeze subordonarea Justiţiei faţă de interesele lui Dragea şi camarilei sale
 
"Cine nu trece doar în glumă prin Bruxelles are şi puterea interioară, şi curajul să reziste şi să respingă orice propuneri de genul asta, pentru că are puterea să înţeleagă că trebuie să îndeplinească misiunea dată prin votul Parlamentului, aceea de a aplica programul de guvernare. Nu o văd pe doamna Viorică Dăncilă să se lase influenţată sau, şi mai rău, să se lase speriată. Am foarte mare încredere, nu o văd să se lase ademenită", a afirmat liderul PSD.
 
Dragnea a mai spus că speră ca, măcar acum, toată lumea să înţeleagă că PSD nu cedează: "Nu vrem să cedăm votul democratic, votul dat de români. Nu există niciun fel de gest din partea mea sau a domnului Tăriceanu împotriva valorilor europene".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvernul Tudose Liviu Dragnea Lucian pahonţu Mihai Tudose seful SPP
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 ian 12:47
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Ioan Burculet vrea sa se stabileasca in Romania, dupa ce s-a intors din Marea Britanie. Doreste sa incheie un contract pentru o rubrica de astrologie, cu o societate media. Contact: tel: 0771 057 088; Facebook: „John Burfix”.
Burculeţ-Burfix a fost cel care a prezis şi câştigarea alegerilor de Klaus Iohannis dar şi iminenta cădere a Guvernului Ponta (vezi AICI – Astrologul Burfix: Guvernul Ponta cade în câteva săptămâni!), stârnind la acel moment reacţiile supărate ale unor fani, activişti PSD care au tratat subiectul cu autosuficienţă şi aroganţă. Drept că Ponta a devenit ex-premier nu în câteva săptămâni cum a prezis Burculeţ ci în câteva luni… Dar, cu o oarecare întârziere, şi această predicţie a lui Burculeţ s-a adeverit.
1
EUR
4.8731
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H