Liviu Dragnea: Domnul Pahonţu, şeful SPP, i-a transmis lui Paul Stănescu că voi fi executat în martie

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că mai mulţi colegi din PSD l-au avertizat că şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost "implicat mai mult decât era cazul" în Guvernul Tudose. Dragnea a susţinut că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie "executat", "undeva prin martie".

29 ian. 2018, 19:57
Liviu Dragnea: Domnul Pahonţu, şeful SPP, i-a transmis lui Paul Stănescu că voi fi executat în martie

Liviu Dragnea a afirmat că se ajunsese la o stare de tensiune între Guvernul Mihai Tudose şi PSD şi chiar coaliţie, care nu putea duce la nimic bun. Dragnea a spus că, instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, cu SIE şi cu SPP, însă şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost implicat mai mult decât era cazul în Guvern.
 
L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom afla. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu„, a declarat liderul PSD.
 
El a spus că nu o vede pe Viorica Dăncilă să se lase influenţată sau speriată.

Citeşte şi Dan Barna (USR): Mandatul doamnei Dăncilă este să finalizeze subordonarea Justiţiei faţă de interesele lui Dragea şi camarilei sale
 
Cine nu trece doar în glumă prin Bruxelles are şi puterea interioară, şi curajul să reziste şi să respingă orice propuneri de genul asta, pentru că are puterea să înţeleagă că trebuie să îndeplinească misiunea dată prin votul Parlamentului, aceea de a aplica programul de guvernare. Nu o văd pe doamna Viorică Dăncilă să se lase influenţată sau, şi mai rău, să se lase speriată. Am foarte mare încredere, nu o văd să se lase ademenită„, a afirmat liderul PSD.
 
Dragnea a mai spus că speră ca, măcar acum, toată lumea să înţeleagă că PSD nu cedează: „Nu vrem să cedăm votul democratic, votul dat de români. Nu există niciun fel de gest din partea mea sau a domnului Tăriceanu împotriva valorilor europene”.