LIVIU DRAGNEA, după eşecul de duminică: Nu sunt de acord cu IEŞIREA de la guvernare. Nu se impun DEMISII

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, a declarat luni că nu se impun demisii în PSD după eşecul înregistrat duminică, în turul al doilea al alegeri prezidenţiale, şi nici nu este de acord cu ieşirea de la guvernare, cerută de unii colegi din partid.

17 nov. 2014, 10:52
LIVIU DRAGNEA, după eşecul de duminică: Nu sunt de acord cu IEŞIREA de la guvernare. Nu se impun DEMISII

Ieri noapte şi astăzi am discutat cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii judeţene şi părerea cvasiunanimă este să nu ieşim de la guvernare şi să ne întâlnim cât mai repede„, a declarat preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa conducerii social-democraţilor.

 Această întâlnire se va concretiza într-o reuniune a Comitetului Executiv Naţional, Dragnea respingând ideea unui Congres deoarece este prioritară este o analiză serioasă a rezultatului alegerilor prezidenţiale. „Se fac analize, nu Congres (…) Nu discutăm de Congres. Ce să analizăm în Congres?„, a spus pesedistul.

Invitat să comenteze decizia conducerii PSD Maramureş de a demisiona, Dragnea a spus: „Eu le cer colegilor mei să stea calmi. Partidul merge înainte şi nu se dau demisii atunci când toată lumea este încinsă.” Social-democratul a respins şi ipoteza unei ruperi a coaliţiei de guvernământ. „Aseară am avut o discuţie aşezată cu preşedinţii UNPR şi PC, cu domnul Tăriceanu. Se doreşte să mergem înainte după doi ani de guvernare reuşită. Să dăm guvernarea pe mâna cui?„, a spus Dragnea.