Liviu Dragnea: Echipa Geoană – Vanghlie s-a mărit cu Vasile Blaga

Vasile Blaga "a evoluat foarte bine în politică" dacă a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, a afirmat, joi, la Sinaia, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

29 ian. 2015, 16:50
Liviu Dragnea: Echipa Geoană – Vanghlie s-a mărit cu Vasile Blaga

„Echipa Geoană – Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Înseamnă că vine echipa Mircea Geoană – Marian Vanghelie şi Vasile Blaga, le doresc succes, oameni de mare viitor”, a comentat Dragnea anunţul copreşedintelui PNL Vasile Blaga, conform căruia a început deja primele negocieri în Parlament şi, totodată, a purtat discuţii cu Mircea Geoană.

„Acum nu ştiu, ei bat la porţile PSD-ului, Blaga, înţeleg ca bate la porţile lor, nu ştiu unde au porţile. Dar aşa e în politica românească, ce putem să comentăm? Dacă Vasile Blaga a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, le doresc succes, înseamnă că a evoluat foarte bine în politică”, a adăugat Liviu Dragnea.

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a anunţat că a început deja primele negocieri în Parlament şi susţine că a început negocierile cu Mircea Geoană şi oamenii săi. „Am discutat cu domnul Geoană, nu este singur în demersurile domniei sale. Eu cu domnul Geoană am discutat, chiar dacă unii dintre colegii domniei sale îl tratează chiar cu dispreţ”, a declarat miercuri Vasile Blaga, la Realitatea TV.