Liviu Dragnea, huiduit la Călăraşi: „Luaţi labele de pe justiţie”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la organizația PSD Călărași, acolo unde vor avea loc alegeri pentru conducerea organizației județene.

10 mart. 2019, 10:58
Liviu Dragnea, huiduit la Călăraşi: „Luaţi labele de pe justiţie”

Liviu Dragnea a fost așteptat de mai mulți protestatari în Călăraşi, care l-au huiduit și i-au adresat scandări triviale. Aceștia au fost opriți de jandarmi și nu s-au putut apropia de liderul PSD.

Protestatarii, în jur de 10 persoane, purtau pancarte pe care scria: ”Justiţia independentă”, ”Codruţa, nu te lăsa”, ”Luaţi labele de pe justiţie” şi strigau: ”Este încă ţara mea, nu e ţara lui Dragnea”.

Liderul PSD nu a interacţionat cu protestatarii şi a intrat în sala unde are loc Conferinţa judeţeană a PSD Călăraşi pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene.

Președintele PSD a afirmat că partidul a rezistat ”la cele mai nenorocite atacuri îndreptate împotriva unui partid politic vreodată în România”. 

Liviu Dragnea a continuat prin a sublinia că ”Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”