Liviu Dragnea: În 26 de ani s-a furat peste tot, s-au risipit miliarde de euro, din hoţie şi dorinţa de a guverna pentru mâine

Publicat: Duminică, 06 Noiembrie 2016 23:21 // Actualizat: Duminică, 06 Noiembrie 2016 23:21 // Sursa: romaniatv.net

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că în 26 de ani s-a furat peste tot, adăugând că ”în România s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine” şi a adăugat că guvernarea Năstase a fost prima cu nişte obiective pe termen mediu, pe care le-ar fi dus la sfârşit dacă rămânea la putere.

Foto: Romania TV

"În 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. În primul rând, s-au furat mulţi banii". a spus Dragnea.

El a menţionat că nu asta e cauza principală, problema fiind şi că "s-au risipit miliarde de euro".

"A fost o încercare bună în perioada 2000-2004, în guvernarea Năstase, care a fost primul guvern cu nişte obiective pe termen mediu. Dacă ar fi rămas la guvernare, ar fi fost puse în practică", a susţinut liderul PSD.

Dragnea a mai spus că alte motive au fost incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială în ceea ce înseamnă organizarea bugetului.

"În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine", a mai spus Dragnea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
guvernare psd guvernări guverne Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H