Liviu Dragnea: În guvernarea tehnocrată, Autostrada Soarelui a devenit Autostrada Morţii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a atacat din nou Guvernul Cioloş, după ce miercuri au avut loc mai multe accidente pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului, în urma cărora 22 de persoane au fost rănite. Liderul PSD spune că "în guvernarea tehnocrată, Autostrada Soarelui a devenit Autostrada morții".

16 nov. 2016, 12:18
Liviu Dragnea: În guvernarea tehnocrată, Autostrada Soarelui a devenit Autostrada Morţii

Ce se întâmplă pe autostrada București-Constanța nu este un incident izolat. Este încă o dovadă că guvernul zero este mai preocupat de acţiuni electorale decât să îşi facă datoria faţă de români. Zilele trecute atrăgeam atenția că România nu are comandament de urgenţă pentru a gestiona întârzierile masive în acţiunile de deszăpezire. Astăzi vedem ce se întâmplă când guvernul zero nu ia măsurile necesare. Fac un apel la reprezentanții acestui guvern cu zero rezultate să își vină în fire și să se apuce de treabă. Se joacă cu viețile oamenilor. În guvernarea tehnocrată Autostrada Soarelui a devenit Autostrada morții! Treziți-vă! Nu vrem să mai vedem catastrofe rutiere ce puteau fi evitate„, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Premierul Dacian Cioloş a făcut, miercuri, la împlinirea unui an de mandat al Guvernului pe care îl conduce, un scurt bilanţ şi a afirmat că este într-adevăr Guvernul zero, aşa cum este denumit de PSD, dar asta înseamnă „zero corupţie, zero populism, zero minciună”, cerându-le miniştrilor să-şi facă în perioada următoare propriul bilanţ pe care să-l prezinte public.

Se împlinește un an de când am preluat acest mandat și aș vrea ca, fără să facem ceremonii — pentru că nu e cazul—, (…) să profităm de această oportunitate și să ieșim cu toții să explicăm, să ne facem un prim bilanț al acestui an și prefer să îl facem noi că, dacă nu, vedeți, sunt alții care îl fac și vin cu bilanț de genul „Guvernul zero”. Trebuie să spunem: „Da, suntem Guvenul zero corupție, zero populism, zero minciună” și, pornind de aici, să trecem să explicăm câteva lucruri care au fost făcute în acest an. Așa cum am spus la începutul mandatului, nu ne propunem să revoluționăm România într-un an de zile, dar vom lansa, am spus atunci, câteva reforme, câteva domenii cheie și aș vrea să putem să le explicăm„, a declarat Dacian Cioloș.