Liviu Dragnea, în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. Mesaj îngrijorător al Irinei Tănase

Liviu Dragnea ar fi într-o situație destul de complicată după ce s-a infectat cu coronavirus și ar necesita transferul la terapie intensivă, spun apropiaţi ai fostului preşedinte PSD, citaţi de Antena 3. Pe de altă parte, iubita sa Irina Tănase se plânge că nu a reuşit să obţină nicio informație oficială din partea penitenciarului Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferat Liviu Dragnea după depistarea pozitivă cu COVID-19.

17 dec. 2020, 14:55
Liviu Dragnea, în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. Mesaj îngrijorător al Irinei Tănase

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat după ce s-a infectat cu coronavirus, a anunţat fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.

„Vă anunţ că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci şi v-am informat pe toţi! De 2 zile nu reuşim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicaţie familiei, avocatului sau presei! Vă voi ţine la curent când vom afla detalii”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Irina Tănase a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că ieri seară a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea şi că acesta se simţea rău.

„El a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asimptomatic, iar în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Nu avea probleme de respirație sau febră”, spus Irina Tănase, la Antena 3.

Irina a mai spus că astăzi a sunat la spitalul de la Jilava pentru a se informa despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, dar că nu a primit nicio informație.
„Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații pe care eu nu le știam și nu le am confirmate încă, și mi s-a spus că, deși sunt persoană de contact în situații de urgență, nu-mi pot comunica care este starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital. Și nu-mi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina.

În urmă cu cinci zile presa anunţa că Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 şi a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Liviu Dragnea ar fi luat virusul de la un coleg de celulă.