Liviu Dragnea, întrebat dacă vrea să devină premier: „Nu ştiu… Să ajungem acolo”

Liviu Dragnea a declarat miercuri, că nu s-a gândit  la funcţia de premier, iar principalul său obiectiv pentru anul următor îl reprezintă pregătirea partidului pentru cele două scrutinuri importante: alegerile locale şi alegerile parlamentare

30 sept. 2015, 18:49
Liviu Dragnea, întrebat dacă vrea să devină premier: „Nu ştiu… Să ajungem acolo”

„Obiectivul meu pentru anul 2016 reprezintă pregătirea partidului pentru cele două scrutinuri importante: alegerile locale şi alegerile parlamentare”, a spus Dragnea, miercuri seară la Antena3.

Un alt obiectiv important pentru Dragnea îl reprezintă şi pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid. Al treilea obiectiv: programul de gestiune al carierei, pentru a avea nu numai o evidenţă cantitativă ci şi una calitativă.

Întrebat dacă şi-ar dori să devină prim-ministru, Dragnea a spus că nu ştie dacă este sau nu interesat.

„Nu ştiu… Să ajungem acolo”, a răspuns el.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Nu vreau să fiu conducătorul unei OŞTI care se războieşte cu ceilalţi

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat că are o relație bună cu Victor Ponta, pe care îl susține ca premier. Liderul social-democrat a admis că a fost supărat pe Ponta, după ce acesta a renunțat la șefia partidului.

„Am fost supărat, nu doar eu, ci toți membrii, dar într-o relație atât de veche, nu poți ține supărare la nesfârșit. Pe un prieten te superi, dar e o stare care trece.
 
Am o relație bună cu Victor Ponta, suntem de cinci ani și jumătate împreună și am trecut prin toate momentele, unele bune, unele rele, am trecut prin încercări politice mari, am trecut prin multe alegeri, pe care le-am câștigat, mai puțin turul al doilea la prezidențiale. A avut susținerea, dincolo de relația strânsă în Guvern, am fost împreună în Executiv, am făcut lucruri bune și importante pentru țară împreună„, a afirmat Liviu Dragnea.
 
Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, să valideze candidatura lui Liviu Dragnea la şefia partidului, fiind singurul candidat cu dosar complet, în timp ce candidaturile lui Daniel Savu şi Şerban Nicolae au fost respinse.

Alegerea preşedintelui PSD va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepreşedinţii şi ceilalţi membri ai conducerii vor fi aleşi pe 18 octombrie, potrivit Antena3.ro